Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Milyen USB töltőt vegyek?
- iPhone topik
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Elkezdtem vasárnap Spotify-t hallgatni, Free regisztrációval, arra se klikkeltem rá, hogy kipróbálom a Premiumot. Eddig tetszik a dolog, marha sok zene van, tudok műfaj szerint zenét hallgatni. Az feltűnt, hogy nem tudok mindig számot váltani, meg ugye a reklámok is vannak. Kérdésem az, hogy ez marad így, ahogy van, vagy bizonyos idő után ezt korlátozni fogják? Premium miben lenne másabb, mint a sima Free? Annyit tudok, hogy a minősége jobb lenne a zenének, bele tudok tekerni bármelyikbe, meg le tudom tölteni a zenét. Valami van még? Köszönöm szíves válaszotok! Biztos volt már sokszor ez a kérdés sor, de nekem ez nem tiszta momentán.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest