- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tegnap én is toltam egy érdekes meccset egy terran ellen
Nagyon el volt tájolva v fáradt volt, a lényeg hogy nem figyelt hogy mindenfele vannak egységeim, és az összes dropját előre láttam, és leszedtem. Letámadtam, és mivel tele volt mineal, leszedte előre az összes observert, de én meg előre küldte 1-1 egységet hogy aktiválják a mineokat, és minimális kárral végigzúztam a bázisán.
Gondolom ezek közül lehetett valami amiből ő arra következtetett nem túl kulturált módon kifejezve magát, hogy én csaltam. Mondtam neki hogy na most lebuktam, bocs
Erre azt mondta hogy ez legyen a legnagyobb örömöd és kilépett.
Legalább könnyebben sikerül majd feldolgoznia az efféle vereségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crash Team Racing Nitro-Fueled - Túl a 10 millión
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged