- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One UI zápor szórta meg Európát
- Android szakmai topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #2504 üzenetére
Valahogy nehéz elhinni, hogy csak gyorsmegoldásként van így, mert a prepared statement használata nem jelent érdemben plusz időt ahhoz képest, hogy konkatenálod a query-t, és azzal szenvedsz, ha már legalább egyszer használtál prepared statementeket. Tényleg nem csak szopatásból találják ki ezeket, hanem a fejlesztő megsegítésére. Hidd el, miután úgy használod, sokkal minőségibbnek és átláthatóbbnak fogod látni a saját kódodat is. Jótanácsként mondom, nem csak hogy cseszegesselek, még ha úgy is tűnik...
"Igen notepad++-t használok, mert nekem ez a kézre eső megoldás, több képernyős módban egyszerre 4 felületet látok egyszerre, másra nincs szükségem.
"
Egyáltalán nem értem az összefüggést. Miért, egy normális IDE használatával nem tudnád mindezt megoldani?
Pont most írtam a másik topicban, hogy nem nagyon értem, akár egy kis projektnél is mire jó, hogy nehézkesebbé tesszük a dolgunkat azzal, hogy minimális fejlesztőkörnyezeti támogatást sem kapunk kódolás közben. Ujjbegy-és csuklóedzés, vagy mi?"Az aposztrófok zavartak be, mert utána nem jelentkezett a jelenség.
"
Ennek nem sok értelme van így, mivel azt mondtad, hogy egyszer sikeresen feltöltésre kerül az adat, máskor meg kinullázódik. Ha épp sikeres volt a feltöltés, és akkor is idézőjelben volt, akkor az miért volt sikeres?Szóval valami más lesz ott a probléma, és később is előjöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- ThinkPad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 256GB NVMe gar
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest