Aktív témák
-
zoral_
tag
hat lesz nemsokara egy win reinstall mert furcsa dolgok torennek mostanaban a gepemben (lsd. 9800se error topicom)...
csak veszunk elvileg sulinetben vinyot vmikor kov 7en...addig meg nem szarakodok vele...
de egyebkent mehetne a topic a jatekrol is, mert nem volt itt temaja a PH!-n... -
Drizzt
nagyúr
Helló. És a nwn hogy megy? Mert pl. az ugyanilyen engine, de abban simán lehet azt csinálni, hogy fogom a hangot és milesra állítom, akkor gyorsabb lesz, de itt nem lehet :F.
-
zeus90
aktív tag
Én nem mértem soha de egy ti4800se-vel és a lent írtnál szarabb géppel ment max grafikán tűrhetően! Nemrég felraktam ezzel a konfiggal is ment max (persze AA meg ilyesmik nélkül! ) Valami más gond lehet nem? De lehet hogy felrakom és mérek egyet! Úgy is még az 50-60 % magyarosítást nem próbáltam ki!
-
zeus90
aktív tag
Én nem mértem soha de egy ti4800se-vel és a lent írtnál szarabb géppel ment max grafikán tűrhetően! Nemrég felraktam ezzel a konfiggal is ment max (persze AA meg ilyesmik nélkül! ) Valami más gond lehet nem? De lehet hogy felrakom és mérek egyet!
-
zoral_
tag
hat ez eleg elkeserito hogy egyik catalystel ez megy a masikkal meg az...
vmi felsobbkategorias nVidia tapasztalat esetleg? nem hiszem hogy egy csomoan vegigjaccottak es nem idegesitett senkit hogy milyen lassu..
sztem abnormalisan lassu ez a game, farcryban mennyivel tobbet kell szamolni a dzsungelben pl...
(konfigom ott van adataimnal reszletesen) -
Drizzt
nagyúr
Na, megnéztem, Catalyst 3.8: 32 fps, cat 4.4: 22 fps ugyanott
-
Drizzt
nagyúr
Hopp, most látom csak, hogy a procink és az alaplapunk is kopp ugyanaz nem lehet, hogy ott kéne keresnünk a gondot? pl.: integrált hangkarik egy részét se szereti a ts szerint a kotor...
-
Drizzt
nagyúr
Hahó! az 1.03-as patchcsel be lehet ati kártyákon is lőni a soft shadowsot. Ilyenkor az árnyékok széle halvány lesz. Nagyon szép!
Amúgy milyen a configod??? -
Drizzt
nagyúr
Amúgy nekem a cat 3.8-cal lényegesen gyorsabb, mint 4-esekkel...
Van valami olyan írva a helpbe, hogy controll panelben a mipmap, vagy textúra csúszka valamilyen állásán lassú. De nem biztos, asszem a troubleshoutingban van...
ui: de tatooine így is 25 fps.
Nézd meg a vganfo.uw.hu-n a mikroteszteknél az albatron ti4200 tesztemet ott lesz egy link, hogy én hol teszteltem fraps-szal. -
zoral_
tag
enis ezert parazok, mert nagyon jonak tunik, grafika is bejon (anno a Fallout ragadott meg a hangulataval, es ez is teccik), csakhat ha 30fps korul megy a moka az annyira nem jo...es ki tudja kesobb mi johet meg (lasd farcry, elejen a dzsungelben 50-60fps...aztan kesobb...:) )
-
zeus90
aktív tag
Ez amúgy egy király game! Már vagy 7-8-szor végigvittem! :D:DD:DDD
-
zoral_
tag
hat nem segitett. feltettem az 1.03 patchet, es ugyanugy 26-35fps korul mozog a teren, es pl az elejen amikor az urhajoban megy a fight akkor is lemegy 30kornyekere. pedig megneztem az optimalhoz irja a gef4-es karikat...hat 9800pro egy kicsit gyorsabb annal.
Plz irjatok meg hogy nalatok kb hogy fut es h milyen beallitasokkal! -
zoral_
tag
Sziasztok!
Most ''vettem'' meg ezt a jatekot. Egyelore nagyon tetszik, de meg az elejen jarok nagyon.
Lehetseges hogy egy 9800pro, 3400+ AMD, 512/400ram konfiggal, 1024-ben szurok nelkul high textura shadows stb ilyen atlag 30fps korul menjen a game?
amikor az elejen lezuhansz a bolygora es eloszor kimesz a varosba a terre apartmanbol nekem 26-30fps korul docog a game. ez igy eleg jachatatlan.
4.1 es 4.6 driverrel is probaltam mar.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest