- Fotók, videók mobillal
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
gabor7th
addikt
A fókusz ezután a klingonokon lesz és egy egész story ív lesz, nem csak egy-két rész hanem úgy mint korábban volt mondjuk, hogy "Iconian War". Szerintem tuti nem ússzuk meg új hajó nélkül. Arra még nem gondoltál, hogy megszólítod az STO közösséget, hogy mások is kérjék amit te annyira szeretnél, és akkor nagyobb eséllyel lesz, mert mások is megemlítenék, hogy ők is szeretnének olyat és ezt látnák a fejlesztők? Én korábban írtam ott több Kollektíva tartalomért és lett... bár a pohár számomra félig üres etekintetben, de legalább a lockboxba jó dolgokat találtak ki.
-
gabor7th
addikt
Lesz új tartalom is, a következő nagy story rész a 2400-as években fog játszani és klingon story-k lesznek. Nem tudom, hogy a Picard akkor fog-e játszódni, de a Discoveryről tudjuk, hogy a sokkal távolabbi jövőben, úgyhogy ezzel azt jelentették be tán, hogy elengedik a Discovery követését... aminek örülök.
Először lesz passzív módos kit. Meg ahogy nézem multifunkciós... csak ne lenne ilyen ronda.
-
gabor7th
addikt
Szerintem minden ami JemHadar kiváló. Eleve vannak kísérőid és velük együtt olyan mintha még több levellel erősebb lennél. Minden JamHadar konzol viszont nincs meg és tudom, hogy te eleve nem rajongsz a polaronért. Kapsz úgy is egy set-tet, ha mint fajt választod, és akkor mindent megkapsz ugye... az elég jól be van állítva, meg lehet task force-os gamma set, arra nem emlékszem konkrétan, hogy milyen.
-
gabor7th
addikt
De ha már level 15-ön van, akkor már mindenképp ugrik a "ritkasága", ha végigmegy, nem? Akkor akkora szerencsém volt, hogy az összes többi esetben megtörtént?
A másik meg, hogy én nézegettem a stat-okat és egyes cuccoknál semmi változást se írt ki, betűről betűre ugyanaz a szöveg volt.
-
Plata
félisten
A fene egye meg,a mai hír betett a zennek.
365-ért nem vettem zent,gondoltam lentebb megy,erre jött ma az Akira bundle hír és elszállt.
[link]
Először még sikerült 375-ért venni de nem sokat,nagy részét 377-ért vettem,majd 379-ért,de később már 380-381 majd 385-ért a végén.
De így is összejött 17k.
Bár ez az Akira bundle engem hidegen hagy,új hajó nem lesz benne,csak a régiek egy csomagban.Ha jól olvasom a hírt az új skineket azok is megkapják akiknek már megvan a hajó.Sőt akinek megvan a Legendary bundle annak még több külső lesz elérhető. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Annál a zárt háznál, ahol a zene szól, mikor átmész a településen a transzporter betámadása előtt. Csak állj meg ott és várd meg a bejátszást. (csak hang)
A robbanó palackokat amúgy én is felfedeztem, de a végén elfogytak, a 3. cucc lekapcsolásához meg nem jutottam oda, mert egyfolytában támadott az utánpótlás, így szívtam ezerrel. Hetes meg nem lőtt és heal-t sem csinált, így sok hasznát nem vettem, remélem javítják.
Kellene valami fasza szetet adni a tisztjeimnek is, az még hiányzik. Viszont legalább anti-borg fegyver jutott mindenkinek.Ezeket az enhancereket meg akkor majd megnézem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe, csak az inventorydból egymagában kijönne egy másik komplett hajó epic felszerelése.
Ez a pajzs amúgy érdekes. A patroloknál párszor megesett, hogy egy pillanat alatt átlőttek 16k pajzsot (eddig annyi volt nekem) és mire észbekaptam volna, már meg is halltam. Lennének képességek amik megvédenének, de nem volt idő elnyomni őket.
Aztán jobban odafigyelek azóta mikor GW-vel beagrózom a népet.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
L3zl13
nagyúr
Tudom, de nem érzem , hogy amiatt érdemes lenne bevásárolni ezekből a hajókból.
Nem tudom, hogy most megint módosították a hírt vagy korában is így volt:
Amit először írtál alacsonyabb árat, az azokra a hajókra vonatkozik amit Ship Requisition-nél dilithiumért lehetett kapni illetve különböző rangoknál kapott tokenért lehetett választani.
A magasabb ár pedig a zen store-os hajókra vonakozik.Azt pedig nem tudom, hogy az unlock hogyan fog működni. Egy DB hajót kapsz, vagy unlockolod a hajót a karakteredre és újra kiveheted, ha akarod.
-
gerisz23
őstag
Én is lestem neki hogy milyen olcsók lettek,ja mégse.
Nem tudom mit akarnak ezzel,először arra gondoltam biztos sok a kezdő játékos akiknek kellhetnek jobb hajók küldizni,és így akarják becsábítani őket.De ez is csak dilithiumot von ki a játékból-talán esik 50 pontot a zen. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na azt majd megnézem. Tegnap felfedeztem, hogy a Temporal specialization az eléggé jó lesz nekem Sci dolgokhoz. Mikor utoljára jártam abban a menüben, azt hiszem még nem is volt ilyen spec.
Amúgy, ha úgy döntök, hogy beruházok a Fed-es Vesta T6 packra, akkor az éves eventből származó T6 hajónak mit érdemes kivenni még? Kifarmolni bizots nem fogom a Vesta packot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Támadó set... Jah néztem, az pont az amire szükségem van.
Nem is éreztem jól magam csak beam-et használó hajókban.
A T-5U vesta healer dolgait mondjuk viszonylag ritkán használtam el, inkább csak elit STF-eken volt rájuk szükség. Ebben a játékban az űrcsaták kicsit túl gyorsan történnek ahhoz, hogy értelme legyen 4-6 különböző heal képesség meg subspace field modulation meg társai érdemi használatához.
Kicsit olyan ez, mint mikor 30+ létedre megpróbálsz Magicka-t játszani, aztán csak azt látod, hogy minden robban meg pusztul miközben nyomkodod a kombókat, de hogy agyilag fel nem fogod mi történik, az biztos.Na majd összebogarászom mim van és mit tudok kezdeni Zen fronton.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na igen az feltűnt, hogy az Aux phaser cannon már nem üt akkorát, mint mikor még nem voltak T6 hajók.
Szerintem semelyikre nincs Zen-em, anno az eredeti Vesta packot is rendes pénzből vettem. Lehet itt is ez lesz, ha megint kedvet kapok a játékhoz, mert a grindelést viszonylag nehezen bírom. -
-
gerisz23
őstag
Contraband 2k,az eventeken kapott dilithiumért meg rotálva mész.Repu mark beváltás,esetleg doffok ha nagyon sok időd van.Esetleg rotáva dyson bz,vagy valamelyik jól tejelő tfo.Természetesen nem admi nélkül gondoltam,ferengit tolni kell,én tolom a klingont is hogy flottákba tudjak tenni dilit,vagy eladni.
-
gabor7th
addikt
Akkor végülis megérte nem?- Tudom, hogy nehéz megmondani, csak így érdekelt volna, van-e valami olyan plusz, ami azért, és csak azért van, mert Leg.-es hajó és ez a plusz sebzés mondjuk csak ennek van. De látom itt írod 6 sci konzolt pl., szóval lényegében "Miracle Worker" cucc van egyesekhez, meg akad egyedi deflektor, meg ha jól emlékszem megkapják az összes epic conzolokat, meg setteket eleve.
-
-
gabor7th
addikt
Én is csinálom majd az eventet, nekem van annyi dilim, hogy ha lefejtem mindet, akkor kb. egy évre előre meg tudom csinálni, amiket elterveztem, csak azt nem tudom, hogy majd másokra ez hogy hat igazából.
Volt egyébként olyan, meg hozzá hasonlók, aki levezette, hogy ez változtatás mennyire káros és hogy mióta játszik, és mennyit belefektetet és most egy csomó mindent értelmétveszti így, de... MEGKÖSZÖNTE, mert úgy érzi, ezzel felszabadította őt a fejlesztőcsapat, mert annyira elcseszik ezzel a játékot, hogy mostmár könnyedén le tud lépni és ezáltal megspóról neki a fejlesztőcsapat egy csomó időt és pénzt...
Te is lehet ráunsz és real life csinálsz valami hasonlót és majd eurót termelsz, nem Zen-t.
-
gabor7th
addikt
Amit leírtál nem úgy hangzik, hogy a Steam hibája, hanem mintha valami amatőr csapat félmunkát végzet volna a játékkal. A fórumában talán van megoldás nem?
Most, hogy volt a nagy ünneplés mutattak számokat és több ember játszik vele PC-n, mint konzolon saját adataik szerint, de a Steam nyilván nem regisztrál minden PC-s belépést, de azért érdekes lehet.
-
L3zl13
nagyúr
Nem is rád gondoltam, hanem azokra akik folyamatosan sírnak a chaten ha játszani kell a játékkal, de persze a reward kéne nekik.
Ami a frissítést illeti: engem nem érint annyira rosszul rövid távon.
Fleet store-okból csomó minden kéne még vennem ami eddig kimaradt, mert a Zen fontosabb volt. Most a Klink admiralty rewardból nyugodtan megtehetem majd. Utána meg max beletolom az örökölt magán flottámba. Úgyse lesz kimaxolva soha, de most kb T1-es benne minden.
A Ferengi reward bonus dil pool-t mondjuk igazán felemelhették volna 40k-ra, hogy elég legyen 10 napnyi dil kifarmolására, amennyi idő alatt ki tudod szedni admiraltyból a következőt.@19044: Biztos, hogy eladható lesz a Fleet dil voucher?
Farmolás folytatódni fog persze, de most majd nem teheted meg olyan könnyen, hogy aktív játék nélkül megtermeld a napi 8/9k finomítható dilt. -
L3zl13
nagyúr
Tudom honnan jön a Zen a dilexen, és nyilván kell valaki a másik oldalon aki a dilt farmolja amire be lehet váltni, de a játék szempontjából sokkal jobb, ha a dil farmerek aktívan játszanak is a játékkal. Szóval az, hogy eddig az admiralty volt a legjobb dil farmolási lehetőség, és egészen pontosan 0 aktív játékra volt szükség a használatához nem éppen ideális, miközben a BZ-k és a TFO-k nagy része kihalt és a maradékon is csak az Endeavor miatt van ember. Mellesleg amiatt is sokan panaszkodnak mind a mai napig, hogy játszaniuk kell a játékkal ahhoz, hogy megkapják az endeavor perkeket.
-
gerisz23
őstag
Csak sok hajó,amúgy szerintem is tojnak rá,gondolom túl sok f2p játékos van,mint mi aki nem tud költeni a játékra.Sok gazdagabb országban viszont hatalmas pénzeket tesznek bele,akiknek olyan ez mint nekünk egy mozi,vagy koncert.
Régen 12 karival farmoltam,még admiralty előtt,most egy kicsit többel,karinként van kb 200k dilim,kiváncsi leszek hat-e a token a repu mark beváltásra,contrabandra. -
gabor7th
addikt
Majd megszívják. Igazából ezzel a millió karakterrel rendelkezőket akarják tán költésre rávenni, csak éppen azok akik újak és még fizetnének is, ezután miután látják, hogy kb. egész nap játszaniuk kell, hogy valamire jussanak, inkább bele se kezdenek. Nekem is van néhány millió Dili, de voltak korszakok amikor kínszenvedés volt, mert minden olyan sokba került, ahhoz képest amit kaphattunk.
Olyanokat mint te már semmivel se tudják rávenni a költésre, az újakat viszont még tudnák, azokat elijesztik; nekem meg még pont szerencsém volt, de az ösztönzők még több karaktergyártásra kb. ki is nyiffantak.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
és ezt honnan lehetne megfejteni? Rákerestem de sehol semmit nem írnak redditen se találtam használható infót.Nincs kedvem végig nyomkodni... Pedig az a szinteződő hajó jól is néz ki, arra meg amit én művelnék bőven jó...Kiváltottam az officer pakkot és az alap felszerelést már engedi beváltani, nem látom a logikát de biztos.
Van ~1200Zenem maradt régről, van valami amit megéri behúzni most esetleg?
-
gabor7th
addikt
Srácok! Ti is menjetek és írjatok a fórumra azonnal, hogy ez nem oké. Vannak akik dolgoznak és nincs idejük mindig játszani és így reménytelen helyzetbe hozzák őket, mert minden cél elviselhetetlenül távolba valósulhat csak meg, úgyhogy inkább bele se kezdenek. Ez mindenkinek sz@pás lesz, nem csak a játéokosok hatalmas részének.
Már láttam, hogy valaki nyitott is topicot és már több oldalból áll. Ezt az elején talán még helyrehozatjuk, vagy valami középutat elérhetünk.
-
John_Doe
senior tag
Nem kell már sokáig admiralty-val foglalkoznod. Az általad linkelt hírből ajánlom figyelmedbe meg mindenkiébe:
"As part of our ongoing efforts to balance the game’s economy, we’re also making some changes to how Admiralty rewards work. Specifically, we’re changing the rewards on two of the Tour of Duty campaigns. The Klingon Campaign will now offer 50,000 Fleet Voucher Dilithium as a reward, and the Ferengi Campaign will now offer 30,000 Dilithium Ore Bonus Pool." -
l.skywalker
titán
Én nyertem egy Bronz Pakkot
Ellenben arra sem emlékeztem, hogy regisztráltam, de azt végképp nem néztem meg, hogy ez csak PC-re van. A lényeg, hogy inkább a topik játékosainak adnám. Egy nyereményjáték részeként, amire itt tudtok jelentkezni: [link]
Zárás péntek (02.21.) este 20:00-kor, sorsolás valamikor utána vagy szombat délelőtt
A Csomag tartalma egy Federation Elite Starter Packm amelyben a következő dolgok vannak:
- T6 Reliant Class – Advanced Light Cruiser (Scales as you level)
- 12 Inventory Slots
- 12 Bank Slots
- 2 Bridge Officer Slots
- 1 Borg Bridge Officer
- 13 Mark II Very Rare Space Gear
- 7 Mark II Very Rare Ground Gear
- Starfleet Academy UniformBeváltási instrukciók:
Redemption Instructions for PC
Go to StarTrekOnline.com
Log into your account or sign up for free
Click the gear icon at the top right of the Arc Client
Select "Activate a Product" and enter your code
Launch the game and complete the Tutorial
Claim the item from the Zen Store in the "Promotions" tab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged