Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GreenIT
üzenetére
Nekem nincsenek ügyfeleim, egy nagy cégnél vagyok salaryman és sosem találkozom ügyfelekkel (munkaügyben legalább is). Itt csak jóérzésből (és tanulási szándékkal) osztom és kapom az észt.
Senkit nem akarok elhappolni és sosem kértem pénzt segítségért.Másrészt - a CRM egy jól fizető és meglehetősen zárt üzleti szegmens. Senki nem fog ingyen fejleszteni egy viszonlag bonyolult (és fiztős verzióban amúgy jól jövedelemező) üzleti rendszert. Ez nem egy middleware, amire lehet üzleti logikát építeni és jól keresni a fejlesztéssel, tanácsadással - neked valami kulcsrakész ingenyes szolgáltatás kell. Ezt pedig (vagy vcalószínűség szerint) nem fogod megkapni.
De ezeket nézd meg - és válogass: [link]
És bár úgy írja, van ingyen ebéd - valójában nincs:
- Fizetős szoftver Free Tier változata: korlátozva van a felhasználók, ügyfelek, lekérdezések, üzleti logika, stb.
- Open Source: neked kell telepíteni, konfigurálni, karban tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest