- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
Dark Star #6619 üzenetére
Van, hamarosan ha lesz időm kirakom a starcitizen.huoldalra is.
Addig is: https://www.facebook.com/starcitizenhu?fref=ts -
Revolit
senior tag
válasz
Dark Star #6622 üzenetére
Hát, én se vagyok egy nagy facebook-os
Ha meg a hírek érdekelnek csak, tényleg ott a starcitizen.hu. Oda szerintem minden lényeges dolog kikerül. Van RSS is.
Bár pl ilyen dolgok, hogy kocsmás-ismerkedős este nem biztos, hogy ki fog kerülni(Ha lesz ilyen egyáltalán persze
)
Mivel innen indult az egész org, kétlem, hogy nagyon költözgetnénk.
-
Revolit
senior tag
válasz
Dark Star #6619 üzenetére
Őőő, csak én vesztettem el teljesen a fonalat?
Face mint facebook? (Ez most hogy jött ide?)tankos csoport?!? lemaradtam valamiről?
Ah, ezt azt hiszem értem - valami tankos játék ahol játszol, és nem akarsz több fórumot olvasni? Eltaláltam?Hírolvasásra ott a starcitizen.hu
Vagy milyen hírolvasásról van szó?
Szerintem ha kilépsz egyből tudsz jelentkezni másik org-ba, de ezt azért várd meg míg megerősítik.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Dark Star #6617 üzenetére
Szerintem az elején mindenki azt csinál amit akar, úgyis mindenki fel akarja fedezni a világot. Persze lesznek közös programok, de ettöl mindenki megy a maga útján ahogy szeretne.
Ez szerencsére nem a kétnaponta nyolckor raid játék lesz, meg nem is vérivó pvp corp vagyunk. Szóval szépen elleszünk. -
Dark Star
csendes tag
-
-
Szőrös
veterán
válasz
Dark Star #6392 üzenetére
"Exclusive star system for pre-launch backers. Only players who support the game before its
launch will receive the computer coordinates needed to allow their jump drives to access this system."Erről beszélsz ? Ez nem saját rendszer jelent , a korai támogatók kapnak egy spéci rendszerhez hozzáférést.
-
-
Infrared16
tag
válasz
Dark Star #6392 üzenetére
Nem kaptunk még csillaghajtóművet,még az original vagy veteran backerek kezdő csillagrendszerét
sem ismerem vagy ,hogy ez hol lehet majd vagy ,hogy az elején mennyi rendszer vagy bolygó közül lehet majd
start pozíciót választaninézd én 2012 októberében csatlakoztam eddig ezek vannak a hangáramban:
MISC Freelancer and 13 items
AMX-1 Repair Bot
Record Breaker Skin
Squadron 42 Mission Disk
Free Hangar Fees on starting PlanetRSI Class II Space Suit with Test Pilot Colors
Roberts Space Industries (RSI)
Digital 42-page Upgrade Handbook
Laser Pistol side arm
Mystery engine modifierFishtank Mark 1
Hangar decoration
Midas Fish
Hangar decoration
Jane’s Fighting Ships style manual -
Dark Star
csendes tag
válasz
Dark Star #6378 üzenetére
thx
Csak furcsának találtam, hogy 18 millánál vettem meg, de a számlázás 19-et ír ki és lehet így meg sem adják, de köszi a segítséget.de visszatérve a kérdésemre: sima Backer ranggal rendelkezők is megkapják, vagy írhatok a supportjuknak, mert így átverve érzem magam.
-
Malachi
veterán
válasz
Dark Star #6345 üzenetére
az a baj, hogy még szerintem nem is tisztáztuk, mit akar majd a mi kis laza szövetségünk. lehet, hogy mire eldől, páran ki is lépnek mert nem úgy gondolták ahogy majd alakul, meg jönnek majd újak sokan, az is biztos.
a játék SZERINTEM alapvetően bárminek teret enged, de olyan csatáknak amikre te gondolsz szerintem csak lowsecben lesz értelme. az meg, hogy ott szerezzünk valami bázist, hát... nem egy hónap lesz, mire annyire megerősödik a csapat nagy része, hogy értelme legyen.
egyáltalán, én abban sem vagyok biztos, hogy a szövetség kedvéért szeretnék kalóz státuszba lépni egy-egy csatában részt vállalva. nem tudom hogy lesz, na. ha valaki a katonaságot választja, az tutira csatázik majd, meg a kalózok is ugye, de egy alapvetően békés szervezetnek nem gondolom, hogy lesz rá oka.
hacsak meg nem támadják persze, nyilván. meglátjuk!
most a DFM az izgi.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Dark Star #6336 üzenetére
Ez nem az EVE, és soha nem is lesz az. A csaták is "kissé" másként fognak kinézni. A Cryengine nem lesz képes több száz, vagy több ezer játékos valós idejű tűzharcát, manővereit, törés- és sérülésmodelljét kezelni. Gondolom nem kell részleteznem miért. Az EVE és a SC harcrendszere kb úgy viszonyul egymáshoz, mint a Wizard of Wor és a Crysis rendszere... (ettől még az előbbi is remek játék). A SC-ben ezért ne számíts giga csatákra; legjobb esetben is pár tucat szereplő lesz a maximum, de inkább kevesebb. Ezek a csaták viszont "kissé" izgalmasabbak lesznek...
-
válasz
Dark Star #6333 üzenetére
olyan hatalmas kláncsaták biztos nem lesznek, legfeljebb zsigeri ellenállás és kisebb zavargások
@(#6334) Dark Star
nemsokára több helyre is be lehet lépni és nem lesz ilyen konfliktus.
amúgy starcitizen.hu-n és star-citizen.hu-n is kinn vagyunk.
amúgy azérettebbidősebb korosztálynál (amely valahogy inkább célcsoportja az SC-nek) nem a facebook az origó@(#6336) Dark Star
Te nem olvastad az SC-s híreket, itt biztos nem lesz olyan, hogy 200 hajó egyszerre csatázzon (nem, hogy több ezer), legalábbis évekig biztos nem.
-
válasz
Dark Star #6327 üzenetére
többen vannak, akik máshova is csatlakoztak, vagy oda szeretnének csatlakozni először, vagy sajátot hoznának létre. elvileg nemsokára lehetőség lesz arra is, hogy több helyen legyen tag ugyanaz az ember, szerintem mindenféle reklámozásnak akkor lesz helye leghamarabb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest