Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picske
csendes tag

Örülök a fejemnek ujrakezdtem Pszihésmágus néven greyfelbe vagyok 2 szintu elme támado + 2 szintu önámitás + 2 szintü eltérités

-
Picske
csendes tag
Vigneau na megvan hányadik szintu vagy?

-
Picske
csendes tag
hi!
Dooku öcse vagyok Ő most 19 es szintü
Én 3 dik szintü na mindegy egyszer én is eljutok oda
A medusás kérdéshez anyit ha én eljutok oda csak csunyán ránéz az Avatárom a medusára az meg elfut a pálya másik sarkába ugy megijed!

Amugy a mérgezés mágiát ráküldöm és az adig tart (halálom után is ) amedig meg nem hal a medusa!!!
Lianonban vagyok 2 szintü jég mágiám és 1 szintü átok van nekem

[Szerkesztve] -
róland
veterán
Pedig ehhez hasonló a nyerő taktika. Apró eltérés, hogy azt kellene kifigyelned, hogyan mozognak a medúzák. Őket nagy ívben el kell kerülni, a többi szörnyet ki lehet nyirni.
Javaslom, hogy először a pálya bal oldalát csináld meg és így át tudsz menni Farlon's Hope-ba, ahol majd egy vagy két szintet is léphetsz. Onnan visszatérve érdemes a pálya jobb oldalát megcsinálni, így ekrülgetve a medúzákat. amúgy a lényeg, hogy felérj a pálya északi részéhez az ismeretlen dark elf-hez, aki ad neked majd mellék küldetést. Aztán a jobb oldalon tudsz majd kimenni a Rift pályára, de ott nem árt már valami erősebb Avatarral végigmenni.
A Gargoyle-ok csak akkor támadnak, ha egy Medúza (Cursed Guardian) meglátott téged. Sajnos kinyírni is csak így tudod őket. Érdemes szórakozni ezzel, mert 23-as szintű ellenfelek (ha még jól emlékszem). -
Dooku
csendes tag
Hi
az order of down al jáccok és elakadtam a Mulandir nevű páján (ahol valami főnix kőről kell infókat szerezni a Kör városának könyvtárában...) Namármost. Mit csináljak a medúzákkal??? fojton meggkövesedek és ott vége... ???

ha meglátok 1 medúzát akkor
és futás.
Nem hinném hogy ez a legjobb taktika
-
--TIKI--
tag
nekem meg van a kiegészitő az marhajóóóóó
-
róland
veterán
UP!
Mi ez a pangás? -
róland
veterán
Hol található a ''Bone Altair''? Ezt kellene megtalálnom a Bone Carver mellék küldetés befejezéséhez, de eddig nem sikerült.
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
17,5-ös szintű most az Avatarom. Blade-ek rúnájával még nem találkoztam, csak üres rúnakövekkel és Blade alkatrészekkel.
-
kovacstibor79
aktív tag
Tényleg használjátok ti azoknak (előző részben ellenségek között voltak ilyen) a lényeknek a rúnáját? Némej elég ütős!
-
Vigneau
félisten
Mindenki nyaralni van? Na, benézek később...

-
lekike
csendes tag
Sziasztok nekem a Breath of Winterben már próbáltam mindent, de nem tudok senkivel sem beszélni, és ami nagyon furcsa hogy aedar-ral már egyszer vagy kétszer beszéltem, de már nincs a feje fölött semmi jelzés, csak kikerül, amikor ráclickelek. meg számomra az is nagyon furcsa, hogy a kuldetésnek az inventoryban csak a legeleje (az elso sor) az ami nem fejeződik be.
mindenkit megöltem, mindenkivel beszéltem, de az istennek sem sikerül megcsinálni, már a három varázsló küldetését is megcsináltam(a FETISH-t visszaszereztem) aztán megöltem a masik kettot, de még innen sem tudok továbbmenni.
LEHET, HOGY VALAMILYEN BUG?????

el is szomorodtam

Valaki segítsen pls, vagy mondja meg, hogy hogyan lehet egy pályát újrakezdeni pls pls pls pls
Köszi
Ja és egy vicc:
- Mi a hasonlóság a LAPOSELEM és egy BÚVÁR között???
- ?
- Ha összekötöd a két lábát, mind a kettő hamar lemerül.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Már rég megvan ez a játék de most kezdtem vele igazán foglalkozni szerintem tök jó! De sajnos megakadtam és csak kóddal tok továbbjutni!

-
lekike
csendes tag
Na kössz az infót, de én már beszéltem mindenkivel, és mindenkit megöltem, akit csak lehetett és nem nyitja ki az egyik jégelf kaput sem.
Na ilyenkor mi a teendő
mert a pálya elejéről nincs mentésem sem
aztán meg nem igazán lehet újra kezdeni, vagy van rá lehetőség??? -
Vigneau
félisten
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Én tudtam vele beszélni, lent volt délen az adott pályán. (Legalábbis remélem, ugyanarra gondolunk.) Utána mentem neki a táboruktól ÉNY-ra levő winterelf tábort lerombolni. A karmos jószágokat meg majd elrendezed később, ha erősebb leszel. De ez csak egy tipp részemről, nem emlékszem pontosan erre...

-
AlyArkhon
őstag
Ha valaki tudna abban segíteni hogy a Breath Of Winter kiegben miért nem lehet továbbmenni az echo swamps-ból akkor az írja meg:
A probléma az, hogy azt mondja, hogy beszéljek Aedar-ral, de vele már nem lehet aztán meg nem ér így véget a küldetés.
Van még egy lehetőség, de az is esélytelen: kb 15 db 20.szintű PoisonCrawler-t kellene megölnöm, legábbis szerintem, mert azt mondta az egyik emberke, hogy azokért ő nagyon sok XP-t kapott, de én még csk 9,5. szintű vagyok, és az ötven fős sereggel a mútkor meg a két segítségemmel egyet sem bírtunk megöni.(hoppá)
Na szóval ha valainek van ötlete a megoldásra, akor segítsen pls, mert a vizsgák után nyomnám tovább.
Ekőre is köszi -
S e t h
nagyúr
köszi

-
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Magyarításról még nem tudok, nálam most áll a játék... GTA:SA...

-
S e t h
nagyúr
Kaptam egy küldetést Greyfellben egy cipésztől aki hangokat hall sírokból.Hol találom ezt a temetőt mert ami Greyfellben van ott nem találtam semmit.
-
kovacstibor79
aktív tag
Hi!
Hogy haladtok az Aryn-nal? Én már 10-es szintűre fejlődtem fel, eddig nem volt szerintem nehéz pálya, csak van úgy hogy nem egyértelmű a feladatleírás, és sokat keresem a tovább vezető utat. Nem tudtok még magyarítást ehez a kieg-hez? azért kicsit jobban élveztem magyarul. -
S e t h
nagyúr
KÖszi, kipróbálom!
-
róland
veterán
Ennek elkerülésére van, hogy 6 különböző csapatba lehet szervezni az egységeidet. Meg az alábbiak is:
Ctrl+jobb egérgomb: a kijelölt egység a célterületre menet harcol a felmerülő ellenfelekkel.
Shift+jobb eg.: Zászlókkal megjelöli, milyen úton haladjon az adott egység.
Alt+jobb eg.: A kezdő és a végpont között járőrözik a csapatod.
Shift+jobb egérgommbal klikk az Avataorn (vagy bármely más egységen): a korábban kijelölt egység az Avatrt (vagy a később jobb gombbal megjelölt) egységet fogja követni. -
róland
veterán
-
S e t h
nagyúr
A játék közben nincs pause lehetőség, hogy kiadhassam az utasításokat az egységeknek?
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Én Black Mage + Light Combat Arts, azaz fekete mágus-könnyű harcos karaktert fejlesztgetek. Az első részben ez a játék felénél már elég erős volt ahhoz, hogy minden pályát végig lehessen vinni, akár egyedül is, akár hősökkel (ha az volt), akár fajokkal (ha épp az volt a pályán).
Most ugyan vannak kisebb problémáim, de egyelőre próbálkozom a játékkal, ha igazán nekiállok, akkor majd nem fejjel a falnak lesz a taktikám, meg nem a nyers erő dönt majd a harcokban.
Igazán sok tapasztalati pontot akkor lehet szerezni, ha nem az Avatart küldöd előre, hanem a fajok írtják az ellent, ráadásul megvárod míg az alaptáborod kiépítése közben az ellenfél tartalékai kimerülnek. Így kellő mennyiségű kisebb csapatot győztél le a sok ponthoz, és az ellenség táboraiban még marad annyi ellenfél, hogy ott is lehessen egy szintet lépni. -
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Én könnyű harcos karaktert választottam, némi nehéz páncélos képességgel... Eddig nem panaszkodom. Varázslással nem foglalkozom. A cuccok terén kissé fukar a játék, az biztos...

-
kovacstibor79
aktív tag
Üdv Mindenkinek!!!
Én is hasonló cipőben járok mint Ti! A minap kezdtem az Aryn-t és most tartok a 2. pálya közepe táján. Milyen karakterrel kezdtétek? Én nehéz harcos, de nem tudom mit reméljek tőle, bízom benne hogy eljön még az Én időm is, mert itt az elején egy kicsit még gyengécske, meg alig dobnak az ellenek nekem való cuccost. Gondoltam hogy valami gyógyító varázs jó lenne még. Vélemény???

-
róland
veterán
Kösz az infókat. De sima ISOBuster 1.8-cal kimásoltam az anyagot.
-
Caster
csendes tag
NNa Hali! Sikerült feltennem a Gurus játékra a Phoenixet!
Feltelepítettem a Gurus Spellforce-t, majd feltörtem a nálam szintén meglévő CD-s változat Crack-jával, azt frissítettem 1.5x nemtudomhanyasra(legújabb asszem), felnyomtam a Phoenixet, és annak a Crack könyvtárát úgy ahogy van átnyomtam a game könyvtárába. Asszem így történt. Működik. Nekem. Ohne magyarítás de sebaj.
Na jó gamerkedést! Jah és majd még érdekelne a Breath of Winter is! Na üdv mindenkinek!
-
róland
veterán
Valaki próbált már CD ISO-t DVD-re írni? Ha van tapasztalata, érdekelne. Még azelőtt mielőtt elrontok - az első ilyen irányba tett kísérlettel - egy DVD-t.
-
Vigneau
félisten
Kieg az előzőhöz: az általam leírt módozat mindenképp működik a telepítés során, ezt tartsd be. Hosszú próbálkozás eredménye, azért osztottam meg a közösséggel, hogy más ne kínlódjon annyit. Olvasd végig újra figyelmesen, kitettem a hsz-embe Neked, hogy ne kelljen keresgélned.

-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
A játéknak ez a vége...
A telepítésre itt az általam kreált guide: Bővebben: link. Az említett DVD az általam küldött, a játékok ISO fájljait tartalmazó korongra vonatkozik az 1. pontban. Sok sikert és kitartást! A magyarítást pedig felejtsd el! Ez fontos!
-
Caster
csendes tag
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Írtam neked KovácsTibor79! THX
-
Caster
csendes tag
A Gurus játékot azt lehet frissíteni nem? Mer amikor a nem Gurus verziómat próbáltam, annál kiírta, hogy valami korrupted serial vagy mittomén, szal nemteccett neki, de ez most eredeti szal nem lehet semmi baja sem. Na majd otthon megnézem. Megvan az 1.5x patch asszem. Fel kell mennie. Ugye?
Mi az a Blindwrite? -
róland
veterán
Igen, hallottam ilyenről. De az a baj, hogy a Guru-s 1.11-es verzióra nem lehet felrakni a kiegeket. Ha jól emlékszem legalább 1.34-es verziójú kell legyen az alapjáték, ha a kiegekkel is szeretne valaki játszani.
Csak az általad említett módszert tudom, hogy működik.
Amúgy melyik Blindwrite-ot használtad? És még egy kérdés, minek kell a Patin Couffin (remélem jól írtam), és mi is ez a Blindwrite-hoz? -
Caster
csendes tag
Hola Amigos!
1.kérdés: Hogy van vége a játéknak? Kinyírom nagynehezen a lélekkovácsot, a két követ, meg a teremtményeket, aztán jön egy anim. amiben asszem Rohennel csevegek, bemegy egy kapun és kész?
2. kérdés: Mi a másik kieg neve? Nem a Phoenix, az már megvan. Valami aryn-t emlegettetek vala feljebb. Az mi az? Nem a Breath of the Winter a másik? Vagy van mégegy amiről nem tuok?
3. kérdés: Hogyan kell feltenni a Gurus játékra a Phoenixet? Mert próbáltam úgy ahogy fentebb írtátok de nem akar menni, kéri az eredeti SotP. lemezt. Ha nektek sikerült felrakni a Gurus játékra a kieget, legalább azt írjátok meg, mert akkor nemadom fel és próbálkozom tovább. Esetleg mégegy Users Guide is elférne. THX -
róland
veterán
Max 12-es szintű minden varázslat a játékban. Ha fekete mágiára gondolsz, akor a Death-Curse párossal többre mész, mint a Necromancy-val. Necro-t szvsz nem érdemes 5-nél feljebb nyomni, mert nem igazán erősek a csontvázak (azaz elég gyorsan kinyírják őket az ellenfelek).
Death-ben vannak nagyon hasznos kis varázslatok pl.: death, pain, area pain, pestilence
Eddig két kieg jelent meg - valószínű nem lesz több, mert már készül az SF2. Pesten az Eurocenter, vagy a Mammutban lévő Saturn üzletekben lehetett kapni a kiegeket. Amúgy a Guru-s CD-re nem megy fel simán a két gyári kieg. De olvass vissza egy kicsit.
Tanácsokhoz pedig olvasd el a www.planetspellforce.com oldalat -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani a játékkal és nagyon testszik.Még nagyon az elején vagyok ezért lenne pár kérdésem.
Varázslóval szeretném megcsinálni a játékot de nem tudom mire lenne érdemes fejlődni, hol vannak tápos varázslatok.Eddig tettem pontokat a death magic-necromanta osztályra de még nem egészen tiszta a dolog mert egy kereskedőnél amikor megnéztem a varázslatokat akkor nem láttam sok fajtát hanem csak fejlettebb szintűeket de nem értem ,hogy ez mit jelent.Pl most irányítok pár csontvázat egyes szintű varázslatként viszont ebből van 20-30 as szintű is horribilis összegért.Ez mit jelent? Több csontit vagy magasabb életerőt nekik?
Más.Én a gurus kiadással játszom.HA ez megvan akkor nyomhatom ezt követően a kiegészítőt , hogy átviszem a karaktert?Hol lehet beszerezni a kiegészítőket és hány van belőle?
Köszi előre is a válaszokat! -
Olyan embert keresek, akinek megvan a Platinum edition. Én ugyanis megvettem, de német. Kellene nekem az angol verzióból a lang mappa, kb. 1,24GB.
Ki az, aki megírná ezt nekem? -
Caster
csendes tag
Hali! Mi a megfelelő sorrendje a feltelepítésnek majdan? A TToD -ra föl leht pakolni egyből a SotP-et vagy inkább a BoW és csak harmadiknak felrakni a Phoenixet. Mert most látom hogy nekem csak a Phoenix van meg. Tanács?

-
Caster
csendes tag
Okkés. Remélem kitart még egy kicsit a készletük. Mert itthon (Miskolcon ) utána néztem, de nem vala sehol sem. Csak pénteken megyek föl pestre, majd akkor beruházok rá, remélem lesz rá időm, azok a hülle T.O-sok nem csesznek el semmit, már most is miattuk kell mennem, namind1. THX TSÁ
-
róland
veterán
Visszamentél már Farlon's Hope-ba?
Megtaláltad ott mindkét sárkányt?
Amúgy segítségnek: Bővebben: link -
Caster
csendes tag
Elolvastam V. fentebb ajálott irományát a javallott telepítés mibenlétéről, s valószínűleg meg is találtam a hibát, hogy nálam miért nem megy. Ő ugyanis így kezdi valahogy: a kiegészítések gond nélkül felmennek a Guru DVD-n levő gamera... Namármost, nekem nem onnan van meg a játék. Mondjuk úgy találtam...
Érted mire gondolok? -
Kraptor
őstag
Érdemes kipróbálni ezt a játékot is:
Bővebben: link
Hasonliít a topickab lévő játékhoz. Simán csak reggelni kell fileplanetra és multiban tudod nyomin. -
róland
veterán
Vigneau (remélem nem írtam el a neved) írta korábban a helyes telepítési sorrendet. Kicsit olvass vissza. Remélem most már lassan én is belekezdek a kiegekbe, de múlt héten unokahúgom nyúzta a játékot és neki teljesen előlről kellett kezdeni. Így egy kicsit hanyagolnom kellett a saját Avatarom fejlesztését.
Amúgy észrevettétek, hogy minden pályán akkor lehet sokat fejlődni, ha a seregeddel véded a területed, amíg el nem fogy az ellenfél csapata/nyersanyaga/stb-je?
Nekem kezd bejönni ez a taktika. Ja és addig nem beszélek senkivel, míg nincs egy kissebb csapatom (úgy 30-40 fő, kellő védelmi felszereléssel, nyersanyaggal). Így eleinte csak a felderítőket kell legyőzni a fősereg meg majd akkor támad, amikor már nincs esélye velem szemben. -
Caster
csendes tag
Jah és télleg, abban tudtok segíteni, hogy a kiegészítéseket hogyan s mi módon lehet feltenni? Mert feltettem a SotP-et de folamatosan kérte a kódot. Hiába tettem újra fel, úgy is. Tuom írta valaki korábban mi a helyes eljárás, de hiába próbálom, sehogy nem megy. Need help! THX
-
Caster
csendes tag
Kösz mindent, a mai napon megnézem. Majd szólok hogy sikerült. Még1szer THX!
-
róland
veterán
Az első kő Eloni-ban van a Fafna nevű sárkánynál.
A második Leafshade-ben a Fire Skeleton csontváznál.
A harmadik Zyrafyr-nál Southern Windwalls-ban.
A negyedi és ötödik Faurung-nál és Fyrmir-nél Farlon's Hope-ban.
A hatodik Ulather ládájában a Rift pályán. Ennél előbb le kell győzni Ulathert, majd a vörös kulccsal kinyitni a ládát. -
róland
veterán
Rift pályára Mulandir felől van csak portál. Tehát Farlon's Hope-ból vissza kell menned Mulandirba, majd a pálya ellenkező oldalán kell kimenned a Rift pályára.
A törpe a Greyfell felé vezető utat eltorlaszoló sziklákat fogja felrobbantani. De mivel mellékküldetés, a játék ennek teljesítése nélkül is végigjátszható. Nekem is sikerült enélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és futás.

amúgy nem tom a pálya címét majd megnézem!