Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
MegaLOL dolgot tapasztaltam. Egyik ismerősöm most vette meg akciósan a SC2-t Én tettem fel neki, beüzemeltük minden oké. Láttam is a kezdő képernyő bal oldalán a REGIONS nevű gombot amit a legújabb patch tett fel.
Most hogy hazajöttem, gondoltam megnézem én is, mert délelött nem találtam. Most hogy belépek nem látom. Nekem nincs ilyen gomb. Hogy van ez?

Másik kérdés: Ismerős azt kérdezi hogy, hogyan tud úgy gép ellen játszani, hogy ha mondjuk félbe kell hagynia a meccset el tudja menteni? Custom Games-be nekem nem engedte!
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest