Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacstibor79
aktív tag
Meghalt a tűzangyal!!!

Hány pálya van még ezután? mert még csak 23as szinten vagyok, van még lehetőség fejlődnöm? -
róland
veterán
Brühühü
. Tegnap sikerült beszednem egy vírust (pontosabban egy spyware-t) és hirtelen felindulásból nyomtam egy reinstallt. Emiatt elveszett az Abyss pályán elért 28,75-ös avataros mentésem, pedig még csak a pálya elején jártam.

-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Kell keresned egy olyan falut, ahol van egy kisebb ellenséges csapat, két íjásztorony, és két oszloban kunyhók. Ha minden ellenséget megsemmisítettél és az épületeket leromboltad, akkor megjelenik agy kocsmáros (Innkeeper), akitől megkapod a kulcsot a törpék falujához.
-
kovacstibor79
aktív tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Ha jól tudom van a törpváros kapuja előtt egy ember és azzal kell dumálni, majd ő kinyitja a kaput és be tudsz menni.
Egyébként ha könnyít a helyzeteden töltsd le a magyarosítását a játéknak a [link] erről a címről.
Üdv. -
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Még egy kis adalék: Elfeknél a Windarcher és a Healer a két legjobb karakter, Orkoknál meg a Totem nagyon hasznos. Többi fajnál nem találtam ennyire kiemelkedően hasznos karaktereket.
-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Godwall: Climb Every Mountain - nagyon aranyos kis pálya.
Egy bő angol leírás róla: [link]
És egy gyors ismertető tőlem:
A pálya lényege, hogy eljuss a törpe bázisig, ahol az épületek már rendelkezésedre állnak, csak használnod kell azokat. Sajnos az elfeknek nagy hibája, hogy nem tudnak semmilyen élelemtermelő tevékenységet folytatni, csak vadászni vagy bogyókat gyűjteni. Fontos, hogy amilyen gyorsan tudsz építs egy Forestert, mellé egy favágó kunyhót. Először nem is nagyon kell sereg, mert az avataroddal tudod védeni magad. Ha már van elég fa alapanyagod, akkor építs a falu mellé pár íjásztornyot (valamelyik útkereszteződés lenne erre megfelelő). 2-5 torony, meg az avatar fogja védeni a falut. Ekkor kezdj el keresni olyan bokrokat, amikre azt írja majd ki, hogy ''Berry Bushes'', szóval ez valamiféle bogyós gyümölcs, ami mellé elf Gatherhut-ot építve az elfek elkezdik begyűjteni a kaját. A Gatherhut közelébe építs gyorsan egy Food Store-t (ezzel megduplázod a kaja mennyiségét, valamint az egységeid maguktól regenerálódnak). Nagyon jó kis trükk, ha a lépcsőzetesen emelkedő út falai mellé építgeted a Frostbringereket. Aranyosan kivégzi a lefelé tartó ellenfeleket. A pályát amúgy így lehet megcsinálni. Szép lassan araszolni felfelé, építgetni a Frostbringereket. Ha a törpék faluját elérted, kicsit könnyebb dolgod lesz, mert az elfek kivehetők az élelemtermelésből, meg lehet aránylag jó törpe harcosokkal kiegészíteni a sereget. -
oettinger01
őstag
-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Nincs mit. Nyugodtan kérdezz, ha tudok (tudunk) segítek (segítünk).
-
róland
veterán
A pályaleírás az még az Order of Dawn-ról szól. Amúgy Vigneau és én már a Breath of The Winterrel játszunk. Annak is a vége felé. Vigneau ''teker'', én meg türelmesen megpróbálom a lehető legtöbb tapasztalati pontot megszerezni és a lehető legmagasabb szintű avatarral befejezni ezt a kiegészítőt.
-
zws
senior tag
Különben most melyikről beszéltek? Csak mert nem hinném h az Order of Dawn.
-
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Eddig is 64 bites rendszerem volt, de csupán 754-es, AGP-vel. Most 939-re és egy PCI-E-s karira hajazok. Ha jól megy minden, a pénzemnél maradok. Ha nem, akkor 5-10e HUF lesz a fejlesztésem ára - legrosszabb esetben 15.

-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Aranyos kis pálya, jó sok XP-t lehet ott szerezni. A lényeg, hogy ne menj be a pálya közepén lévő településre addig, amíg nem sikerült a kiindulási részen egy erős elf tábort kiépítened. Nameg az összes ellenfelet kiírtanod. HA a nyugati oldala kész a pályának, akkor menj rá a nyersanyag termelésre. Amiből nagyon sok kell: fa és lenya. (Ezek szükségesek a Frostbringerek és az elf íjásztornyok építéséhez.) Miután ezekből jó 5000-10000 közötti mennyiség áll rendelkezésedre és van egy nagyon erős 80 fős sereged (az egyik legjobb elf harcos a Szélíjász [Windarcher], természetesen fejlesztve, de ezen a pályán a wintermage is nagyon hasznos) menj be a városba, beszélj mindenkivel, majd ha készen állsz kérd meg a kapitányt, hogy nyissa ki a kaput. Természetesen vigyél magaddal 6 elf munkást, akik míg te beszélsz a városban építenek a kapuk mellé egy-két frostbringert, meg érdemes az egész várost beépíteni, mert az egyik mellékküldetésnél jól jön ha megállítja akit kell.
A városkapun kilépve kezdj el frostbringereket építeni a város elé, ezek meg fogják állítani az ellenség első hullámát, kjésőbb meg már csak elszórva jön egy-két ellen. A sírok bejáratánál is hasonló a taktika, körbe kell építen frostbringerrel na meg nem árt egy-két íjásztorony sem (az egy kicsivel többet sebez az ellenségen). -
oettinger01
őstag
na újból tanácstalan lettem

9. pályán vagyok és a csontvázak egy barlangból jönnek ki folyamatosan, nem tudom kiírtani őket.
mit kell itt csinálni?
greyclusk vale a pálya neve
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
válasz
kovacstibor79
üzenetére
igazából még kiforratlan a 64bites technológia, és jelen pillanatban felesleges pénzkidobás egy csúcsgépre pénzt áldozni.
pl. az én konfigom (adataimnál) 10-15%-al van ''lemaradva'' haverom gépétől amit most vett, 400k-ba!!!
én személy szerint a jövő év közepét vagy végét biztos meg fogom várni az upgrade-el. -
kovacstibor79
aktív tag
Hi!
Megéri már most váltani? Nem túlon túl drága még egy 64bites komplett csúcsgép? Illetve ha jól tudom a teljes 64bites windows még ki sincs adva, majd valamikor jövő év nyarára van beígérve. Az én szerény véleményem szerint még nem lehet teljes mértékben kiaknázni egy 64bites gép tudását. Vagy ha rosszul tudom légyszi helyesbíts.
-
Vigneau
félisten
Ez a VGA csak szükségmegoldás. Váltanék és ezért oda kellett adnom valamit, így az X800PRO-val kezdtem el a bizniszt. Az új lapom már megvan, csak proci kell, mert egy PCI-E-s karit kaptam kölcsönbe. Csak így tudok kezdőtőkét csiholni, az új cucc megérkezéséig meg csak elnetezgetek valahogy.
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Az egy nagyon jó XP szerző pálya. Építsd be szinte az egész pályát Tower of Sorcery-kkel, és hagyd, hogy menjen akár egy teljes napon át, amikor már beállta arra a szintre, hogy veszteség nélkül kiírtja az Árnyakat.
Fireangelhez nem kell különösebben semmi. Amikor mész, építsd mellé is annyi ToS-t, amennyit tudsz, majd küldj be egy 80 fős sereget, legvégül menj be a hősökkel és az avataroddal. Kis átvezető videó (ha még jól emlékszem) után a sereged szépen legyőzi a Fireangelt, és máris tiéd a Shadowblade. -
kovacstibor79
aktív tag
Látom nem csak én tettem talomba az Arynt. Mostanában nem sok kedvem volt az ilyen stílusú játékhoz, néha előjön ez nálam, ilyenkor előveszek valami autósat vagy lövődzőset. (most az NFS MW ami leköt, ismeritek)
Nekem a tűzangyal van soron, megöltétek már? Nehéz kinyírni? Milyen sereggel menjek?
Üdv mindenkinek!!!
-
zws
senior tag
A Phoenix kiegészitő?

-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Íme egy leirás a pálya végigviteléről: [link]
Magyarul is elérhető, de ahhoz használd te a gúglit.
-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Az nem is olyan nehéz.
Na Arynban úgy tűnik a 29-es szint összejön. -
róland
veterán
Abyss pálya eleje, szint 28,25. remélem mire végzek vele 30-as szintű lesz az avatarom.
-
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Azért jó lenne, ha leírnád a pálya nevét. Megtalálod a mentések közt.
-
oettinger01
őstag
megölik az avatarom annyian vannak! meg egyedül nem bírok el a 2 vaskutyával csak avatar plusz egy kis sereg, ha a 2 kutyán túl vagyok akkor tudok a bázisa felé menni de rengeteg a torony és az ellenség, plusz bent a másik 2 kutya de addig még soha nem jutottam

nincs valami kód a játékra?
ti voltatok már itt? mi a megoldás??? -
róland
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Gondolom, ez már a Phoenix küldetés. Amúgy türelem és lassú építkezés-védekezés az egyik variációja a továbbjutásnak. A másik, hogy az avataroddal egyszemélyes hadseregként lerombolod az építményeit és akkor nem tud újratermelődni.
-
oettinger01
őstag
sziasztok!
segítsetek nekem légyszi, hogyan oldjam meg a továbbjutásom, mert tanácstalan vagyok!
a pály nevét nem tudom de az a lényeg, hogy ilyen vasrácsos kutyaszerű valamik vannak benne 4 darab amit ki kell nyírni főleg, meg persze a rengeteg többi ellenség.......
a bajom az, hogy ha növelem a seregem számát arányosan növekedik az övé is! és mivel ő közelebb van a bázisához gyorsabban újratermelődik a serege, mint az enyém és egyszerűen képtelen vagyok rájönni mit kellene csinálnom

segítsetek légyszi! -
róland
veterán
Hányas szinten vagy? Nekem sikerült megszereznem azt is, de ha van Blade princeps, akkor én már csak azt használnám. Vagy te inkább két penge hőst látnál inkább magad mellett?
Sajnos nem tudom, hogy hol szedtem fel a darabjait, de egy darab az a törpés pályán is van, ahol a Tiondria kincse is található. Korábban meg kellett valami óriást ölni a pálya keleti részén egy barlangnál. A barlang mellett van egy láda, abban található egy darab hozzá. -
Vigneau
félisten
Sikeresen megoldottam a küldetést. Tűzangyal kifektetve. Egy valamit eddig azonban nem találtam meg: az Álarcosnak nem tudtam előkeríteni a Pengeforgató másik 2 darabját. Nem tudod véletlenül, merre lehet? Jó lenne a soraim közt tudni a rúnáját.
A Pengeherceg azonban megvan, csak össze kell rakatnom. -
róland
veterán
kell egy-két célhoz kötött épületet felhúzni, akkor sokkal gyorsabb lesz. Ha már van elég élelmiszer, akkor onnan lehet dolgozókat átirányítani. Amúgy ez a pálya sima türelemjáték, nem szabad egyből nekiesni. Szinte minden nyersanyagforrás a pálya közepén a teleped mellett található. Azt meg nagyon jól meg lehet védeni.
Na, nekiállok és felrakom én is a játékot (újra). -
róland
veterán
Még én is gondolkodom, hogy ne csináljam-e újra a pályát? Lehet, hogy még több XP-t ki lehet belőle hozni, mondjuk egy teljes napos futtatás után. Vagy esetleg 2 nap után. Ez volt az első olyannak tűnő pálya, hogy szintlépés után nem apadt el az ellenfelek rohama. (Sajnos annak idején a Trollvihar pályán, ami egy mellékpálya volt a TOoD-ban, a megfelelő szint elérése után már nem sok troll jött. Itt ellenben folyamatosan jönnek az árnyak.)
-
Vigneau
félisten
No, jól lerohantak az Árnyak. (Pedig azt hinné az ember, hogy a végigtarolás segített a populáció csökkentésében.) Esélyem se volt bázist kiépíteni, azonnal megjelentek, most kezdhetem a pályát elölről...
A fene vigye őket, de majd megmutatom én nekik, ki itt az úr. Ezt nekik: 
-
róland
veterán
Már többször leírtam, hogy jól be kell építeni a pályát Tower of Sorcery-kkel. Szinte ne maradjon szabad hely a pályán, csak a Fireangel felé vazető útszakaszonlehet kihagyni egy darabot. Mikor Ennyire beépítve elkezded a tüzeket meggyújtani érdemes mindegyik közelében 3 munkást, meg egy 8-10 fős seregecskét hagyni. Valami olyasmi van, hogy addig jönnek az árnyak, amíg úgy kb. 1-2 percig nem lobog anélkül minden tűz, hogy egyiket se tudják kioltani. ezután az árnyak eltűnnek, mert a kard magába zárja őket.
Ezen a pályán nem érdemes rohanni, mert türelemel nagyon sok tapasztalati pont gyűjthető. (Na meg nagyon sok magas szintű (9-11) varázslat és néhány tárgy, amiket Tirganachban jó pénzért el lehet adni. Nekem olyan jó 6 oldalnyi varázslat jött össze a leltárban, meg 2-2,5 szintnyit léptem. Jó trükk, hogy egy olyan helyzetben, amikor a tornyok sérülése nélkül legyőzik a tornyok az árnyakat, hagyod magában a pályát, akár 1 teljes napra is. Ekkor nagyon sok XP-t össze fogsz szedni, majd ezután fejezed be a tűzgyújtós mutatványt.) -
Vigneau
félisten
-
róland
veterán
válasz
kovacstibor79
üzenetére
De ezen van a pálya jobb alsó részén. Érdemesebb lett volna előtte bejárni a pályát, mert még kell lennie egy-két Shadownak is az arrafelé vezető úton. 80 fős sereg, 5 hős, avatar és egy-két segítője (ha van rá lehetőséged). Ha a Shadowok elpusztultak irány lefelé. De ne az avatar legyen elől, hanem pár munkást küldj le és építs Tower of Sorcery-t a megtalált tűzangyal köré (ahányat csak tudsz). Ezután vidd be a sereged, úgy, hogy a hősök elég közel legyenek a tűzangyalhoz. Majd legvégül menj be az avatarral. Ekkor egy kis átvezető videó után egymásnak esnek a felek, de végül a túlerő elsöpri a tűzangyalt.
-
kovacstibor79
aktív tag
Hi!
Volt már valamelyikőtök a firefangs nevű pályán? Most ott tartok és begyújtottam mind a 4 tűzhelyet, és olyan feladat jött hogy öljem meg a tűzangyalt, de sehol sem találom! Lehet hogy nem is ezen a pályán találom?
Segítsetek!
Kösz!
Üdv! -
róland
veterán
A Saját könyvtárad/Dokumentumok mappában van egy SpellForce mappa, azt mentsd el valami biztos helyre, aztán egy uninstall után telepítsd újra az egész játékot Vigneau módszerével. Azután elvileg mennie kell mindkét kiegészítőnek is, csak az a lényeg, hogy a Phoenix CD-je a CD-meghajtóban legyen.
Nekem is jön egy uninstall. Pontosabban a szokásos hóvégi WinXP reinstall. Ez az átka, ha az ember sok programot ki akar próbálni, nem rendszerezett gépet kialakítani. (Azért most már kezd kialakulni a végleges változat.) -
Bake
csendes tag
Köszi
A TOOD eredeti. 28-s karakterrel fejeztem be. Erre akartam feltenni a TBOW, de ezzel nem működött. Most délután sikerült beszereznem a SOTP ez simán felment, kicseréltem a 2. CD lévő fájlokat és lám csudát elindult a játék és még kódot sem kért. Ennek a menüjében ott volt a winter menüje is, csak hát sötéten. Mit gondolsz erremég feltelepíthetem a winter? A wintwr CD-én nem volt másik exe.
A SOTP -ben most a csontiknál járok, a tábor után és 30-s a karakterem. eddig nagyon gyorsan fejlődött. -
Vigneau
félisten
Simán nyomd fel a PC Guru-s alapjátékra, majd cseréld ki az indítófile-t a Winter CD-n találhatóra, ha van benne.
Itt van egy kis segítség a régi HSZ-emből:
1. A DVD tartalmazza az alapjátékot és a 2 kiegészítőt, de a feltört alapjátékra a kiegészítők nem hajlandóak feltelepülni (amely egyébként v1.01-es), mondván: add oda nekik az eredeti SpellForce-t.
2. Ha fenn volt a gépeden az alapjáték, javallott az uninstall és az újratelepítés. Utána pedig figyelj a helyes sorrendre!
3. A küldött kiegészítések gond nélkül felmásznak (nem semmi!) a PC Guru-s (v1.11) játékra úgy, hogy plusz patch sem kell(!). Neked csupán a telepítések sorrendjére kell figyelned:
- TOOD
- TBOW
- SOTP
(Remélem, a játékok rövidítése nem okoz gondot.)
Ezek után a SOTP 2. CD-jén levő crack-et rakd fel, majd az alapjátékhoz kapott kódot írd be a játék indulásakor. A játék egyébként eleve a legfrissebb patch-et tartalmazza, melyet a főmenü ablak jobb alsó sarkában fogsz látni. (1.52.61407)
4. A játék ezek után a SOTP 1. CD-jét kéri mindig indításkor. Ekkor kell majd a játék első bejelentkezésekor a kapott kódot beütni.
5. A régi magyarítást felejtsd el (1.11), teljesen behülyíti a játékot, szinte minden németül(!) lesz olvasható. Ráadásul a Quest Log sem működik helyesen és egy idő után nem tudsz majd továbbmenni. Ez gáz... (Viszont a nemrégiben megjelent magyarítás már tökéletesen működik.
)
6. A régi mentéseid használhatóak lesznek a SOTP-nál, de javaslom előbb a TBOW végigjátszását, hátha táposabb Avatar-t tudsz ott felfejleszteni.
Sok sikert a telepítéshez.
[Szerkesztve] -
Bake
csendes tag
Hmmm... így hétvégén ez egy kihalt régió
nagy kár...
-
Bake
csendes tag
Tudna valaki segíteni a Winter telepítésében? Vigneau 451 hozzászólásában jelzett linken nem találom. Köszi
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Még mindig Nevershade frontier pálya, kb. 18,5 szintű vagyok.
-
kovacstibor79
aktív tag
Hi!

1-2 napja már én sem játszottam, de most ha jól írom akkor a ShallDun pályának az elején: vagyis: szövetkeztem az északiakkal, és kipusztítottam a középső sötételfek bázisát. Nem egy könnyű pálya főleg azokkal a gyökér orkokkal. Ha jól emlékszem 19es szintnél járok.
És Ti?
-
róland
veterán
Ki, hol tart a játékban?
-
róland
veterán
Csak egy tipp a Nevershade frontier pályához. Ne építs semmit az emberekkel csak támadd meg 20 emberrel, avatarral, meg Lena-val a legközelebbi troll bázist. Párszor 20 ember kell majd hozzá. Ha azt legyőzted, akkor kezdj csak nyersanyagot kitermelni, meg építeni, de csak 10 embered dolgozzon. 10 ember meg az avatar+Lena páros szépen bírja tartani a Crimson Empire embereit. Szóval csak lassan azon a pályán.
Lehet pár szintet lépni, ha ügyes vagy. Én ott vesztettem egy fél szintet, mert nem így csináltam az elején és kidobott a pályáról. -
Mys73r1o
csendes tag
-(Ez Nem Az én Karakterem hulye lennék ezt csinálni.).
-(Egyébként szerintem átfutotta a mapot.).
-(És csak azokat a feladatokat csinálta meg amiket muszáj hogy meg csináljon.).
-(De ez Durva szerintem.). -
róland
veterán
-
Mys73r1o
csendes tag
Szerintetek az durva hogy valaki 2.szinten van a 4id mapon?
(én most vok ott 8 és fél szinten)
szerintem durva én pöcsöltem egy 7szintuvel azon a mapon
szal z durva

-
róland
veterán
Újabb adalék/segítség:
Shal' Dun (megnéztem és ez Shal' Dun helyes írásmódja) menhirei/obeliszkjei:
Két menhir/obeliszk (továbbiakban menhir) van a pálya közepén, ezek elhelyezkedése:
1
2
Miket lehet velük szerezni:
Három-három érme (Sun, Moon, Star) kell egy-egy dolog megszerzéséhez.
1. Menhir:
Sun+Sun+Sun: Kathai Armor: Level 18, Armourclass 65, Strenght +10, Agility +10
Sun+Sun+Star: Helm of the Iron Falcon: Heavy Combat Arts (továbbiakban: HCA) - Heavy Armour (továbbiakban: HA) 9 or Light Combat Arts (továbbiakban: LCA) - Light Armour (továbbiakban: LA) 9, Armourclass 50, Agility +8, Dexterity +7, Part of the sentence: Critical hand-to-hand hits, with 10% chance for the carrier to cause 3 times as much damage during hand-to-hand battle. (Azaz: kritikus közelhercbeli sebzés, a viselője 10%-kal nagyobb eséllyel okoz 3-szoros sérülést közelharcban.)
Sun+Sun+Moon: Kathai Helmet: Level 18, Armourclass 27, Strength +3, Agility +4, Intelligence +3
Sun+Star+Star: Marksmans's (helyesen Marksmans') Crossbow: Ranged Combat - Crossbows 8, Damage 14-16, Range: 2-18, Speed 80%
Sun+Star+Moon: Flaming Eye: Any Magic Ability 8, Stamina +5, Agility +5, Intelligence +5, Charisma +5, Resistance: Black +10, Speed: Cast +7%
Star+Star+Star: Skull Coin, majd 2. alkalommal Moon Coin
Star+Star+Moon: Greaves of the Iron Falcon: HCA-HA9/LCA-LA9, Armourclass 60, Stamina +7, Agility +7, Part of the sentence: ld feljebb
Moon+Moon+Sun: Armor of the Iron Falcon: LCA-LA9/HCA-HA9, Armourclass 106, Strength +6, Stamina +6, Agility +6, Dexterity +6, Part of the sentence: ld. feljebb (megj.: Mindhárom darabot viselni kell, hogy a plusz lehetőség /part of the sentence/ működjön)
Moon+Moon+Star: Flameblade Sword: LCA-Light Blade Weapon 8, Damage 9-17, Range 1, Speed 100%
Moon+Moon+Moon: Windwhisperer: Ranged Combat - Bows 8, Damage 10-14, Range 2-14, Speed 100%
2. Menhir:
Sun+Sun+Sun: Scroll Hipnotize Level 8: Mind Magic - Offensive 8
Sun+Sun+Star: Scroll Self Illusion Level 8: Mind Magic - Enchantment 8
Sun+Sun+Moon: Scroll Schockwave Level 8: Mind Magic - Offensive 8
Sun+Star+Star: Scorll Wave of Rocks Level 8: Elemental Magic - Earth 8
Sun+Star+Moon: Skull Coin
Star+Star+Star: Scroll Area Pain Level 8: Black Magic - Death 8
Star+Star+Moon: Scroll Aura of Lifetap Level 8: Black Magic - Necromancy 8
Moon+Moon+Sun: Scroll Wave of Ice Level 8: Elemental Magic - Ice 8
Moon+Moon+Star: Scroll Aura of Regeneration Level 8: White Magic - Nature 8
Moon+Moon+Moon: Scroll Aura of Light Level 8: White Magic - Boons 8
Korábban írtam, hogy ne használjatok Skull Coint az Elemek kiszabadításához. közben megnéztem és kiderült, hogy egy-egy Sun, Moon, Star Coin kell a kapuk kinyitásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tegnap sikerült beszednem egy vírust (pontosabban egy spyware-t) és hirtelen felindulásból nyomtam egy reinstallt. Emiatt elveszett az Abyss pályán elért 28,75-ös avataros mentésem, pedig még csak a pálya elején jártam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én most pihentetem pár napig a játékot.

nagy kár...