Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Mára eljutottam a Bone Temple-be. Vajon ez lesz az utolsó megmérettetésem?
-
-
róland
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Most nézem, hogy 7-én megjelent Ausztriában, Németországban, Svájcban és Franciaországban.
14-én érkezik Olaszországba és Spanyolországba, 24-én Angliába és USA-ba. -
Silencer83
addikt
hellosztok!
megvan a SF2 Shadow Wars! ki jaccik vele esetleg? tegnap este ''jutottam'' hozza
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
És ebben a sorrendebn érdemes végigjátszani.
Sajnos nem értem még végig az Aryn küldetésen (egya kis tüdőgyulladás, meg a szokásos 30 napos telepítési ciklus közbeszólt), de már nincs sok hátra. Most épp a pályák újbóli bejárásán vagyok, hogy nehogy valami kimaradjon. Nem tudja valaki hol lehet szerezni egy skull coint? 4db van nálam, de 5 kellene a ládához a burning rocks-nál. -
Vigneau
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Elvileg az alapjátékot és a két kieget kell tartalmaznia:
- The Order of Down (alapjáték)
- Breath of Winter (1. kieg)
- Shadow of the Phoenix (2. kieg) -
Vigneau
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Egy darabig nem fogsz unatkozni, az tuti. Amit említettél, az amúgy a második kiegészítő a játékhoz.
-
Silencer83
addikt
SZiasztok!
egy kedves ph!s kollega altal
elkezdtem en is jaccani / mondjuk ez tulzas, ma hozta a gamet/ a Spellf.-al, Platinum Edition van nalam, ill ezt irja a telepito amikor felraktam, meg az ikon neve is SF Platinum E.!
nagyon teccik a hangulata
SHADOW oh The phoenix ez az alcime vmi, a fomenuben
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
A CD Galaxisnál előrendelhető a Spellforce Platinum Edition, ami az OoD+BoW+SotP egyben, ára még nem ismert; illetve egy német lap szerint 2006 Q2 a Spellforce 2 megjelenésének ideje...
Még yóóó, hogy a Medieval 2 csak jövőre jön, addig is lesz mivel elütni az időt a WoW mellett... 
(mondjuk én azon filózom, hogy egy Németországban dolgozó havert megkérek, szerezzen nekem egy SotP-ot...) -
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Feltettem a 2. rész demóját. Hát gépbővítés aktuális lesz miatta. Amúgy tetszik. Majd kipróbálom miben változott, mennyire látványos. Bár a karakterinfó egész jó lett, így első látásra is.
-
kovacstibor79
aktív tag
Én is láttam a 2.rész totyikját, de még én sem tudok róla semmit.
Az első részt még nem fejeztem be, most egy kicsit pihentetem, a hobbyzás van most előtérben, ja meg ugye nem rég költöztünk egy új lakásba, és gondolom ti is tudjátok mennyi gondal és bajjal jár egy ilyen procedúra. De most már minden szép és jó
-
róland
veterán
Hali!
Mindenki végzett a játékkal? Vagy már megjelent a 2. rész és új topicot nyitottatok neki? -
róland
veterán
Hogy ne üljön le teljesen a téma:
Elkezdtem az Aryn küldetésben végigjárni a pályákat. Talán sikerül még valahol egy db SKULL coin-ra bukkannom, vagy valami érdekeset találnom. Meg nem ártana befejezni a Bone Carver küldetést sem.
Ha visszaérek az utolsó pályára még nekiesek egy kis sárkányvadászatnak, aztán 31,5-es szinttől hajrá, ameddig a pálya tart. remélem azzal sikerül 32-es vagy magasabb szintet elérnem. -
Boglya
senior tag
Hellow! Kipróbálta már vki a Spellforce 2 demóját? Mert nálam a pálya betöltődésének utolsó pillanatában kiakad a gép...
-
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Kinő a szakálla, mire azt eléri ott.

-
kovacstibor79
aktív tag
Hi!
Nagyon kihalt lett az utóbbi napokban a topic.
Érdemben most én sem tudok a dologhoz hozzászólni mert pihentetem a játékot mostanság, ezért csak beköszöntem.
Róland látom mindent beleadsz hogy kihozd a maximumot a BOW-ból! (lassan a 40es szint lesz a cél
Üdv. -
róland
veterán
Sikerült elérnem a 31-es szintet, sárkányvadászattal: [link]
Lehet, még egy kicsit folytatom!
-
Vigneau
félisten
No, megoldottam azt is. Valami bibi lehetett vele, mert a logikám jó volt, csak nem az jött össze elsőre, aminek kellett volna. Betöltöttem újra és jó lett minden.
Most meg az igazamért kell megküzdenem. Én úgy nevezném: ''goblinsakkal'' kell pontot tennem egy ügyem végére. -
-
róland
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
31-es szint már biztos. Lehet nekiesem ma este, aztán meglátjuk mi jön ki belőle. 31 után végigmegyek az elejéről, hogy nem hagytam-e el valamit. Valki nem tudja, hol tudok 5 db skull coint szerezni?
MAúgy megérte ez a sárkányvadászat, mert rengeteg 11-es varázslatot szereztem. Jól feltöltöttem a készletem. Pl. sikerült Death-ből is megszereznem a 11-es szintű varázslatot, ami 250-et sebez. Focus-szettel, az már 500-as sebzés. S nagyon kevés ellenfélnek van 500 életpontja. -
róland
veterán
Újabb 1-2 óra sárkányvadászat után, 30,75-ös szinten vagyok.

-
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Jól van, majd várom.
-
kovacstibor79
aktív tag
Vagy mégsem?
Talán most???
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Sajnos fontos lenne a pálya neve, mert így nem ugrik be. Ha megmondod, akkor betöltöm és eszembe fog jutni.
-
kovacstibor79
aktív tag
A Főnixet nyüstölöm ha van időm, de most így hírtelen a pálya neve nem ugrik be, 40es szinten vagyok.
Vigneau te biztos emlékszel arra a pályára ahol van 3 nagy fekete torony a pálya egyik felén a másik oldalon pedig medúzák (akiket ki is nyírtam csak nem tudom merre menjek tovább, zárva van minden kapu előttem) Merre tovább???
Nemtudtok ehez a részhez végigjátszást?
Üdv. -
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Hol tartasz?
-
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Akkor még egy jó darabig várhattam volna Rátok ezekben a kriptákban, ahol vagyok...
-
kovacstibor79
aktív tag
Heló Skacok!
Én is stagnálok, nekem is sok a melóm!
Üdv -
róland
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
Remélem! Kezdek bízni egy 32-es avatarban, de akár 33-as szint is van az utolsó pályában. Na meg be kellene fejeznem pár mellékszálat és találnom kellene végre egy Skull Coin-t. Ki tudja merre van még ilyen. Abysson szereztem vagy 4 Sun Coin-t, de nekem 5 db Skull kellene a Burning Rock ládájának kinyitásához.
-
róland
veterán
Utolsó pálya egy fél órányi sárkányvadászat után: [link]
-
róland
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
Talán hétvégén áttérek már a Phoenix küldetésre. Most már az utolsó pályán tartok Arynban, de még végig kellene járnom az összes pályát, hátha találok egy Skull Coin-t, hogy ki tudjam nyitni azt a ládát, amelyikben az íjász rúnája van. Szerintem nagyon kellene az nekem a jövőben. Annyit néztem meg, hogy utolsó pályán sárkányvadászattal egész jól lehet tapasztalatot gyűjteni. Csak egy 6 fős (avatar és hősok) csapat kell és máris lehet 27-es sárkányokat gyilkolászni.
Így talán sikerül 32-es szinten befejeznem a játékot. -
róland
veterán
-
róland
veterán
Benéztem Frostweaver Riftbe, asszem sikerül kihoznom a 32-es szintet a játékból.

-
róland
veterán
Sikerült!!! Elértem a 30-as szintet az Abyss pályán. Majd képernyőfotó is lesz. Még talán van egy negyed szint a pályában, mert még hátra van a főgonosz, meg egy rakás ellenség előtte.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
Látom, van fantáziájuk a logikai fejtörőkhöz. Szerintem tovább kell menned valamilyen szálon (fő- vagy mellék-), és valaki majd ad egy pontos sorrendet a forgatáshoz. Vagy nincs a környéken valami kissé elrejtett információhordozó. Tudod, a Dawn-ban voltak ilyen kövek némely rejtvény mellett.
-
Vigneau
félisten
Jól van, meglátjuk, mi sül ki belőle.

A Főnixben most megakadtam az Óramű Kriptáknál. Nincs valami mentőötlete valakinek, hogy a ''szemes villámszórós'' kapukat hogyan lehet deaktiválni? A két első összejött, de a beljebb levő kettőt még nem találtam ki. Szükség lenne a kombinációkra, hogy milyen állásba tegyem a 9 kart. -
róland
veterán
NA, úgy néz ki még az Abyss pályán elérem a 30-as szintet. Csak még 1 órányi játék kell hozzá.
-
SLYM
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
kösz

-
SLYM
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
nem
megmutatnád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tomato firmware
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a DVD PLAT. edition az 100%

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)