-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
vadkandiszno #13002 üzenetére
Flottán belül 6-an nem bírtak velem,volt aki régóta játszik csak nemigazán érti a játékot.A pvp Queqebe meg ritkán jön olyan aki nincs felcuccolva,ha mégis betéved akkor meg hamar elmegy a kedve.
Ezért is tarom egy opciónak hogy azonos esélyekkel meglehetne nézni hogy ki mit tud,ott már csak a tapasztalat, rutin csapatjáték számítana.Most ha bemész pvpre csak azt látod:immun immun,miss immun feed back pulse,meghaltál,vagy épp jönnek
tarantula traittel,meg drain hajóval és fél percre úgy lebénítanak hogy megse tudsz moccanni.Az egyik srác szervez most bajnokságot globálisan ahol csak régi holmikat lehet használni,kiváncsi leszek abból mi lesz,oda már jelentkeztem.
-
gerisz23
őstag
válasz
vadkandiszno #12998 üzenetére
Lejárt a szerk idő.
Platát még talán nemis láttam pvp-n.
Aktív magyar pvpsről 3ról tudok,meg pár emberről akinek meglenne hozzá az erőforrása.
Ha old scool pvpről van szó az más kérdés lenne,de ahhoz is kellene egy pvp repu hogy kapjanak rajta a népek.
Jómagam szívesen résztvennèk ilyesmiben. -
gerisz23
őstag
válasz
vadkandiszno #12995 üzenetére
Ablaive sell meg anchored üti egymást.Inspi?nem hiszem hogy ennyit ráakar költeni.Ha tankolni kell akkor van pár zenes hajós trait ami jó arra,platának azok meg ingyen elérhetők.
Tudom hogy nem szeret beamezni de fawhoz amúgyis van pár zenes hajótrait.Mondjuk engivel inkább torp sebzésre meg aux sebzèsre mennék rá (sci skillek).
Delta prime nem éri meg,inkább beta skill ha sebzés kell,túlélésre ott vannak az immunityk. -
Plata
félisten
válasz
vadkandiszno #12998 üzenetére
Figy engem nem érdekel niva,felőlem ott és azt csinál amit akar,csak ne lássam a pofáját.
Meglátjuk hogy jön-e pvp repu és lesz-e valami újítás pvp terén. -
Plata
félisten
válasz
Jah még azt hozzá tenném hogy az aggroval nincs gond,úgy vonzza a didi a borgot mint a fene.
-
Plata
félisten
válasz
A boffok ki lesznek szórva,DR-es crites boffokat rakok be.
-
Plata
félisten
válasz
vadkandiszno #12993 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
vadkandiszno #12969 üzenetére
Az adapted maco szett bónusza most 25% torp sebzés,teszten passz.
-
Plata
félisten
válasz
vadkandiszno #12945 üzenetére
Légyszi a hozzászólásodat szerkeszd át,mert így nagyon pocsék,rendes linket rakj be.
Vagy kép akart lenni? -
Plata
félisten
válasz
vadkandiszno #12904 üzenetére
Nem tudom,én tényleg nem értek hozzá,most kezdtem az első TBR karim.
[3/8 2:19] [System] [NumericLost] You lost 118,478 Specialization Experience
[3/8 2:19] [System] [NumericLost] You lost 154,011 Specialization Experience
Na ez mi a ragya,criteltek az admiralty küldik és szinteket léptem,de ezt írja a log. -
Plata
félisten
válasz
vadkandiszno #12902 üzenetére
Hát én nem sokat tudok a TBR-ről,de azt tudom hogy egyszer régen az egyik flotta társ borg stf-en 1 milliót lőtt vele a borgba.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
vadkandiszno #12898 üzenetére
http://http//... van a linkben
Töröld ki a fölösleget és megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged