Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz
BlackDevil #55451 üzenetére
bolygon vagy?
mostanaban hajlamosak a hagaron kivul spawnolni a hajok.
Menj fel egy allomasra es probald ujra. Persze reclaim utan. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #38958 üzenetére
Hát... részvétem
mármint hogy a Banu elég hátul van a prior listán... sajnos. Pedig már én is kíváncsi lennék rá!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BlackDevil #37816 üzenetére
Az, én sem költöttem plusszt, olvasztgatok már régóta
-
KO2
aktív tag
válasz
BlackDevil #37812 üzenetére
Hát bementem egy Vannduul Swarm Coop ba. Szerintem mind a 4 en Super Hornettel voltunk, de legalább 3 an. Olyan hamar végigmentünk a 18 hullámon mint máskor az első 5 ön. Az utolsó 18. kör nem tartott sokkal tovább 1 percnél. Az összes fegyverem és életem megvolt a játék végén. A 4 emberből 2 en vesztettek 1-1 életet, és azt is a játék elején (szerintem nekimentek egy sziklának). 2390 vagy ilyesmi REC et kaptam érte.
Imádom ezt a hajót. Egy csapat SH szerintem elég komoly pusztítóerővel fog rendelkezni, és ez így is van jól
-
ttamashu
aktív tag
válasz
BlackDevil #37740 üzenetére
Semmi értelmes infó.
De ez azért van így, mert nem is dolgoznak rajta perpill. SQ42-höz nem kell, úgyhogy parkolópályán van.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BlackDevil #37636 üzenetére
Parancsikont cserélsz és kész.
-
Laox
aktív tag
válasz
BlackDevil #37636 üzenetére
Természetesen.
-
Yllgrim
őstag
válasz
BlackDevil #37573 üzenetére
Egy SSD segit a toltesi idon, nalam 2 perc a Launch-tol mire felkelek az allomason.
2x probaltam most, eloszor elszallt a kliens, masodjara bejutottam, lekertem egy Hornetet, repkedtem vele picit, megneztem egy Tali-t kozelrol (50m-re lebegtem tole, szep ladik) aztan elmentem az allomasra ahol a fegyverek vannak, most eloszor mentem be, korbejartam, felvettem egy fegyot, 3 tarat beletoltam a Hornetembe, semmi hatas de valahol odacsaphattam az oldalat igy visszavittem Port Olisar-ba, leraktam es kilogoltam az allomas belsejeben.
Jo kis jatek lesz ez, most a VGA a leggyengebb pontja az egesznek, utana olvasok a CF-nek mennyire bajos, mert ugy nez ki 2017 elott nem jon egyik gyartotol sem semmi uj generacios HBM2-es moka, igy meg darabos neha.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
BlackDevil #37514 üzenetére
Azt hogy elromlott az univerzális fordítód a C3-as protokolldroidokat meg már lecserélték
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BlackDevil #37326 üzenetére
Mindenkepp leszedi a 30gb-ot.
En friss telepitest csinaltam. -
Diopapa
addikt
válasz
BlackDevil #37167 üzenetére
Arra még sokat várhatsz szvsz, hogy bugmentes legyen...
-
Szőrös
veterán
válasz
BlackDevil #35953 üzenetére
Mi a gond ? Nekem pro van, müxik rendesen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
BlackDevil #35953 üzenetére
Gondolom nem használ közölünk más ilyet.
RSI fórumon rákerestem. Van topicja, letöltéscsomag. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #35609 üzenetére
Elméletileg küldtem neked invet. Ha nem kaptad meg úgy legyél szíves te jelentkezz hogy felvehesselek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BlackDevil #35609 üzenetére
Na igen. Kérdés, hogy kezdő vagy másodlagos hajót keresel. És a kettő nem zárhatja ki egymást, sőt. Nem árt, ha van valami ladik, amit a popód alá tudsz majd kérni, ha kidurrantják alólad a nagyot.
Nekem erre az eshetőségre kéne egy relatíve fegyvertelen Sabre némi raktérrel, de ilyen úgyse lesz.
Archimedes nagyon vagány, de ugrani nem tud, az Omega meg csak addig jó, míg REC-et kell farmolni.
(#35610) BOGO07: Idén biztos nem lesz meg. Túl sok kell még. Az emberek zöme meg már olvasztgat. A 30$-os hajókat is szvsz zömmel azok kapkodják el, akiknek kell az NPC vagy akik aztán 35-40$-ért teszik ki reddit-re.
Ha az egész vásár hoz 2 milliót, akkor már túlteljesítettek és gondolj bele, hogy ~2 hétre rá jön az újabb vásár...
-
Razzul
őstag
válasz
BlackDevil #35605 üzenetére
Ha jól tudom November 29-ig minden nap elérhetővé tesznek 1000 db ilyen csomagot.
-
Razzul
őstag
válasz
BlackDevil #35597 üzenetére
Én is riasztottam egyik ismerősömet. Jövő vasárnapig lecsap majd ő is egy ilyen csomagra. Tetszetős ár-érték aránya van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BlackDevil #35597 üzenetére
230
Mindjárt meg lesz a 95M.
18:22 - Elfogyott...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #35593 üzenetére
én tuti nem veszem meg...
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
már csak 700 db van
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter -
PhilBrick
őstag
válasz
-
PhilBrick
őstag
válasz
BlackDevil #35545 üzenetére
Ezért írtam, hogy le kell rá csapni.
Tegnap este jelent meg az első adag, gondolom akkor ma este is 8 körül érdemes figyelni.
AZ Archimedest pedig nem akarod beolvasztani, hanem upgradelni, mert akkor megmarad az LTI. És az upgrade ráér akkor is, ha már repülhető a Titan. -
PhilBrick
őstag
válasz
BlackDevil #35540 üzenetére
Lecsapsz most egy 30€-os Aurora csomagra amint lehet, veszel mellé 30-ért egy Archimedest még a hétvégén LTI-vel, aztán egyszer upgradeled +20-ért Titanra. Ez csak öttel több, mint egy sima Avenger csomag.
(#35541) Yllgrim
Quantummal nem, cruise-al igen. -
Yllgrim
őstag
válasz
BlackDevil #35540 üzenetére
Hm, ongyilkos hajok, hajoutkozes vajon idovel le lesz modellezve? Mondjuk bele quantum-olok valakibe mekkora kart lehet okozni egy Aurora-val nagyobb hajoba, foleg ha telerakom valami nagyot durrano anyaggal?
-
PhilBrick
őstag
válasz
BlackDevil #35534 üzenetére
Nem fog menni, a csomagból nem tudod csak a hajót olvasztani.
Csak különálló hajók kaphatók LTI-vel.
Szóval ha olyat szeretnél, kell melle egy csomagos is. -
Razzul
őstag
válasz
BlackDevil #35513 üzenetére
Én is egyből magamhoz nyúltam amikor megláttam az Avenger Titant-t.
Kár, hogy a jelenlegi csomagomat nem lehet fejleszteni az árúsított hajóra, hogy LTI-m és játékhozzáférésem is legyen egyszerre. Így meg az LTI nem ér szerintem annyit. Két hajót vennem egy felhasználóra meg semmi értelme.
-
laci_8519
tag
válasz
BlackDevil #35513 üzenetére
Hol látsz te LTI-s Avengert? Engem érdekelne, de nem találom az oldalon. Vagy ez csak később lesz?
-
pgabor26
tag
válasz
BlackDevil #33181 üzenetére
Köszi, hogy szóltál!
-
mrfire
őstag
válasz
BlackDevil #33181 üzenetére
Köszönjük, javítva.
(#33180) Turist
Igen, de vágtam is belőlük.A versenyhajók felvételének a lényegi beszélgetése is inkább 30 perces volt, mint 17.
-
PodMAN
senior tag
válasz
BlackDevil #31778 üzenetére
Ott csak dobozokat lehet tologatni, az nem izgalmas ... inkább egy Beerfarerre menj csaposnak
-
ttamashu
aktív tag
válasz
BlackDevil #29542 üzenetére
Egy fél Vanduul flottára való ember vár már rád
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #29542 üzenetére
AHA....
remélem a TS-ünk megvan neked, ha nincs, meg használd a keresőt
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #29537 üzenetére
majd ha lesz saját csomagod, akkor jelentkezz és elfogadom a jelentkezésed
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
BlackDevil #29535 üzenetére
szerintem a piros háromszög az magán a rakétán van. szóval az azért jelenik meg csak akkor.
-
válasz
BlackDevil #29535 üzenetére
majd szóljatok, lehet én is felnézek
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #29529 üzenetére
felmenjünk most TS-re és free fligthba lerakétázol?
amúgy meg a rakétázás a legnoob-abb dolog a játékban, csak a látens buzik használják
nincs benne semmi extra, és némelyik hajón túl erős, plusz mikor vandull swarmban mindenki elereszt egy szép rakéta sorozatot kb 80% az esélye hogy valakinek disconnectje lesz
-
Diopapa
addikt
válasz
BlackDevil #29529 üzenetére
Azért kérdezem, mert havernak valami gagyi logitechje van és az ahhoz felrakott setpoint sw miatt nem tudott lőni rakétával. Nekem G5-ös Logim van szintén setpoint driver és semmi gond. Esetleg ha van hozzá saját cucc, azt próbáld meg kikapcsolni egy próba erejéig.
-
laci_8519
tag
válasz
BlackDevil #29527 üzenetére
Én is az ingyenest próbálgatom, majd ha lejár akkor akarok csomagot venni.
Valószínű, hogy abban lesz a hiba, mert mint írtam, ismerősnél működik. -
Diopapa
addikt
válasz
BlackDevil #29527 üzenetére
Kérdés. Logitech egered van?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #29521 üzenetére
Egyik este ha többen összegyűlünk egy vandul swarmra, akkor TS-en megbeszéljük...
de elméletileg én úgy csinálom, hogy:
T-vel kiválasztom az enemyt... egér görgőjével kattintok egyet, ekkor jelenik meg a targetelés, amit a videóba látsz... az a lényeg hogy az enemy mindig legyen hozzád közel plusz a képernyő közepén, különben nem tudja befogni. -
laci_8519
tag
válasz
BlackDevil #29515 üzenetére
Nekem, ugyan ezt csinálja, pedig amikor a hangot adja, akkor kellene bemérnie.
Amit (#29518) Drenadar belinkelt videót, azon hallani, hogy amikor lenyomod az egér középső gombját ad egy hangot és akkor méri be
Viszont a piros kör nem jelenik meg, tehát nincs bemérve.
Ismerősömnél próbáltam és működött rendesen. Nálam az itthoni gépen meg nem.
Tehát nem mi csináljuk rosszul. Nem mintha olyan bonyolult lenne. -
Yllgrim
őstag
válasz
BlackDevil #29521 üzenetére
Anelkul kisse nehez lesz
Igazabol ha szansz ra idot, akkor google translate-val szepen ossze lehet ollozni
Egyszer kell csak megcsinalni
Tudom hogy nem ezt a valaszt vartad, max szamitottal ra, de ez most a legjobb megoldas, mert igy valamit megtanulsz belole, raadasul nem tudom mas valaki neki allna-e ennek most.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #29515 üzenetére
Boccs hogy ezt írom, de a google/youtube nagyon hasznos dolog ám!
itt egy videó és látod hogy mit hogy jelez a HUD.
https://www.youtube.com/watch?v=WBUJ_ctlOuE
YOUR welcome!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
BlackDevil #29474 üzenetére
A "V"alapértelmezésben (ha nem változtattál a kiosztáson) nem a célpont kijelölésére való. A "T" vagy "C" billentyűket használd, majd ha megvan a célpont, akkor megfelelő távolságba érve lockolni egér középső billentyűvel, majd hosszan lenyomva lőni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
BlackDevil #29471 üzenetére
Azért a rakétázásnak van pár feltétele... a célpontnak kb a képernyő közepén kell lennie, plusz folyamatosan követni kell, plusz van távolság limit is.
+1: sajnos van hogy bugos a játék olyan tekintetben(is) hogy van hogy a hajót nem jó felszereléssel tölti be. Pl nincs rajta rakéta. Ha nincs rajta rakéta, akkor nehéz lőni
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
BlackDevil #29471 üzenetére
Ki szoktad jelölni az ellenfelet? Mert az egy dolog, hogy megjelenik a radaron az a pár darab vanduul és lesz szép szaggatott kör is körülöttük, de azok közül választasz targetet? Asszem alapesetben a "t" billentyű.
Nem feltételezem, hogy ne tennéd, csak pont tegnap láttam egy videót, ahol valaki anélkül vadászgatott a vanduulokra.
-
mrfire
őstag
válasz
BlackDevil #29467 üzenetére
Ha röviden nyomod le, akkor bal oldalt kivilágosodik egy rakéta a többi közül?
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
BlackDevil #29465 üzenetére
A kiválasztott célpontot egy görgőgombnyomásra becélozza a rakétával, kilőni meg úgy tudod, hogy hosszan nyomod a görgőt. Ha többször kattintasz, mielőtt hosszan lenyomod, akkor egyszerre több rakétát is kilőhetsz majd a hosszan lenyomáskor.
-
_Gugu_
tag
válasz
BlackDevil #29462 üzenetére
Szerintem próbálj meg az egér érzékenységgel bűvészkedni egy kicsit, egész jól lehet egérrel is röpködni szvsz.
-
glovasi
tag
válasz
BlackDevil #29408 üzenetére
Ingyenesen? Mit hagytam ki?
-
mrfire
őstag
válasz
BlackDevil #29408 üzenetére
Szia! 26GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest