Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na ma végre 2 meccset is nyertem a Z-vel. Eddig jobbára csak buktam.
Bár sajna látva a replay-t mindkettő elég gyengusz volt.
Az egyik T össze-vissza rohangált a marine seregével. Elindult, Én bedroppoltam 8-10 banát a bázisára (utólag látva nagy hülyeség volt. Nem tudták szétszedni a CC-ét,és kampec is lett nekik. Roach-okkal sokkal többet értem volna el). Akkor visszaindult védeni, addigra a banák kifingtak. Na akkor megint megindult,addigra Én odaértem a következő hullámmal( kb. 14 Roach). Miután felmorzsoltam a seregét (kb. 20 marine +2 tank), már szabad volt az út. Ja, volt 2 Vikingje, és csak hogy könnyebb legyen a dolgom átalakította őket földi egységgé,csak hogy biztosan tudjam őket lőni a Roach-okkal.
A másik egy Z volt. Nála ugyanezt csináltam. De nagyon gyenge volt. Pár muta, néhány hydra és 1 INFESTOR (hogy ezt minek csinálta early game-ban magam sem értem) volt a serege. Ide is beromboltam 10 Roach és 6 hydra sereggel ,és lezúztam őket. Ekkor már írta a GG-t.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest