Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz PumpkinSeed #2504 üzenetére

Valahogy nehéz elhinni, hogy csak gyorsmegoldásként van így, mert a prepared statement használata nem jelent érdemben plusz időt ahhoz képest, hogy konkatenálod a query-t, és azzal szenvedsz, ha már legalább egyszer használtál prepared statementeket. Tényleg nem csak szopatásból találják ki ezeket, hanem a fejlesztő megsegítésére. Hidd el, miután úgy használod, sokkal minőségibbnek és átláthatóbbnak fogod látni a saját kódodat is. Jótanácsként mondom, nem csak hogy cseszegesselek, még ha úgy is tűnik... :DDD

"Igen notepad++-t használok, mert nekem ez a kézre eső megoldás, több képernyős módban egyszerre 4 felületet látok egyszerre, másra nincs szükségem. :)"
    Egyáltalán nem értem az összefüggést. Miért, egy normális IDE használatával nem tudnád mindezt megoldani? :U
    Pont most írtam a másik topicban, hogy nem nagyon értem, akár egy kis projektnél is mire jó, hogy nehézkesebbé tesszük a dolgunkat azzal, hogy minimális fejlesztőkörnyezeti támogatást sem kapunk kódolás közben. Ujjbegy-és csuklóedzés, vagy mi?

"Az aposztrófok zavartak be, mert utána nem jelentkezett a jelenség. :)"
    Ennek nem sok értelme van így, mivel azt mondtad, hogy egyszer sikeresen feltöltésre kerül az adat, máskor meg kinullázódik. Ha épp sikeres volt a feltöltés, és akkor is idézőjelben volt, akkor az miért volt sikeres? :D

Szóval valami más lesz ott a probléma, és később is előjöhet.

Új hozzászólás Aktív témák