Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Ha ez a valaki én vagyok, akkor szívesen segítek Neked! De csak akkor, ha nem idegenkedsz az ISO formátumoktól (mert utána Neked kell kiírni!)... Ha még így is kell, akkor elküldöm a saját DVD-m, fogadd szeretettel! A Te dolgod csupán annyi, dobj egy Emílt nekem a pontos címeddel (a címem után kattints a nevemre)...
-
zack
nagyúr
na hellósztok. csak írok már én is, mert a nagy punnyadás után látom kezd egy kis élet tértni a topicba
.... hát ennek örömére
na mindenkinek jó Spellforce-ozást!!
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Akit érdekel:
PlanetSpellforce-on már néhány kép elérhető a készülő SF2-ből. Ha ilyen lesz a grafika, akkor tetszeni fog. -
AlyArkhon
őstag
Up !

-
Wolverine
félisten
Uraim, no warez...

Egyébként VGA-bundle verzióra mehet a kieg, és azt mindig lehet találni a szoftverpiacon... Most épp Kalandor árul egyet... -
kovacstibor79
aktív tag
Engem is érdekelne hogy honnan lehet letölteni a kieg-eket. Igaz hogy szándékszom megvenni a CDGalaxitól, de az is olyan hogy hol van hol pedig nincs nekik.
-
-
AlyArkhon
őstag
Behalt itt mindenki ???

-
AlyArkhon
őstag
LOL....
-
AlyArkhon
őstag
hétvégén meg megyek érte !!
báááááááá -
-
AlyArkhon
őstag
na haverom most szólt , hogy tölt lefele két kieget a spellforce-hoz !
bááááááááá -
-
róland
veterán
Talán 28-asra lehetett volna felnyomni az Avatart, mert nekem hiányzik a sziklás dolog (ergo nincs meg az érte járo XP), a Wolfsign küldetés sincs befejezve, Mulandirban maradtak még gorgók meg Guardianok, a Shadow World-ből a maradék árnyakat nem kerestem meg. Ezeken felül a Stonblade Mountin pályát, ha a planetspellforce leírása alapján csinálod meg, akkor ott két szintet is lehet lépni; visszamehetnék még a Rift pályának a déli hegységében, talán most már elég erős a csapatom hozzá.
Na ezeket így összeszedve talán 29-es is lehetne az Avatar a végére.
Ui.: Southern Godmark pályán egyszer beragadtam egy szikla mögé az Avatarral, 8 órán át gyilkoltam a Bladeket, közel 26-os szinten volt a hősöm, de nem bírtam kivárni mire meghal. Bár az a patthelyzet egész jó felnyomni az Avatar szintjét. Ha valakinek van 2-3 nap türelme 1-2 szintet léphet vele. Patthelyzetes eset, mert sem a Bladek engem sem én őket nem győzöm le. A meghalás is 30 perc, mert az Avatar védekezik, ha megtámadják. -
róland
veterán
Végigértem, picivel magasabb mint 27,5-es szinten. Én sem tudom minek kell a hat fajhoz tartozó monument az utolsó pályán, értelme nincs, talán ha nem easy fokozaton játszanánk akkor kellene. A vége érdekes volt, bár az extro-t ár korábban megnéztem, talán a PowerDVD-vel le lehet játszani a videókat.
Láttátok a készítőket Greyfellben? Érdemes éjfélkor a Greyfelli temetőben lenni az Avatarral. -
róland
veterán
Stoneblade Mountin és Greydusk Vale pályákon vannak még Árnyak.
-
Wolverine
félisten
Bwáááhhh...

-
-
-
róland
veterán
Valaki próbálta már a lan-on nyomni a Spellforce-t? Milyenek a pályák ott?
-
róland
veterán
A Wolfsign küldetés csak úgy ér véget, ha megölöd Halicor parancsnokot. De ehhez orkokkal be kell menni a táborba, hogy rátámadjanak az emberek az ork csapatra.
A sziklás dologgal az a baj, hogy korábban megkérdeztem Farlon-t, s azt mondta, hogy kitűnő a Vulcanglass Phial, majd elmentem a Rift pályára. Miután visszajöttem már nem csinál semmit Farlon se, meg a törpe se. -
zack
nagyúr
a sziklás dologgal nemtom mi a fene lehet, de nekem tök simán ment: odavittem mindent egyszerre, montam: készen vagyok, erre ő elment az én kíséretemben, és kész. felrobbant a sziklacucc.
Halicor parancsnokról nemtok mitmondani, mert nekem miután kiírtottam a legészakabbi tábort Farlorn's Hopeban, nem volt más ellenségem csak a sárkány, amit orkokkal legyűrtem, utánna senkit sem láttam... -
zack
nagyúr
igen, ha visszateszed nem fog bántani. de a legvégén kellett volna elvenned, amikor már már kinyírtál mindenkit és nyugisan eltudnál vele menkülni a penge táborig, ahol meghaész, erre ő begerjed és lekaszabol mindent, ekkor te visszateszed a követt, és szabad az út. szal én a helyedben gyorsan visszatenném....

-
róland
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Egy mellékküldetést nem tudtam megcsinálni eddig: The Stonecrusher, amikor a törpének fel kellene robbantania a sziklákat. Mindenem megvan hozzá, de nem akar a John Farlon, s a törpe se semmit csinálni.
Meg vannak még valahol Shadow-ok, akiket ki lehetne írtani. Meg a Wolfsign küldetést nem tudtam befejezni, bár arról azt írták, hogy ki kell nyírni Halicor parancsnokot, hogy befejezzük a küldetést, de ahhoz meg orkok kellenének Farlon's Hop-ban újra. -
róland
veterán
Valaki tudja, hogy hová lettek a hiányzó pályák a progiból? Nézzétek meg a térképek könyvtárát, érdekesek az elnevezések. Aszerint még voltak korábban is pályák, de kimaradtak a játékból.
Vga y azok lennének az AddOn1-2 pályái? -
róland
veterán
Lehet, hogy igazad van. De én már végigjátszom a könnyű harcos-fehér mágiás avatarral. Most épp a Nightwhisper Dale pálya végén vagyok (van vagy 80 Aria Crystal-om, unalmamban írtottamaz Irvis-eket). Még futok egy kört, hogy nem hagytam-e ki valamit, aztán beszélek újra a sötét elffel, aki majd varázsol nekem, hogy át tudjak menni a Brething Forest-be.
Amúgy Breathing Forest az, amelyikben lopni kell a fától valami kristályt? -
zack
nagyúr
most nem akarok kötekedni, de nekem nehézharcos avatarom volt, és tudott mindkét kezében fegyvert tartani, vagy egyik kezében pajzsot a másikban
fegyvert, ez attól függ, hogy egy vagy kétkezes-e a fegyver. volt úgy egy 20-24-es megy 18-22-es fegyver volt egyszerre a kezmben és mindekttőn volt mágia is és úgy tarolt mint egy kombájn
szóval nem kell feltétlen könnyűharcosnak lenned, hogy ilyen örömökben részesülj...
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Nem olyan vészes a Rift pályán a nyersanyag kérdés. Nekem nehezebb (lassabb) volt megcsinálni, de már sokszor mondtam, hogy könnyű harcos-fehér mágia Avatarom van.
A harci képességek fejlesztését rád bízom.
A könnyű harcosban az a jó, hogy mindkét kezében lehet fegyver, vagy valamilyen tárgy. Nekem például még most is az Earthblade és az a pajzs van amit a törpe (asszem annak a törpének kellettek a gombák is a méreghez, de ez nem biztos) csinált valamelyik korábbi pályán.
A nehéz harcos általában csak egyik kezében tud fegyvert vinni, de abban meg nagyon jó sebzőképességűeket (pl. láttam 18-24 átlagos sebzésűt is, ha jól emlékszem). Valamint csak a nehéz harcos tudja használni az Amra's Armort. Állítólag ez a legjobb ruha, bár szerintem a Shadowpulse sem rosszabb ennél.
Most, hogy visszaolvastam rájöttem, hogy 17-es Avatarral csak a sima Whisperben tarthatsz, mert nekem a Souther Godmarknál már 24-25 körüli volt az Avatarom, és ezután jön a Nightwhisper Dale pálya. -
kovacstibor79
aktív tag
Igen egy kicsit félre írtam a pálya nevét. Még csak a ''sima'' Wisper nevezetűn tartok. Elég lassan haladok mert mellette írnom kell a szakdogám is, így a heti játék időm elég lecsökkent mostanában. Egyébként egyszer már majdnem kijátszottam a spellforce-ot de időközben rájöttem hogy elcseszerintettem a fejlesztést, és abba hagytam. De viszont azzal a karakteremmel elég rendesen kitakarítottam azt a nevezetes Rift pályát. Az akkori hősöm nehéz harcos volt főleg, mellette pedig minden ami csak létezhet (próbálgattam). A mostani karakteremmel is tervezem hogy leszámolok az ottani démonokkal (csak ha jól emlékszem az is a baj azzal a pályával hogy elég kevés a nyersanyag).
Akkor azt ajánlod hogy a Jég és Élet képesség mellé harci képességet fejlesszek? Éspedig milyet?
-
róland
veterán
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Ment az a pálya könnyű harcos, fehér mágia párosítással is. Csak a vége maradt ki, vagyis miután megöltem a főgonoszt és visszakísértem az Elf nénit,megpróbáltam egy 80+6 fős sereggel lenyomni a Red Death-elket meg a Mistress of Zarach-okat, de nem ment. Így inkább mentem tovább a küldetéssel.
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Most akkor melyik pályán is tartasz?
A 13-as környéki pálya az a 'sima' Whisper. Emiatt írtam, az előző válaszban, amit írtam.
A Nightwhisper Dale az, ha jól tudom, a 21-es vagy akörnyéki pálya. Na az ezelőtti Southern Godmark Black Tower-je azért elsőre aranyos volt.
De végre Nightwhisper Dale-ben vagyok, ráadásul a Spitflower-eket is sikerült kikerülnöm. Azért ez egy egész aranyos virág.
Tudja valaki, hogy az áttetsző zöld sárkányok meddig jönnek. Egész aranyosak, csak hiába nyírom ki őket újra termelődenk a korábbi helyükön. Lehet, hogy ebből lesz elegendő Aria-m a pályához? -
AlyArkhon
őstag
arról a bizonyos aranyos pályáról beszélsz , ahol egyből jobbra föl a hegyekbe egy káosz kapu van , és elég nagy a tömeg ? ( vagy nem is láttasd még azt a káosz kaput? )
brutál a pálya de nem megoldhatatlan , a pálya tulsó végén van egy hős monument meg egy troll építő is . >> bár ez még így is eléggé izgis pálya volt
ha nem nehéz harcost csináltam volna , lehet nem is ment volna . 27 és fél szinten maradt meg egy pár , 11-es nehéz fegyverzet 11-es nehézpáncélzat és nem is maradt a végére csak vagy 4 pontom , amit meg természet mágiára raktam és fagyaztottam vele ... -
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Majd lesz egy-kettő aranyos. Pl.: Mulandir, The Rift. (Riftben próbáld meg kinyírni a Red Death-eket, miután visszakísérted az elf-nénit és megkaptál mindent. Eddig még nem tudok olyanról, akinek sikerült volna.)
Érdemes valamelyik Combat Art-ot legalább 8-as szintre fejleszteni, mert különben nem tudod a Shadowpulse Armor-t használni. (Olvass vissza, hogy miért is jó az!) Az Amra's Armor-hoz pedig Heavy Combat Art 9-es szint kell. -
zack
nagyúr
az a helyzet, hopgy már elég voltam azon pályán ezért montam törpöt. de mielőtt aktiválnál akármilyen monumentet (fajosat) írts ki a golemeket, úgy hogy odamész és elfutsz és mindig 1-2 követni fog és azokkal majd elbírsz bánni. így egyszer csak elfogynak, ekkor aktíváld a hős monumentet és menj délre ott lesznek level 15-ös fagyelementálok, azzokközé ereszt be a hősöket és lekaszabolják őket egyben egy karcolás nélkül (nekem legalábbis...) ott lesz egy pár láda semmi fontos nem lesz benneük(asszem) de azért nézd meg. ha ez kész menj még délebbre és ott lesz a pengék tábora szép egymás utánban. na azokat a hat hőssel ugyanezzel az odamenős elfutós módszerrel írtsd le, de vigyázz mert egy pár 20-22-es is lesz. észak felé lesz egy fekete oszlop, na azt kerűld el jó messzire. ha ez kész akkor menj keletre és lesz egy penge tábor megint, azzal elbánsz könnyen, aztán még lesz 1-2 azokat is kiírthatod ha akarod.(a monumenteket ettől ponttól aktiválhatod és teljes questbook-od.) innen szabad az út a portálhoz, de nem lövöm le a poént

hozzáteszem nekem nehézharcos, fehérmágiás (abból mind a 3), halálmágiás (7. szintű) és tűz mágiám volt. szal lehet neked kicsit nehezebb lesz, de nem biztos.
én erre csak későn jöttem rá (sajna), már amikor 2 irányból támadtak a pengék, mert kialakítottam egy bivalyerőself védelmet 5 hőssel. és aszthittem minden rendben lesz, de máshonnan is nyomultak és akkor bukkantam rá a táborukra.
ez most jutott eszmbe: és fontos, hogy a hősmonument felől támadj mert máshonnan egyrészt nem szerencsés (meghalsz az oszlop miatt.) másrészt: egy pár jégoszloptól eltekintve, gyenge a védelem.
csak ennyi.
-
kovacstibor79
aktív tag
A véleményetekre lennék kíváncsi! Van egy 17. szintű hősöm és nem tudom milyen irányba fejlesszek, eddig 8. szintű jég, és 5.szintű élet képességem van, és van még kb. 8-10 szabadon felhasználható képességi pontom. Mit ajánlanátok és miért?
Egyébként a 13-as, a Wisper dale nevezetű pályán tartok, eddig nem volt szerintem egy kemény pálya sem. Szerintetek.... -
róland
veterán
Ork!!! az a törpe monument. Az a baj, hogy én könnyű harcos+fehér mágia párosban nyomom, így nincs olyan varázslatom, amivel rendesen lehetne nyírni az ellent. Ha az elf monument aktív, megrohannak a Frostgolem-ek, egyre nagyobb számban, majd a változatosság kedvéért a Blade-k is rámtörnek egész szép kis csapattal (~20 fő Blade). Lehet, hogy nem kellene védenem a sötételfeket, hanem lerombolni a Frost Node-okat, hogy ne jöjjenek a Golemek?!
-
róland
veterán
Howling Mounds a pálya. Van egy aranyos 30-as ellen (End of All Hope), aki rendesen nyírja a törpjeimet (Elite, Elder, Battlepriest, Defender csapatomat).
Sikerült végignyomnom, majdnem 25-ös lett a szintem.
Mikor így elindultam a Souther Godmark pályán, egyből 25-re ugrott.
Godmarkot a Questbook szerint nyomtátok, vagy a szokásos, lenyomok mindenkit az Avatarral módszerrel? Én nekiálltam Avatarral, de a Frost Golem-ekkel nem bírok, a Bladeknél meg beragadtam egy sziklatömb mögé, patthelyzetet előidézve Avatar és Blade sereg között. Egyikünk sem bírja lenyomni a másikat, így már majdnem 26-os az Avatarom. -
AlyArkhon
őstag
lehet eggyik havernak megvan a kiegje . Lehetséges ez szerintetek ??
Vagy csak férre értettem valamit ?
-
róland
veterán
A pálya neve nem jut eszembe, de törpékkel kellett játszani rajta. elég kemény ellenfelek voltak, ott jelentek meg először az Envoy of Death-ek. És két erődrész is van a pályán. A belső erődben tudtál csak hősökkel nyomulni, de ott meg nem voltak törpék. Ebben a belső erődben volt a shadow crystal a portál mellett.
-
róland
veterán
Ez az amit én sem értek. Bár az üvegcse már megvolt és akkor felajánlottam neki, amire azt válaszolt, hogy nagyon jó az az üvegcse. Ezután elmentem másik küldetést csinálni. Most meg ezzel vacakol.
Na mindegy, majd megyek tovább enélkül. Most éppen az Amra's Armor-t csinálom, egész szépen fejlődik az Avatarom benne, pedig csak 10-es ellenfelek jönnek (azok is csak egyesével).
-
róland
veterán
Könnyű harcos, fehér mágiával. Amúgy szeretném megcsinálni a mellékküldetéseket is.
Nem tudja valaki, hogy Farlon's Hope-ban, hogy robbantja fel a törpe a sziklákat, mert mindenem megvan, ami kellene, de még mindig azt írja, hogy keressek egy jó üvegcsét (good phial). Mondom megvan a Vulcanglass Phial, amit a kissebbik fősárkánynál (ha jól tudom Faurung) lehet felszedni. -
zack
nagyúr
sok sikert!

de nem lesz rá szükséged.. hidd el. 27 és féllel legyalázod az utolsó pályán az összes ellent. ha jók a képzettségeid...
-
róland
veterán
Végre nálam az SF és a régi mentéseimet is visszaraktam. Most a Godmark pálya előtt nekiálltam kipucolni a Mulandirt, és mire végzek vele lehet, hogy 25-ös lesz az Avatarom.
-
Capricornus
aktív tag
üdv!
végre sikerült megszereznem a Breath of Wintert,igaz 7000 pénzbe fájt
eddig annyi a különbség,hogy sokkal gyorsabban fejlődik a hős - most vagyok a 2. pályán és már 7-es szintű- ,és nincs annyi mellékküldetés, legalábbis eddig nem volt
majd még írok hogy, ha kicsit előrébb járok majd
-
AlyArkhon
őstag
Most végeztem a SpellForce-al , de én sem vagyok elragadtatva a végétől

Eléggé érdekesen ér véget happy and nélkül , ez így sz*r , szerintem , hacsak nem azért ért így véged , hogy majd innen folytassuk a második részben !!
Hátha

-
AlyArkhon
őstag
Hát ez sirály egy pálya , az utolsó előtti ! végig verem az egészet egy szál magamban , de annyi a sötét torony a végén mint az állat ...
De majd megpróbálom egy halálall megoldani !!
-
zack
nagyúr
nekem is 27 éd feledikes, csak tűz, nehézharcos, halál, fehérmágiás hősöm volt. csak azt nem értem miért volt 6+1 monument az utolsó pályán ha magamban kiírtottam az ellent és a végén csak a hős monumentet kellet aktiválnom.
a végéből meg én azt szűrtem le, hogy nem jó irányba ment az időben, nem a múltba hanem a jövőbe, és így megszívta a tag.... szerintem...
ja és csak úgy kidobott a fömenübe a játék a végén, semmi gratulésön meg stáblista, semmi...
ezen csodálkoztam. -
Capricornus
aktív tag
üdv!
gratula
nekem 27 és feledik szintű tűz és jég varázslóm volt,némi kis fehér mágiával
én azért nem értettem egészen a végét,mert néha én is elakadtam a játékban,és olyankor hanyagoltam kicsit,volt hogy egy hónapot is
ezért az elejére már nemigen emlékszem.valami olyasmi a lényeg nem,hogy visszamegy a fószer az időben,de így se tudja megakadájozni,vagy épp miatta tör ki?na mindegy,majd valami okosabb emberke megmondja
-
zack
nagyúr
jeeee

végigvittem!!!
neketek mi lett a vége, mert úgy nagyjából értem, de elég kusza? és ti hányadik szintes harcossal fejeztétek be?
ja és így, hogy 'sikeresen' végigtoltam, minedkinek szeretném megköszönni a segítségét, nélkületek nem ment vola.
-
zack
nagyúr
válasz
Capricornus
üzenetére
kösz.

-
Capricornus
aktív tag
üdv!
Én úgy csináltam, hogy felkaptam a követ, és irány a tornyok.Ott szépen bevártam az öreg ''fát'', és utána roham a tornyok felé. Természetesen megmurdeltem, de a fa csávó kiírtott szépen mindenkit.Utána visszaraktam a követ, és át a kapun.Az igaz hogy volt xp vesztés a halál miatt, de ha átmész a kapun, ott is rendesen ad, és még túl is kompenzálja azt amit vesztettél-legalábbis én úgy láttam az xp jelőnél
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Southern Godmark
[Szerkesztve] -
róland
veterán
6 hős + 80 fős sereg + Ork Firestarterek (3+3 ork worker építgesse, folymatosan előremenve). Ezután a sereg nyomuljon a firestarterek között, s egyesével kettesével bemennek majd a Frost Thing-ek. Így is 5-10 orkot kinyírnak, de gí aránylag kevés veszteséggel meg lehet úszni. Na itt ment el nekem két 80 fős seregem.
-
zack
nagyúr
na mint már montam Breathing forestnél tartok, de ott mit csináljak??

A tigrisek táborait lezúztam, meg a penge táborokat is, csak az maradt ami közvetlenül a portál körül van megspékelve egy pár fekete oszloppal. ugye van nekünk egy fekete Vérkőrisünk aki áll egyhelybe. meg van az erdő szíve a kútban. gondolom majd úgy taktikázok, hogy ellopom a követ és követni fog a feldühödött fa, és lekaszabol mindent a portál körül én meg elhúzok. de nem jött be, mert csak akkor lát neki a pengéknek ha kinyiffanok. az meg tapasztalati pont vesztés, és nem jó sokat csak úgy meghalogatni.
Ti hogy csináltátok ezt meg???
mert a questbook sem ír semmit csak azt, hogy 'lehet előnyömre lesz az, hogy a fa is utálja a pengéket'...
előre is kösz. -
zack
nagyúr
én is most pont ott tartok. Breathing forest a neve (asszem) a pályának ahol sötételf monument meg egy csomó tigris is van, azonban ezzel a felállásal (tigris+sötételf monument) azelőtt is tálkozhatsz Nightwhsiper dale nevű pályán, ahol a sötételf település van. de legelőször sötételf monument Southern godmark pályán lesz, icegate marsh után.
-
kovacstibor79
aktív tag
Hi!
Megtudná valaki mondani hogy mi annak a pályának a neve ahol először lehet a sötét elfekkel játszani, és ha jól emlékszem azon a pályán vannak olyan nagymacska (tigris) szerű lények is. Mert elveszett a régi mentésem és most újra kezdtem és már nem nagyon emlékszem rá. Most a törpvárosnál tartok és nem tudom hogy messze vagyok e még a régi helyzetemtől.
Kösssz előre is!

-
zack
nagyúr
na, mind1. kész lettem ezzel is. mostmár tudok haladni.

-
zack
nagyúr
ezt eddig is tudtam, csak akkor hogy jutok el a hero monumenthez ha 10 level 20-as gólem örzi??

-
yerico
senior tag
Amíg nem aktiválsz monumentet - kivéve herot, akkor nem termelődnek az ellenségek. Egyesével lezúzod a bázisaikat, akkor megszűnnek a termelési helyeik is, így később fel tudod húzni a bázist. Ha egyszer aktiváltad valamelyik faj monumentjét, akkor onnantól fogva a végtelenségig fognak jönni az ellenségek, egyre növekvő számban, szóval ha akkor nem irtod ki a bázisaikat gyorsan, akkor kezdheted újra.
-
zack
nagyúr
iggen.
és azt mondod, hogy egyszer majd nem fognak a gólemek tovább támadni??
mert én aktiváltam mind két monumentet és egyre több jött végül konyec. el kellett húznom -
AlyArkhon
őstag
ja ti magyarosítva nyomjátok ??
-
AlyArkhon
őstag
én is itt járok , vagyis már kicsit odébb, de a válasz nem ..

csak építs vagy 6 db boszorkány tornyot meg 6 db szem tornyot , azzal le tudod zúzni a támadásokat ....
aztán ha jelzi hogy vége a támadásoknak , sipirc jobbra el az ork momenthez , és építs ezerrel mert elkezdődik a csata !!!
-
zack
nagyúr
nah, kész van.
a mocsarakos pálya megvan. most átmentem a sötételfes pályára, és még nem aktiváltam a monumentet mert mondom hátha kaszálhatok magmban is, level 24-el
, meg láttam egy hős monumentet egy csomó gólemmel körítve, azt kérdezném ha őket elkezdem írtani (ha sikerül) akkor újrafognak termelődni?? -
Wolverine
félisten
válasz
Capricornus
üzenetére
Azt a Spellforce 2-t vagy egy éve bejelentették, kb. a Gothic 3-mal meg a Söldner 2-vel együtt ;) Csak yóóó legyen

-
Capricornus
aktív tag
üdv!
Jön a Spellforce II.Itt egy link a hírről: http://www.pcdome.hu/game.php?id=2516
Remélem lesz olyan jó mint az Order of Dawn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Diablo IV
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.... hát ennek örömére

)

szóval nem kell feltétlen könnyűharcosnak lenned, hogy ilyen örömökben részesülj...