- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
válasz
iSonic #12206 üzenetére
Nem az időhiány, hanem a meccsek időpontjai nem igazán megfelelőek nekem. Azt meg nem akarom, hogy miattam várjon valaki, mert nem tudok pontosan érkezni.
Olyanra nem gondoltatok még, hogy egy nap egy kupa? Úgy értem összejön a nép, mint amikor stream van. Sorsolás, meccsek, pl. iCCup pályákon, amiből elég sok van és balance-olt pályák, mivel pénzes versenyeket játszanak rajta. 1 győzelem után továbbjutó van, a döntőben 2 győzelemig megy a játék. Párhuzamosan mennek a meccsek, egyet lehet streamelni. Így, akik éppen ráérnek játszanak egy jót, stream is van és viszonylag hamar le is megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V2 - origami
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest