Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tegnap én is toltam egy érdekes meccset egy terran ellen
Nagyon el volt tájolva v fáradt volt, a lényeg hogy nem figyelt hogy mindenfele vannak egységeim, és az összes dropját előre láttam, és leszedtem. Letámadtam, és mivel tele volt mineal, leszedte előre az összes observert, de én meg előre küldte 1-1 egységet hogy aktiválják a mineokat, és minimális kárral végigzúztam a bázisán.Gondolom ezek közül lehetett valami amiből ő arra következtetett nem túl kulturált módon kifejezve magát, hogy én csaltam. Mondtam neki hogy na most lebuktam, bocs
Erre azt mondta hogy ez legyen a legnagyobb örömöd és kilépett.
Legalább könnyebben sikerül majd feldolgoznia az efféle vereségeket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon el volt tájolva v fáradt volt, a lényeg hogy nem figyelt hogy mindenfele vannak egységeim, és az összes dropját előre láttam, és leszedtem. Letámadtam, és mivel tele volt mineal, leszedte előre az összes observert, de én meg előre küldte 1-1 egységet hogy aktiválják a mineokat, és minimális kárral végigzúztam a bázisán.
Erre azt mondta hogy ez legyen a legnagyobb örömöd és kilépett.