Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
szentvik #6868 üzenetére
Én nagyon remélem hogy lesznek ilyen live eventek. Jó lenne ha a GM-ek azt csinálnák amit pnp rpg-ben is , nem csak szimpla first line supportot.
Egy ilyen eseménnyel majdhogynem a teljes játékos közösséget meg tudják mozgatni ( UEE katonák , iparosok akik ellátmányt gyártják , szállítók akik azt cipelik , zsoldosok kísérőnek , kalózok akik támadják őket és persze felderítők akik előremennek és megnézik mi a helyzet). -
Eyesis
őstag
válasz
szentvik #6767 üzenetére
Nálam nem nehéz fiatalabbnak lenned
most léptem krisztusi korba
Na de ez a videó nagyon cuki
ki akarom próbálni!!!!!ezek is mókásak
-
-
KO2
aktív tag
válasz
szentvik #6745 üzenetére
(#6745) szentvik : "Valaki hozzámszól, odafordulok, és még mindig a monitor látnám
"
ez jó
Én, több óra játék után OR el a fejemen:
Sétálok a sötét hangárban, egyszer csak a hátam mögül egy halk hang: "Dávid..." ( igen így hívnak). Megfordulok ijedten, de csak az aurórám pihen ott a sötétben. Biztos csak a képzeletem. megyek tovább, a hátam mögül megint ugyanaz a hang szól: "Dávid..." Ilyedten fordulok meg, a szívem hevesen dobog, esküdni mernék hogy valaki az én nevemet suttogta a hátam mögött, de megint csak az üres hangár, az Aurórával a háttérben.
Gyorsabbra veszem a tempót, kezdem megbánni hogy nem költöttem többet a business hangárra, megint csak a hang a hátam mögül de már hangosabban "DÁVID".
Úristen,itt nincs mese, nyomom a shiftet mint az állat, rohanok, itt valaki kisért engem, ijedten nézek össze vissza, de sehol senki. Elérek a hangár végébe, beállok a sarokba és nézek a hangár közepe felé, akárki is az, ha közeljön most látni fogom !! Izzadságcseppek folynak le az arcomról, feszülten figyelek!...
Csend..sehol senki...
Majd valaki megérinti háulról a vállam, és megszólal "Dávid!!... gyere ebédelni !".Ez az utolsó dolog amire emlékszem doktor úr.
-
Malachi
veterán
válasz
szentvik #6653 üzenetére
erről még nem olvastam, ezért nem tudom hogyan oldják meg, mi lesz a rendszer. az is elfogadható, ha csak orbitális pályán dokkolnak az igazán nagy hajók, és szerintem az is lenne az igazán élethű - de azt se bánnám, ha felszínen séta közben elhúzna felettem egy két kilométeres dög.
-
KO2
aktív tag
válasz
szentvik #6560 üzenetére
Majdnem megkostóltatott velem egyszer valaki egy alkoholmentes sört, kiderült hogy azért alkoholmentes mert kevesebb alkohol van benne mint a normálisban, DE VAN BENNE. Szóval amire az van írva hogy sör azt én nem iszom meg, teljesen mindegy milyen.
Én kólával mérgezem magam inkább
-
-
Revolit
senior tag
válasz
szentvik #6022 üzenetére
Igen, angolul a "didn't stick" kifejezést használták, gondolkoztam én is, hogy mit írjak
De le is cserélem arra amit javasoltál.
(#6024) Eyesis: De, azért is kérdeztem, hogy van-e rá igény
Úgyis most olvasgatom, várom a játékot, ezzel is elütöm az időt
Majd szólok ha kész. Kicsit átírom meg akkor szedek le képeket. Bár azt még nem teljesen tudom, képeket hogy illesszem be. Egy-egy bejegyzéshez ha találok érdekes képet, akkor oda?
-
Malachi
veterán
-
Revolit
senior tag
válasz
szentvik #5992 üzenetére
Mert én csak 5 dollárt költöttem a store-ban (egy Aurora LX upgrade-et), másik két csomagom gift volt.
De szerintem nagyon sokan vannak ezzel így, hisz e-bay-en is megy ezerrel, meg mikor legelső csomagot vettem, láttam külföldi fórumon is egy srác nagyban hirdette LTI csomagokat 0 nyereséggel, elég nagy élet volt ott is. Szóval azért konkrét gazdaság kezd kialakulni itt SC körül, szerintem elég durvaLassan forex-en RSI-USD párt fogunk látni
-
Diopapa
addikt
válasz
szentvik #5735 üzenetére
Azért vettem fel pont ezt, mert volt erről egy topik talán, (vagy valamelyik kérdezz-felelek műsorban volt?) és kérdezték, hogy tervezik-e, hogy tesznek válaszfalakat a Connie-ba emiatt, azt mondták, hogy ez marad így, max lesz másik variáns(?). Egyébként nem az én problémám, nincs Connie-m, bár előbb-utóbb nyilván jó lenne egy.
-
vaakuum
addikt
válasz
szentvik #5627 üzenetére
ÉS ha ezt sugározza?:
"Az érdeklődő kereskedők azonban jobb, ha tudják, hogy az antianyag szállítás rendkívül veszélyes. Mindennel felszerelt raktér szükséges hozzá, és aki megpróbálkozik egy fuvarral, folyamatosan sugározni kell a világba a rakományjegyzékét: nincs az a kalóz, aki antianyag szállítóval akar kötekedni, mert a legkisebb összetűzés is gyorsan egy mindkét felet elpusztító robbanáshoz vezet."
Lehet inkább eltolják a bolygót a helyéről, mint egy antianyag robbanást megkockáztassanak.
-
Revolit
senior tag
-
vaakuum
addikt
válasz
szentvik #5574 üzenetére
De később ha az ember ingame összefarmol egy nagyobb hajót, akkor ahhoz valós pénzért kell másik hangárt venni, amibe az majd befér? Vagy azt is ingame lehet majd rendezni, hogy "feladok egy hirdetést", hogy 40 négyzetméteres Kellog rendszeri aszteroida hangáromat 200 négyzetméteresre cserélem értékegyeztetéssel?
Esetleg a hangár előtt megállva a progi jelzi, hogy helyhiány miatt a hangár továbbfúrása szükséges, az ára x pénz/ négyzetméter, kéri? -
Drenadar
Topikgazda
válasz
szentvik #5455 üzenetére
én meg remélem, hogy nagyobb célok érdekében meg úgy amúgy is összefogva megyünk világgá... egységben az erő
meg remélem lesz is olyan hely ahova érdemes lesz csapattal menni... de a freelancerrel nem akarok egyedül menni veszélyes vizekre... de tuti lesznek olyan részek ahol úgymond csak úgy elvagy apró pénzért néha lövöldözöl is de semmi életveszélyes...
-
Malachi
veterán
válasz
szentvik #5446 üzenetére
a dőlt betűs világosan azt jelenti, hogy egy accal max. 150k UEC-t vehetsz valódi pénzért. egy nap alatt 25k-t, és összesen 150k-t. ez nagyon jó így szerintem, kizárja a PTW-t. bár itt nem is nagyon lesz majd "W" ugye, kinek mi a célja a játékkal. de legalább nem fog már az első napon minden vérpisti maxra upgrade-elt vadászokkal trollkodni.
(#5451) .tnm - na, akkor ezzel már meg is dőlt, amit írtam. hurrá.
-
Revolit
senior tag
válasz
szentvik #5447 üzenetére
Oké, mondjuk akkor az nem tiszta, hogy hogy fogok én Idrist venni, vagy minden hajó max 150k?
Gondolom valamit félreértek. De ez az UEC nem megfelel az in-game creditnek? És akkor ha van 150k pénzem, elveszik amit in-game szerzek ezen felül?
Mert én úgy értettem, hogy 150k felett nem vehetsz pénzért, de attól még lehet több UEC-ed.
-
Revolit
senior tag
válasz
szentvik #5433 üzenetére
De jó egy multi-ship package is
Sőt, itt már a legolcsóbb csomagban is van alpha/beta
-
Goblin12
őstag
válasz
szentvik #5016 üzenetére
Igazad van mégha €-val fizetnék is kapásból, akkor is USD-ból jövök ki jobban
Freelancer 100€-nak van írva a honlapon,
Freelancer 125$-nak van írva a honlapon,
125$ meg 92€ Szóval spórolok vele 8€-t.USD-ból HUF-ba persze jobb
mint
EUR-ból HUF-ba.De így, hogy fizetek és utána ott állok hajó nélkül, lehet mégse veszek semmit.
Persze aki anno LFI -vel vette az járt a legjobban.
-
Revolit
senior tag
válasz
szentvik #4978 üzenetére
Jó, az igaz, hogy azért van a hangár. De előfordulhat na, hogy elfelejtesz beparkolni
Második rész meg vicc volt, de azért az mondjuk nem lehetetlen, hogy valami batár nagy (csata)hajó döcög valahova, és egyszer csak lepattan róla egy Aurora. jéé, mi ez itt
Szóval azért ott sok mindenre figyelni kell. Be is vontathatom akár a kilogolt usert? Aztán eladom rabszolgának? ÉS arra jelentkezik vissza, hogy követ kell törnie a bányában? -
Revolit
senior tag
válasz
szentvik #4975 üzenetére
Egyébként nekem is. Ha range-be vagy, ott maradsz. Ha nem, mondjuk 1-2 percen belül eltűnsz. Azért az kicsit nettó sz*p*tás, hogy elutazol egy hétre, hazajösz, és az utódod vigyorog rád, hogy szia, se hajó se karakter, new game!
Meg képzeld el, mész, gyönyörködsz a hiperugrásban, suhannak el a csillagok, egyszer csak egy Aurora kenődik fel a szélvédőre
(#4976) Jack@l Pontosan, megkapod teljes játékot is, ami szerintem inkább lesz 50 dollára megjelenés után. Szóval neked kell tudni, megéri-e. SZVSZ megéri, de vannak vészmadarak aki pl a bukásában hisz, annak biztos nem ér meg annyit se
Viszont az alpha helyek fogyóban vannak! -
Drenadar
Topikgazda
válasz
szentvik #4564 üzenetére
amit akarnak mondani a kollégák, hogy semmi viszonyítási alapunk sincs, melyik hajó miben jobb a másiknál, néhol már vannak értékeke de azok sem mondanak sokat...
Majd ha kijön a dogfight akkor lehet majd próbálgatni, állítólag kezdésnél mindenki csak hornettel tud majd menni, és a többi vasat majd később teszik be.... vannak akiket elragadott a hév és már mindegyik hajó megvan nekik, itt is van pár optimista aki már két hajóba is benevezett, egyesek meg még mindig azzal riogatják a másikat, hogy meg sem fog jelenni a játék...
no akkor vond le a következtetést és annyit ölj bele amennyit szeretnél, de aztán rinyának helye nincs, mert támogatást fogsz nyújtani nem hajót veszel, támogatásért cserébe kapsz valamit, oszt ajándék lónak ne nézd semmilyen testrészét...
-
.LnB
titán
válasz
szentvik #4564 üzenetére
-Én is egér+billel vágok majd neki, mert sose használtam még joy-t. Ha majd nem megy úgy akkor keresek magamnak joy-t.
-Én azt tanácsolom, hogy az olcsóbb csomagot vedd meg, mert még egy játszható verzió sincs kint. Addig felesleges többet költeni rá.
-Gépigény kérdéses, lehet ebből még akármi. Hallani minden félét. -
Diopapa
addikt
válasz
szentvik #4564 üzenetére
Szia! A gép szerintem elég lesz (ha nem, rohadjanak el.
), A hajókról nem tudunk semmit, ha pénzed van nyilván jobb lehet erősebb hajóval kezdeni, de még abszolút nem tiszták az erőviszonyok pl Aurora LN vs 300i kapcsán, ez majd a dogfight alatt finomodik szerintem. Lesz még egy starter hajó az aurora mellett, szóval ah aurorás csomagot veszel, akkor később válthatsz arra a másik hajóra, elvileg gyorsabb lesz, talán nagyöbb tűzerővel(?) lényegi raktér nélkül, de abból még jelenleg egy artworköt sem láttunk. ÉN az Aurórát venném, de sztem a 300i bénán néz ki, szóval ne hallgass rám
to all:
Az asteroid hangárnál kicsit aszteroidásabbra számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest