Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Elvileg maradnak azok a "korlátozások" amik most is. [link] Egyébként a jobb hangminőséget kihallani sztem sose fogja az ember, én legalábbis nem hallottam a hétköznapokban. A zeneletöltés az meg csak inkább offline-ba tétel. Szal, ha nem fizeted akkor nem tudod hallgatni, úgymond csak béreled a zenéket.
De gondolom ezt tudtad.Nekem azért jön be nagyon, mert csak rákeresek a zenére, egy "gombnyomás" és már a telefonon is pihen. Nem kell szarakodni, hogy letöltöd, kábel, itunes stb... Plusz anno Shazam tudta, hogy felismertettél vele egy zenét és ott volt a Spoti gomb, amivel egyből le tudtad tölteni a zenét, akár az adott mixben is(tudom van másik ilyen program ami tudja is a Spotis átvezetést). Szvsz 1500/hó nem nagy összeg, a többi ilyen is ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De gondolom ezt tudtad.