- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zoral_
tag
hat lesz nemsokara egy win reinstall mert furcsa dolgok torennek mostanaban a gepemben (lsd. 9800se error topicom)...
csak veszunk elvileg sulinetben vinyot vmikor kov 7en...addig meg nem szarakodok vele...
de egyebkent mehetne a topic a jatekrol is, mert nem volt itt temaja a PH!-n... -
zoral_
tag
hat ez eleg elkeserito hogy egyik catalystel ez megy a masikkal meg az...
vmi felsobbkategorias nVidia tapasztalat esetleg? nem hiszem hogy egy csomoan vegigjaccottak es nem idegesitett senkit hogy milyen lassu..
sztem abnormalisan lassu ez a game, farcryban mennyivel tobbet kell szamolni a dzsungelben pl...
(konfigom ott van adataimnal reszletesen) -
zoral_
tag
enis ezert parazok, mert nagyon jonak tunik, grafika is bejon (anno a Fallout ragadott meg a hangulataval, es ez is teccik), csakhat ha 30fps korul megy a moka az annyira nem jo...es ki tudja kesobb mi johet meg (lasd farcry, elejen a dzsungelben 50-60fps...aztan kesobb...:) )
-
zoral_
tag
hat nem segitett. feltettem az 1.03 patchet, es ugyanugy 26-35fps korul mozog a teren, es pl az elejen amikor az urhajoban megy a fight akkor is lemegy 30kornyekere. pedig megneztem az optimalhoz irja a gef4-es karikat...hat 9800pro egy kicsit gyorsabb annal.
Plz irjatok meg hogy nalatok kb hogy fut es h milyen beallitasokkal! -
zoral_
tag
Sziasztok!
Most ''vettem'' meg ezt a jatekot. Egyelore nagyon tetszik, de meg az elejen jarok nagyon.
Lehetseges hogy egy 9800pro, 3400+ AMD, 512/400ram konfiggal, 1024-ben szurok nelkul high textura shadows stb ilyen atlag 30fps korul menjen a game?
amikor az elejen lezuhansz a bolygora es eloszor kimesz a varosba a terre apartmanbol nekem 26-30fps korul docog a game. ez igy eleg jachatatlan.
4.1 es 4.6 driverrel is probaltam mar.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest