-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Csak nekem szedi ilyen lassan a frissítést?
-
gerisz23
őstag
Winter eventel is megcsinálják azt mint a summer eventel.Csak azt nem tudom mennyi q-s kártyát kell cserélni 1pontért.
No meg a többi cuccért. -
gerisz23
őstag
válasz
L3zl13 #12373 üzenetére
Annak a sorozatnak majd 7végén állok neki,de köszi a háttér infót!
Afk-olást azért csinálják mert nincs túl sok hatása a végkimenetelre annak mit csinálsz,akik sok karival tolják hamar megunják a mirrort,mark meg nem számottevően kevesebb.Nem hiszem hogy minden karivel megcsinálom az eventet,de markok jók lennènek a repuhoz.Raul még 1x grat az évszázad üzletéhez!
-
gerisz23
őstag
Meddig lehet kivenni 5k zenért a pakkot?
-
gerisz23
őstag
Dejó hogy pont dili eventkor megy el a netem:/
-
gerisz23
őstag
Konfigos!
Mit szólsz egy baltimhoz,csak dhc-kel?
Scherlock úgy tolja,én lehet maradok a Bo-s verziónál még tesztelgetek.Szóval az elképzelésem,max crit chance és pen amennyit csak lehet.Accuracym fegyók accjével együtt 70% körül van alapból.5dhc elöl hátul a hevy turret+a konzol a dis sebzésért.
Boffok:1 engi :epts1,a2b1,epte3
2. Sci he1,st 2,oss3
3.tac tt1,pt 2
4.engi: eng team 1
5.tact:kemo 1,delta2,omega1,rapid 3.Lag miatt nehéz vele,lehet visszaváltok majd és lesz Bo 2 egy dbbvel.
3 technician,keelel,lilia crtd növelős doff,1 evasive csökkentő van bent most.
Ha lesz időm este tesztelem ezt a felállást is,de addig várom építő jellegű ötleteidet.köszi -
gerisz23
őstag
Hát vettem lobiért egy herald hajót.Ajánlották pvpre,többek között konfigos is.
A hajó nagyon jó!Csak a pár másodperces kiesések miatt nem tudom használni...no mind1 ez van
Bementem pvpre scivel is,még mindíg utálnak.Az első meccsen 3,5 milló dmgt csináltam egymagamÉs még nincs kész a hajó,upolni kéne a cuccokat meg kéne pár spec pont is.Egyelőre azt hiszem ha kedvem támad pvpzni megyek wellsel.
-
gerisz23
őstag
Ma is lesz leállás
-
gerisz23
őstag
Csináltam 4 klingont.Nem vettem ki velük ezt buktam.Talán így visszamennek az r&d árak,este lehet veszek még cuccost.Nem tudom hány spec pontot szedtem össze,de többet mint terveztem,igaz benne van a 2 ajándék pont is.
Én is kivettem a zeneseket pár karival,de inkább majd dilit farmolok velük,csak ne nerfeljék.
-
gerisz23
őstag
Sztem azt a törölgetőset valahogy megoldják hogy ne lehessen ezt csinálni.
Ez nem az a játék lesz ahol többen irányítotok egy hajót...a jéták motorja se egy mai gyerek.AZt hiszem Raul említette korábban hogy valakik dolgoznak ilyen igaz Star Trek feelinges megoldáson,de az fizetős lesz ha elkészül.
-
gerisz23
őstag
válasz
CPT.Pirk #12226 üzenetére
Valahogy életben kell tartaniuk a játékot.Amúgy leginkább dozos hajókkal szeretek menni amik nem T6-osak.
Zenesek farm kariknak jók meg traitek miatt.Ha enm akarsz új hajóval menni ne menj,ne vegyél,nem kötelező.
Mindegy milyen nevet adnak nekik,ha zenes ha lobis ha dobozos ÚJ hajó.Az összes MMO átmegy egy bizonyos fejlődésen amiben a régebbi dolgok elavulnak,nem lesznek használhatatlanok de lesz náluk jobb.
Ez van ezt kell szeretni. -
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #12202 üzenetére
Nálam esetleg jelen pillanatban az az értelme hogy fél perc egy argala
Én sem azt mondom hogy jó ez így,szeretem a dhcs hajóimat,sőt,azokat jobban.Most a beameké a világ,ez van ezt kell szeretni.Amúgy meg mindenki azzal megy amivel akarÉn szeretek kipróbálni minden féle buildet játékban,konzolokat fegyókat stb.
Tölti a patchet
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Megpróbálok kódot szerezni,csak legyen szabad kicsit a főnököm gépe.
Raul,hány plasma explosion konzolt érdemes felrakni?44kra tudtam velvinni a hajót főtaccal,kezdek kifogyni az ötletekből. -
gerisz23
őstag
Megvan a + hajó trait slot is
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #12078 üzenetére
Visszatérve az upgradre,sztem nerfelték úgy 2 hete,már csak azért sem ugrott meg omegával a cuccod:/
Sztem a contrázás dil event alatt már szívás lesz,ha jól emlékszem 27.-én jön az új tartalom,azzal együtt meg nerfelik a contrabandozást,és a hajós doff küldikhez is kelleni fog.Lehet bekéne vásárni....
-
gerisz23
őstag
A 2. egy story,egy trill kapitányról aki nyersanyag után kutat,hogy az icóniaiak háborúja után újjá tudják építeni a flottát.2 év alatt a 3.testben él a szimbiótája és már jártak a bolygónál korábban ,ahol tritániumot találtak.
A klingonok is bányát akarnak létesíteni,a kaptiányuk hajthatatlan abban hogy övék a kizárólagos jog.
Mint a dögös orion tisztjétől kiderül a klingonoknak sok sérült hajójuk van,és kell a nyersanyag különben belső viszályok lesznek a birodalomban (a gyenge kapitányok célpontok lesznek stb).
A végén megegyeznek a trill fedes kapitány és az elsőtiszt,évi 1kg tritániummal többet nyerhetnek ki a klingonok,így a kapitányuknak nem esik folt a becsületén
Az orion elsőtiszt hívása előtt kergetőzött a két hajó a rendszerben,feltöltetlen fegyverekkel (egyik sem akart háborút kezdeményezni). -
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco #12049 üzenetére
Szép,akkor megyek filmet nézni azthiszem
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco #11993 üzenetére
Majd segíthetnél hogy ötősebb legyen a scimitárom,tegnap mentem vele pár kört alapból 33k körül vagyok,de kevesellem.
-
gerisz23
őstag
Az első igen a 2.ban már nem vagyok biztos hogy annyit dob dpsen,farm karinak jó lehet.
Én se tudom pontosan hogy csinálnak 100k dpst isan,42k körül van a legjobb sebzésem fő tac karival.Ha 60k sebzést akarsz elérni,akkor ütős csapat is kell,és ki kell osztani,ki milyen buffot és mikor nyom el.Ott van pl az iconian set,30 másodpercig ad 33%dmgt a csapatnak,kemocite ,plasma explosion...Ha lesz türelmem majd veszek olyan konzolokat tactnak teszt kedvéért. -
gerisz23
őstag
Sziasztok!Egy torpedó vaper buildet tervezek pvpre.Még nem volt kifejezetten torpedó sebzésre épített hajóm,szóval kritizálni lehet a durvább beszólásokat tartsd meg magadnak zsíros
Jótanácsokat szívesen veszem,és az egyéb éítő jellegű ötleteket.Fegyó energiám nem lesz ,vaad beamekre proc miatt gondoltam. -
gerisz23
őstag
Bónusz dili van!
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #11861 üzenetére
A remény hal meg utoljára,az ecm meg megmarad asszem.
-
gerisz23
őstag
Nincs 5 fegyó...
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #11844 üzenetére
Ha 5 első fegyója lesz akkor kell,különben nem veszek többet Jem hajót.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Kérdés,DPS enginek melyik repus,vagy esetleg flottás settet ajánlanátok?Illetve melyik a legjobb hajó neki (Fed oldal).
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco #11834 üzenetére
Szép,ő meg eladja 700ért
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco #11779 üzenetére
Grat!Én tartom magam az elveimhez,nem nyitok egyelőre semmit,upoltam náhány fegyót ma,talán jön be egy kis ec,amiből tudom finanszírozni a contraband vásárlást
A helyzet az hogy lusta vagyok játszani,valahogy most nincs kedvem,közbe csinálom az egyik sci karimat,elhatároztam hogy mindre fordítok annyi időt hogy ne átlagos hajójuk,meg cuccaik legyenek,de azért túlzásba sem esek
-
gerisz23
őstag
válasz
DonCapello #11681 üzenetére
értem,köszi
azért az eventet megcsinálnám..de nem hiszem hogy ma helyrerakják a szervert...
-
gerisz23
őstag
Az talán még nem baj hogy kivetted (én is kivettem minden karival,a nem 60-asokkal is).
Server reset tuti nem lesz abból nagy felháborodás lenne.
Már 200 feletti darabszámban van delta doff pakkom,kérdés mennyire hamar jön vissza majd a befektetett ec.
Annyi EC-tazért meghagyok hogy tudjak venni egy krenim hajót,amit kb Tot finanszíroz -
gerisz23
őstag
Sziasztok!
Delta pakkok után keresgéltem,exen vettem jópár adagot mikor megjelent a nap vétele,69 pakk 150 Ecért.
Rányomtam,enyém lett.Aki ismeri a játék egyik legnagyobb csalóját,az tudja hogy Tot@jeffersonnak nem adunk vissza semmitCrossis írta is hogy ez a karma
Egyszer átakart baszni a gyerek egy holo hajót adott volna JHSSért,szóval ignorálnom kellett,nekem ne könyörögjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged