Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Elvileg maradnak azok a "korlátozások" amik most is. [link] Egyébként a jobb hangminőséget kihallani sztem sose fogja az ember, én legalábbis nem hallottam a hétköznapokban. A zeneletöltés az meg csak inkább offline-ba tétel. Szal, ha nem fizeted akkor nem tudod hallgatni, úgymond csak béreled a zenéket.
De gondolom ezt tudtad.Nekem azért jön be nagyon, mert csak rákeresek a zenére, egy "gombnyomás" és már a telefonon is pihen. Nem kell szarakodni, hogy letöltöd, kábel, itunes stb... Plusz anno Shazam tudta, hogy felismertettél vele egy zenét és ott volt a Spoti gomb, amivel egyből le tudtad tölteni a zenét, akár az adott mixben is(tudom van másik ilyen program ami tudja is a Spotis átvezetést). Szvsz 1500/hó nem nagy összeg, a többi ilyen is ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Interactive Brokers társalgó
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De gondolom ezt tudtad.