- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szőrös #27510 üzenetére
így van. remélem folyamatosan jönnek majd upgrade-ek és tartalom még évek múlva is. induláskor mondva lett hogy nem lesz benn minden, és ugye a 2016-os év is 12 hónap
Az nem újdonság hogy lesz olyan cucc amit beígértek, de 2017 körül jön majd. Sőt addig gyanítom jó pár hajót újra át fognak alakítani
Meg lesznek még újabbak. Igazából a fiktív cégek folyamatosan fogják kiadogatni az újabb és újabb hajóikat mint az életben az autógyártók, újabb és újabb bolygókat lehet felfedezni és terjed szét a játék.
az érdemi játékkal pedig olyannyira foglalkoznak hogy beszarás, de már játszottam is vele
No mindegy, Jack@l szerintem még 2020-ban is puffogni fog mindenen
btw szerintem a finanszírozási részt sem fogják lelőni, legalábbis annak ellenére hogy azt mondták hogy ha elindul, megváltozik, szerintem nem fog. limitek lesznek ugyan, vagy az emberek rájönnek hogy nem feltétlen érdemes minden hajót megvenni, mert a játékot veszik ki maguk alól, de szerintem speciel a hajó, kredit és fegyvervásárlás megmarad dollárból is. Amivel amúgy még nem is lenne bajom, ha tényleg jó a játék és tényleg nem vagyok arra kényszerítve hogy pénzért vegyek dolgokat, tehát ha megvehető minden mérsékelt mennyiségű játékkal... de ha nem, akkor úgyis látni fogják hogy maguk alatt vágják a fát, és úgy kihal mint a 200 millióból (+ marketing) összehozott SW TOR
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged