Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antaran
csendes tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Ez a pálya nekem is durva volt. Folyton áramlottak az ellenségek.
-
Antaran
csendes tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Én próbáltam pár módon, Light Combat Arts -al, és White Magic -el. Elég hatékony.
Egy másik esetben, Black Magic volt, az gyengébbnek bizonyult. Legjobb Light vagy Heavy Combat Arts, és egy csipetnyi White Magic.
Amivel először nehéz haladni, az a full varázsló, mert kezdetben nagyon zsenge. -
róland
veterán
válasz
férfiállat
üzenetére
Bármilyennel jól lehet haladni, csak más lesz a fejlődési irány. (Én a varázsló-könnyű harcos párost preferálom.) A hőshöz csatlakozó társakat úgyis más irányokba fogod fejleszteni.
-
férfiállat
tag
Sziasztok!
Karanténra való tekintettel elkezdeném a játékot.
Milyen hőst ajánlanátok, amivel elég haladós a játék??
előre is köszi... -
MrTwister
őstag
Sziasztok! Indítottam új topikot a 3. résznek, gyertek fórumozni: [link]

-
Antaran
csendes tag
Hello, én is újra kezdtem. Azt tapasztaltam,hogy maximum 2 fő tudás halmazt érdemes fejleszteni, különben felaprózódik az avatar. Például, amikor 3-at próbáltam erősíteni, a végére (sotp) egyik sem lett 20-as , viszont volt vagy 15-20 szétosztatlan skill pontom. Most egy olyat kezdtem el, hogy white magic + light combat.
White magicen belül: healing és boons érdekel, a light combatban pedig light blades , piercing weapons.
Te hogy haladsz?
Ez Spellforce 1, a spellforce 2 a nyomában sem ér, grafikában sem, a 3ról csak pár filmet láttam, de hallottam pár játék hangot,ami alapján a Spellforce 1 -el a 3 sem fog felérni. Érdemes utána nézni a Masters of Orion 2 után a 3nak (MOO 3 jóval alulmúlta a 2őt, és 1et is, pedig hiper szuper modernre tervezték és több évig írták), kb erre számítok. -
scteee
újonc
Sziasztok ! Nem tudom játszik e még valaki !
De én újra elkezdtem előről az egészet
Mindíg is a sokoldalú karaktereket szerettem
De nemtudom hány képességem leeht...:| Nem emlékszem rá, hogy kilenc esetleg 10 :s Elképzelés: Nehzé harművészet --> nagy pengés fegyverek+nehéz páncél. Könnyű harcművészetek --> könnyű pengés fegyverek+könnyű páncél. Természt mágia --> jég. Fekete mágia --> Halál. Ez így emgvalósítható?
ez 10 képessgé ha ugy számoljuk..ésnemtudom hogylehet e 10et vagy csak 9et..mertakkor csak a fekete mágiát tudom elkezdeni azon beülmár semmit...most 8db van...Válaszokat előre is köszi ! 
-
-
Sziasztok.
Megőőőőőőőrülök!
Nem tudok Farlon's Hope -ba bejutni. 2 shard megvan, mennék oda de Greyfellből a kapu zárva van. És 2 napom elment de nem találtam megoldást a kinyitására
Minden építő jellegű ötletet nagyon szívesen veszek! -
hokuszla
senior tag
Sziasztok! ha olvas itt valaki
Azt hiszem újra előkapom eme remek játékot (megkockáztatom, a Warcraft 3 után a 2. legjobb játék valaha).
Esetleg van információ arról, lesz-e valamikor 3. rész? -
Blobzang08
csendes tag
Hali!
Kéne egy kis segítség! Az óramű kriptákban járok 43 szinttel. (bár ez utóbbi info nem valószínű hogy lényeges...)
Szóval van ugye a kincseskamra, ahová a bejutás egyszerű, de van még egy "pince" ahol még "elképzelni sem tudom milyen kincsek rejtőznek" Az Uru így írta le. Látom a bejáratát is, de az istenért nem tudom kinyitni, se bejutni! No a kérdés, az imént említett helyre (pince) hogyan lehet bejutni??? lehetséges egyáltalán???
Előre is köszi a válaszokat... -
Ilsyde
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hja, az random hogy mit kapsz. A teruletre ható jóságokhoz (blizzard, rain of fire stb.) gondolom magasabb szint is szukségeltetik.
Nem emlékeztem hogy ilyen gyorsan megkapod a farmot meg karámot is. Akkor csak elég hely kell, nomeg kb. kétszer annyi food store mint kajatermelo.
Én a torpéket bírom a kocáikkal

-
Ilsyde
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az Order of Dawn-ban a monumenteiddel egyutt aktiválódnak. Ezt egy-két pályán ki lehet játszani. Ha még nincs monumented, akkor utánpótlás sem lesz ellenfélbol.
Némelyik úgy mukodik hogy minél tobb ideig hagyod, annál erosebb ellenfelek fognak megjelenni. Stoneblade mountainnél például tobbszor is beszoptam, mire rájottem hogy csak úgy élem túl ha az elején kitámadok és szétcsapok pár ilyen helyet. Nyilván kapsz XP-t az itt termelodo mobokból de ha ki akarod iktatni valamelyiket akkor rendesen rombolj le mindent mert egy épuletbol is jonnek.Pontosan nem tudom hogy melyik árusnál vehetsz varázslatokat de például Greyfellben is van pár mágus a piactéren.
Arra figyelj hogy mindig legyen elég kaja mert az kell a sereged novelésére, és ahhoz hogy automatikusan gyógyuljanak. Nem árt tobb fajta ilyen épulet is ha nem vagy onellátó (az emberek például nem azok) és csak a természetbol tudod kinyerni a kaját.
-
FehérHolló
veterán
Azt észrevettem, hogy ki mikor és hol dob varázslatot (már a shielnél vagyok), az árus volt az igazi kérdés.

A választ azonban köszönöm!
Seregre sajnos nem tudok hagyatkozni, amikor 1 perccel az első monument felélesztése után rám rohan egy képernyőnyi ork.
Ezzel kapcsolatban viszont eszembe jutott még egy kérdés:
Vannak ilyen szép, kör alakú helyek, ahonnét spawnolnak az ellenek. Ezek mikor aktiválódnak? Körülbelül milyen függvény írja le az időbeli termelékenységük aktiválás után? Függ ez a mellettük lévő épületek számától? -
Ilsyde
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Véletlenszeru hogy hol miket kapsz de eleinte mindenképpen gyengék a mágus karakterek. Mindenképpen rúnaharcosokra meg a seregedre hagyatkozz.
Városokban és falvakban nézz korul az árusoknál, de az ellenfelek is dobhatnak varázslatokat.
-
FehérHolló
veterán
Hányas szinttől, vagy hol (hányadik mapon) lehet beszerezni végre AoE támadó varázslatokat? Természetesen a jég/tűz/föld iskolákban.
Nehéz szinten játszom és vért vizelek a hiányuk miatt. -
Ricska
csendes tag
Hali!
Remélem valaki tud segíteni minél hamarabb
Az óramű kriptáknál vagyok, és nem tudok bejutni a "labirintusba", hogy a kőfejek elkezdjenek világítani. Minden ládát megcsináltam és mindenhová bejutottam kivéve a labirintusba. Oda megyek a mehnirh-hez és valamit be kéne dobni vagy kulcs kell hozzá? Hol lehet megtalálni a nyitó tárgyat? -
PAtr0n
addikt
Na szóval. Lehetlennek tűnő küldik:
Kőpenge hegység (stoneblade mountain): több sebből vérzik.
1. Twowsnik a törpe, aki elvileg fain pajzsokat készít. Hét gomba kéne neki, ebből a légyölő galócát és a paxillust sehol sem találom. Eleinte abban reménykedtem, hogy más pályákon lesz, de azóta sincsenek meg. Mellesleg az egész pályát átnéztem értük.
2. Az óriással, Kraga-val megegyezek, hogy őrzöm a kincseit míg legépeli Braga-t, de közben engem letámadtak, és kinyírtak a trollok. Amikor visszatett már Kraga is ellenség volt, muszáj voltam kinyírni, de semmi értelmeset nem dobott. A küldi továbbra is aktív, akárhányszor megyek vissza a pályára.
3. Van egy láda amihez kulcs kell, de nem találom. Nem az amelyikbe a csillag alakú megy, az már megvan. Mondjuk lehet másik pályán lesz egy küldi ami ehhez szól? A teóriám az, hogy Kraga adott volna egy kulcsot amivel kinyílik, és benne lett volna a 2 hiányzó gomba.
De így eddig ez bug szerintem.Másik: Farlom reménysége (Farlom's hope):
A nagy keleti bázison, van egy vakoskodó hadvezér (Tom), akinek segítség kéne. Az egyik végigjátszás szerint a délkeleti bázison van egy láda, amiben lenne az orvosság. De ott semmilyen láda nincs.Ha valaki tud a fentiekre megoldást, azt megköszönném!

-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Bár kicsit kihalt a topik, azért megpróbálkozom, hátha játszik még valaki ezzel.
Sajnálom, hogy anno nem találkoztam ezzel a játékkal, de most feltettem, és nagyon élvezem.
A legújabb peccs is fent van, de mintha lenne 1-2 quest bug. Most nincs előttem a játék, de majd leírom őket, hátha tudtok rá megoldást.
Az biztos ha ezzel végeztem, jöhet a 2.
-
Sütee
csendes tag
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Helló Tibi!
Én is tolom már vagy 3 éve a játékot...de az utóbbi időben abbahagytam...most kezdtem bele megint de az óramű kriptánál elakadtam...:S Van ott az a hely ahol a 2 láda van...körülötte meg 8 kő...ahol 8 csapszeggel van lezárva a láda azt sikerlt kinyitni de a másikkal ahol 6 csapszeg van azzal nem jutottam semmire:S aztán ahogy továbbmentem és lenne a 2-t láda a 7 csapszeggel...azt se tudom sehogysem kinyitni...és utánna ahol a Zerbiete szellem van ott sem tudom a szemeket mind becsukni...=/ ha emlékszel még néhány emgoldásra vagy tudod hogy ki tudna nekem segíteni kérlek szólj !!!
Előre is köszi...

-
Ilsyde
őstag
válasz
varry21
üzenetére
Nekem magyarul ez sajnos nem sokat mond. De itt egy vegigjatszas: http://sf2.uw.hu/vegigjatszas.php
-
varry21
csendes tag
Vmi kiégett fakört ír de sehol nem találom...pedig már csak ez az egy darab kellene
..Vki please.... -
varry21
csendes tag
Vmi őszi idő töredékét keresek..de nem találom. Azt írja hogy vmi kiégett fák körében van..Tudna vki segíteni hogy merre találom?
-
varry21
csendes tag
hello..a spellforce: OoD-nal játszok és elakadtam. A godvall nevű pályán vmi töredéket kell keresniés sehol nem találom...Vmi régi bányát meg kidőlt fát ír...tudna vki segíteni hogy merre van?
-
barcelonafan
csendes tag
Na mindegy, most már megcsináltam, csak az a baj hogy nincsen semmilyen zene a játék alatt meg a menü alatt. Már próbáltam mindent állítgatni, gépet újraindítani de nem változott semmit, és így nem túl élvezhető, olyan mintha kihalt volna a játék.
Valaki tudna segíteni? Valami hangjavító patch vagy ilyesmi? Előre is köszi! -
Wolverine
félisten
válasz
barcelonafan
üzenetére
Tanulj meg angolul.
-
Sdi
addikt
válasz
barcelonafan
üzenetére
Keresgélj, de ettől még nem szar

-
barcelonafan
csendes tag
Hello! Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a magyarítását a játéknak angol verzióra? Nagyon kéne mert egyrészt így a játék nagyon szar, másrészt meg nehéz! Előre is kösz aki megtudja mondani!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Spellforce Universe-t vettem és megpróbáltam elindítani az Asus 1005H-n. Először nem sikerült, de külső monitort csatlakoztatva, azt egyedüliként használva sikerült átállítani 800x600-ba a felbontást és így már megy....

Ha az alapfelbontást 800x600-ba állítom, akkor megoldható az is, hogy ne húzza szét a képet.
Most nézem, hogy ezt csak legelőször kellett megtenni, másodszorra már magától 800x600-ban indul...
Win7 Starter oprendszer van a netbookon, csak akkor jegyzi meg a serial beírását, ha rendszergazda módban indítom el a játékot...
Ellenben annyira parányi az egész, hogy szinte játszhatatlan.....
-
róland
veterán
Érdemes visszaolvasni a topicban, rengeteg leírást készítettem.
-
neo11
csendes tag
Még valamiben kéne a segítség.Amikor kiszabadítottam az elfet a vadfarkasok táborából akkor ő azt mondja hogy elrejtette a darabot egy szikla alá ami fákkal van körűlvéve.Na de ez hol van mert én mindenhol körül néztem de nem találtam.

-
neo11
csendes tag
Szevasztok!
Kéne egy kis segítség.Most Farlorn Reménységénél tartok és itt is akadtam meg.
Abban kéne a segítségetek hogy az ork monumentumhoz tartozó kristályt hol találom meg mert nem találom sehol.a segítséget előre is köszi

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hali. Az óramű kriptába van egy hely amit nem tudok megcsinálni. A szellem(Zerbit) előtti karokat nem tudom, hogy kell jól beállítani. Valaki le tudná screenshotolni vagy elmondani a karok helyes állását? Előre is köszi

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hali. A SoP-be a palotánál vagyok a szomjas őröket kéne átvágnom, de nem tudom hogyan. Valaki eltudná mondani mit kéne nekik vigyek előre is kösz!

-
kovacstibor79
aktív tag
Helló mindenkinek!
Végre vége

Tegnap sikerűlt végére érnem a Spellforce 1-nek, minden kiegészítőt beleértve. -
leviske
veterán
Senki nem tud segíteni?

-
leviske
veterán
Kéne némi segítség... megint elhagytam az Óramű kriptákat, de mivel már az utolsó pálya jön (na meg a kolosszeum) ... ezért ugy döntöttem, hogy csak nem hagyom félbe azt a pályát.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy miképpen lehet megvilágítani az 5 kőfejet? Már minden megvan a pályán, csak a keleti rész és a fejek nincsenek megvilágítva.

MOD: ja és van pár kapu, ami nincs ott (Onyx Shores), ahol elvileg a térkép szerint van...így van egy pálya(lelkek városának egyik fele) .. ahova el sem tudok jutni...

-
leviske
veterán
Helló mindenki!

Megint az óraműkriptákból jelentkezem. Kéne némi konkrét segítség, mert megint neki futottam a pályának és még mindig nem tudtam megcsinálni, tovább haladni meg nem akarok, mert félek, hogy már lassan vége a játéknak...Darkwind keep-nél tartok (aszem).

Abban kérném a segítségeteket, hogy mi módon lehet a 9 ládás résztől közvetlen délre, azt a két ládát kinyitni...azt valahogy folyton elszúrom.
A másik két ládát könnyebb volt kinyitni... mind kettőböl ki is szedtem a cuccokat és bele is dobáltam keleten a nagykőbe...ki is nyilt a két kapu, ami a 3 levegő szimbólumos ládához vezet...és ennyi.Pedig attól tartok, hogy ha sikerülne kinyitnom azt a maradék két ládát, akkor utána a 3 levegőérmét használva kinyitnám az utolsót és tovább tudnék menni keletre....és ha keletre tovább tudnék menni, akkor talán sikerülne megvilágítanom az 5 fejet.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
róland
veterán
kovacstibor79 és leviske: Ajánlom végigolvasni a topicot, ha jól emlékszem volt leírás az Mechanikus kriptákhoz (Clockwork Crypts). Egész komoly leírásokat készítettem a játékról, érdemes megkeresni. (Sajnos azt már nem tudom, hogy minden részről megcsináltam-e.)
Sajnos mióta híre-hamva sincs új kiegészítőnek, ritkán járunk errefelé. Vigneau-val és velem is inkább a Gladiatus topikban találkozhattok.
-
leviske
veterán
Próbálta valaki Vista alatt a játékot? Gondoltam előszedem és felteszem, de ahogy elkezdtem játszani...észrevettem, hogy nem mutatja az életszintet (a kék csík az avatar fölött) és nem mutatja a karakterek körül a kék, zöld, illetve piros kört...na meg a kiírásoknak és az oldalsó avatarnak nincs fekete háttere, hanem átlátszik.
Próbáltam Windows XP kompatibilis módban indítani, de ugy is előjön...
Nem tudtok valami patch-et ezek ellen? 
Előre is kösz!!!

MOD: Ja és, ha valaki tudna segíteni az Óraműkriptáknál...nagyon megköszönném. Nem tudok bejutni a zerbites cuccokhoz és ugy tűnik, hogy a ládák(délen) kinyitásához is primitív vagyok.
Tehát összességében annyit értem el az Óraműkriptákban, hogy átjutottam a következő állomásig, nem tudtam a pálya 70%-át megcsinálni.
Ezért is előre is kösz, ha valaki tud segíteni.

-
Ariadne
őstag
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Hú, köszi előre is.
Egyelőre nincs gondom, de hát ugye ennél a játéknál sosem lehet tudni, van, hogy nem esik le elsőre, mit is akartak. 
-
-
Ariadne
őstag
Hűdejórégitopik, no meg a játék se mai gyerek, de azért remélem jár még erre a "szakértők" közül valaki (Vigneau, róland?). BOW elején járok, és égen-földön kerestem hozzá végigjátszást, de nem találtam. Nem tudtok valahol? A OOD-hoz volt egy tökéletes, térképeket is tartalmazó darab, ahhoz tudtam fordulni, ha elakadtam. De a két kiegészítőhöz nem találtam eddig, pedig feltúrtam a netet...

-
róland
veterán
Nem kell gúglizni sem, csak végigolvasni a topikot. Ha jól emlékszem én, vagy Vigneau írtuk le a pálya megoldását. Amúgy a pálya déli részén van a griffmadár, de könnyű mellette elmenni. Ajánlom délkelet felől délnyugatra haladva tüzetesen átvizsgálni a pályát, úgy megtalálod majd a madarat.
-
bali13
csendes tag
Menyi a max szint a spellforce1-ben meg a spellforce2-ben?
-
bali13
csendes tag
Én most a Spellforce:The ordeo of dawn nor beszélek.Holl van Ultrik páncélja,kardja meg a griff madara?És van a sutogok földjén város ami az embereké vagy falu?
-
bali13
csendes tag
Holl van Ultrik nek a páncélja,karsja meg a griff madara?És az akinek oda kell adni a maszk mind két felét?és koshar utáni pályán amikor legyösztük ot van város?És a pálya neve a sutogok földje
-
bali13
csendes tag
Hogy öljem meg Koshart és seregét és kint a vezérek már halotak?
-
bali13
csendes tag
Hogy öljem meg Koshart és seregét?És már kivan nyitva a kapu.És menyi szint a maksz?
-
bali13
csendes tag
Én ma lehet elgezdem a spellforce2
-
Ariadne
őstag
Szerintem csak nem érti szegény, miről is szól ez a játék. Hogy nem az a lényeg, hogy átszaladunk és halmozzuk a megoldott küldetéseket, hanem szépen taktikusan sereget fejleszteni, előrenyomulni, leszedni az ellent, no meg időnként újrakezdeni az adott pályát, más taktikával, mert a régi nem vált be. Türelem is kell ehhez a játékhoz, az biztos.
Épp a gargoyle-okkal és medusa ''mamáikkal'' birkózom, jáááj, de max a végigjátszásbeli tippeket nézem meg, ha ritkán nagyon nem megy egy-egy pálya, de már ez is olyan játékrontó dolog, hogy nem megy egyedül. Aki meg csítel, minek játszik egyáltalán, keressen könnyebb vagy más típusú játékot...
-
Wolverine
félisten
Nyugi, gyerek még

-
róland
veterán
Könyörgöm, figyelj a helyesírásra!
A hozzászólásod javítva:
''Hát nincs olyan mentésem, ami azelőtti, hogy kinyitottam volna a kaput. Te hol tartasz a SpellForce - The Order of Dawn-ban; és hányas szintű a karaktered/avatarod, továbbá milyen mágus/harcos?'' - Így már értelmezni is tudjuk, amit kérdeznél.
Amúgy legtöbbünk végzett már az SF-TOoD-dal, sőt mindkét kiegészítőjével is.
Én meg talán egy-két nap és az SF2-Dragon Storm kiegészítőt is befejezem.
A TOoD-ban én egy fehér mágus/könnyű harcos karakterrel mentem végig. Voltak rázósabb helyzetek, de meg tudtam csinálni.
A többi részben már fekete mágus/könnyű harcos karakterrel, majd az Spellforce2 - Dragon Storm-ban Shaikan karakterrel. (Ezen utolsó részben újabb képességek jelentek meg mind harcművészet, mind mágia terén.) -
bali13
csendes tag
válasz
Wolverine
üzenetére
A kaput kinyitatam meg nem tudok sereget csinálni mert mindig letámadnak és ezért nem tudok sereget csinálni és ezért küldetéseket csinálok.Nem tudod hogy holl van anak a küldetésnek aminek a neve suttogok nem tudod hogy holl van a középsö sir a dél-nyugati mert nem találomm. 
-
bali13
csendes tag
válasz
Wolverine
üzenetére
De nem szetem le a trolok bázisát a holl van a törp montetátrum meg a hős montetátrum mert
csak át futotam mindenen és nincs seregem.Mit csináljak.Nem tudod hogy kogy müködnek a kodok mert elég az őrőkélet ezen a pályán használnám csak.Mert nekem nem müködik de nekem 1.11-es verzio van és nem müködnek a kodok.

-
Wolverine
félisten
Amikor bent vagy az erődben középen, építs fullos sereget, és csak utána nyittasd ki a kaput. Akkor simán végig tudsz takarítani mindent. Az északon és délen levő barlangoknál hagyj 4-5 íjászt és 2-3 közelharcost, azok folyamatosan le tudják aratni a kijövőket.
Szerintem könnyű pálya volt. -
bali13
csendes tag
Nekem 1.11-es verzio van de nem müködnek a kodok. miért nem müködnek a kodok?
De mesze aznélkül is eljutotam.De azért jó lene az őszes épület elérése és az öszes ecség eléréseis

-
róland
veterán
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Remélem, hogy nem tart addig az átmeneti probléma, mint a szovjet csapatok átmeneti magyarországi állomásozása!
Mikor még működött, volt valami hír arról, hogy az oldal fejlesztője az elmúlt évben nem tudott az oldallal foglalkozni. -
Blazkowicz
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. A Phoenixben a Lelkek városának a nyugati felébe szeretnék eljutni, de semmi ötletem, hogyan lehetne odajutni. Már 46-os szintű vagyok, és egy koboldot kell keresnem ami a város nyugati felén van. A keleti szigetet (ahol vagyok) ki kéne pucolni mert nyűzsögnek a 35ös szintű bestiák, de még a hőseimet sem tudom megidézni.
-
róland
veterán
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Szerintem csak valami szerver hiba lehet náluk, mert az utolsó jelzéseik egyike az volt, hogy működnek. Nyár közepétől volt egy pár hónapos leállás, majd decemberben indult újra az oldal.
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Sajnos pár nappal ezelőt szomorú dologra lettem figyelmes. Az egyik (ha nem a legjobb angol nyelvű oldal) Spellforce fan oldal nem elérhető, nevezetesen a Planet Spellforce [PSF]: [link]. Igaz, hogy mostanában nem volt annyi frissítés, de még így is a legsokoldalóbb oldal az alapjátékhoz.
Sajnos a hivatalos oldal nem nyújt anyi információt, mint a PSF, gondolok itt pl: az egységek képességeire, vagy a képzettségpont táblázatok.
Sajnos eddig még nem találtam olyan oldalt ami pótolná a PSF-t (magyar, angol, vagy esetleg német nyelvű)
Ezeket a rajongói oldalakat ismerem:
Magyar: spellforce.timba.biz [link]
SpellForce - Order Of Dawn [ HUN ] [link]
Német: SpellForce Headquarter [link]
Spellforce 2 Fanseite [link]
Orosz: spellforce.ru [link]
Aki még tud rajongói oldalakat, az ne tartsa vissza
Közben másodszorra is végigjátszottam az alapjátékot. Az első próbálkozásnál nagyon szétszórtam a képességeimet, de most már jobban meggondoltam a dolgot. Természet mágia - Tűzmágia 9es szint, Nehéz harcművészetek - Nagy tompa fegyverek 10es szint, Páncélok 8as szint.
Majd megvettem a Platinum kiadást, és elkezdtem a BoW-t, mint: Fekete mágia - Halál, Nehéz harcművészetek - Nagy pengés fegyverek. Most jól jönne a PSF ahol le volt írva hogy szintenként hogyan változnak a képzettségek pontjai.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
Hmm, pedig az nem is rossz.
Remélem a pénzszámlálást is megoldja valamelyik patch, idegesít, hogy sose tudom ránézésre, mennyi lóvém van, mert ha eladok egy 1 arany 34 ezüst értékű dolgot, akkor egyszerűen hozzáad az aranyakhoz meg az ezüstökhöz ennyit, de nem váltja fel az ezüstöket aranyra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De én újra elkezdtem előről az egészet
Mindíg is a sokoldalú karaktereket szerettem

..Vki please....

. Ha rámész egérrel kék kört ad a kijelölésnek, de csak ha már beszéltél a nőcivel.