Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Miért jó a prémium?
Nincs reklám és bármikor válthatsz számot. Offline listák. Be tudod állítani a 320 kbps minőséget. Otthon egyértelműen kijön a különbség, utcán mászkálva elég az alap is. 96-160-320 kbps közül lehet választani.
Mobilon ha Telekom előfizető vagy és rajtuk keresztül veszed ugyanannyiért a Spotify-t a Music opcióval, kapsz ajándékba havi 500 MB Spotify adategyenleget. Mivel utcán, buszon úgyis elég az alap bitrate-tel streamelni, ez sok órányi zenét jelent:
96 kbps: 43 MB óránként
160 kbps: 72 MB óránként
320 kbps: 144 MB óránként
Én úgy csinálom a kedvencek listám 320-szal letöltve a mobilra offline elérésre és a stream beállítás az alap 96, így havonta 10-11 órányi utcai felfedező zeném van. Ha elfogy a Spotify 500 MB, akkor a normál mobilnetből szívja. -
marsu.
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Elvileg maradnak azok a "korlátozások" amik most is. [link] Egyébként a jobb hangminőséget kihallani sztem sose fogja az ember, én legalábbis nem hallottam a hétköznapokban. A zeneletöltés az meg csak inkább offline-ba tétel. Szal, ha nem fizeted akkor nem tudod hallgatni, úgymond csak béreled a zenéket.
De gondolom ezt tudtad.Nekem azért jön be nagyon, mert csak rákeresek a zenére, egy "gombnyomás" és már a telefonon is pihen. Nem kell szarakodni, hogy letöltöd, kábel, itunes stb... Plusz anno Shazam tudta, hogy felismertettél vele egy zenét és ott volt a Spoti gomb, amivel egyből le tudtad tölteni a zenét, akár az adott mixben is(tudom van másik ilyen program ami tudja is a Spotis átvezetést). Szvsz 1500/hó nem nagy összeg, a többi ilyen is ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akvarisztika
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De gondolom ezt tudtad.