Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS #2859 üzenetére
De naiv vagy, pajtás!
Csak kérdezem, ha DLC lenne, te beleírnád egy bejelentésbe? Bele, persze, tartalom a játékhoz, nincs ezen mit titkolni, de egy alacsonyabb árcédulát jelentene. Viszont ha önálló játék, beleírnád? Nem, dehogy, nem kell minél hamarabb magadra haragítani a vásárlókat, hogy nem a jelenlegi játékkal foglalkozol, és vastagabban foghat a tollad is! Egyébként a "work-in-progress title" és ebből is a "title" szó nem elég beszédes?
Workshop map supportnak örülsz? Sokan. Hát még a kiadó, fejlesztő, hogy nem neki kell tartalmat gyártani a játékhoz, a modderek ingyen megcsinálják!De az alapjátékot ehhez ugye meg kell venni! Csing-csing $.
Jövőbeli frissítés alatt mire gondolsz? Érdemi tartalom nem lesz már, hát, a bugfix meg azért csak egy elvárt dolog.
Tisztázzuk, 2011 óta követem figyelemmel a játék alakulását, játszottam az összes techdemoval nem keveset. 5 éve olvasom a Spintires körül az ígéreteket, egy hajszál választott el tőle, hogy dobjak nekik Kickstarteren! A megjelenés után a fejlődési görbe olyat koppant, hogy azóta is kong!
22.49€-ért vettem az első részt, előrendelve, a Mudrunnert szintén előrendelve, 13.49€-ér, közel 12K huf! Én dobtam a kalapba bőven...
Engem megtalálsz a topikban megjelenés óta, nem ilyen volt az én hozzáállásom, ezt ők csikarták ki!
Nem a politika volt a lényeg, csak hoztam egy szemléltető párhuzam. Nem baj, ha nem érted. Gondolom te is dobtál pozitív szavazatot mindkét játékra, mert ez így rendben van! Ráadásul ez világtendencia, a Magyarországozás szánalmas.
Maradok is komolytalan, mint hogy a "nekemigyisjaó" Pisták közé álljak be.
Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest