Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satariaaa
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Nekem nem megy a szerkesztő és egy épkézláb leírást sem találtam, hogy hogyan mehetne...
A jármű javításokat és a fordításokat xml-be csináltam!A térképet meg úgy értettem, hogy játszom rajta, nem én csinálom! Csinálnám én csak ugye a szerkesztőt nekem nem sikerült megvarázsolnom! Egyelőre örülök, hogy ez a mostani verzió megy rendesen és az autók is szépen rendbe lesznek! Bár a felsorolt hibákat még ki kellene javítani valahogy és akkor aztán teljes a kép!

A moddolt térképek közül ez az Abandoned Mines a legjobb szerintem, bár abszurd a hosszúsága.
Nem is lenne ezzel gond, ha lenne még egy benzinkút, mert ott nem a fa szállítása a gond, hanem az utánpótlás. A többi pálya meg csöves szar, szebben nem tudom mondani.
Leszedtem egyet, hidat kellett építeni. Meg voltak a pillérek, csak be kellet tenni a rönköket. Csorgott a nyálam, imádom az ilyet. Megcsinálom a cuccost, kiválasztom a másik kocsit, odamegyek vele a hídhoz, majd látom, hogy a rönkök, mik eleve ott voltak a híd mellett és amiket a helyükre tettem, ott hevernek eredeti helyükön a földön... Anyáááád....Következő pályába is beleöltem X órát, mire kiderült, hogy hibás és nem lehet a rönköket felpakolni, mert fák vannak a kijelölt zónában és nem tudsz beállni...
Nevetséges...
Ezekhez például szívesen hozzányúlnék, mert baromi jó térképek lennének, ha nem lett volna ekkora ökör, aki csinálta... Értelmét nem látom az ilyennek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest