- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A CD/DVD-olvasók hátlapján lévő SPDIF-kimenet tudomásom szerint csak audió CD normál lejátszásakor (nem grabbeléskor) működik, amikor az előlapi fejhallgató-kimeneten - ha van - hallod is a hangot. Olyan, mintha egy asztali CD-lejátszón lenne digitális kimenet. Egy műsoros DVD-n lévő audio stream - legyen az PCM, DD v. DTS - lejátszáskor nem fog rajta megjelenni.
Ha meg is jelenne, a hangkártya nem fog semmit kidekódolni belőle, mert az nem a hangkártya feladata. A Hollywood+ kártya kimenetén tényleg megjelenhet 5.1-es digit jel (beállítástól és természetesen lemeztől függően), de ezt csak egy külső dekóder v. erősítő fogja Neked diszkrét analóg csatornákra bontani.
A hangkártya SPDIF-kimenetére történő 5.1-es jeltovábbítást szoftveres lejátszáskor a DVD-lejátszó programok ill. (pl. DivX-lejátszáskor) az AC3-filterek is támogatják, összekábelezés nélkül is. A H+ kártya más tészta, mivel neki saját digit-kimenete van, amit mellesleg én nem tudtam összehozni még egyetlen hangvezérlő SPDIF-bemenetével sem. (Fizikailag összekábeleztem, de nem tudtam elérni, hogy a hangkártya SPDIF-kimenetén kiadja ezt a jelet, hogy ne kelljen hol a hangkártya, hol a H+ kimenetére dugdosni az erősítő/dekóder felé menő digit. jelkábelt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest