Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A CD/DVD-olvasók hátlapján lévő SPDIF-kimenet tudomásom szerint csak audió CD normál lejátszásakor (nem grabbeléskor) működik, amikor az előlapi fejhallgató-kimeneten - ha van - hallod is a hangot. Olyan, mintha egy asztali CD-lejátszón lenne digitális kimenet. Egy műsoros DVD-n lévő audio stream - legyen az PCM, DD v. DTS - lejátszáskor nem fog rajta megjelenni.
Ha meg is jelenne, a hangkártya nem fog semmit kidekódolni belőle, mert az nem a hangkártya feladata. A Hollywood+ kártya kimenetén tényleg megjelenhet 5.1-es digit jel (beállítástól és természetesen lemeztől függően), de ezt csak egy külső dekóder v. erősítő fogja Neked diszkrét analóg csatornákra bontani.
A hangkártya SPDIF-kimenetére történő 5.1-es jeltovábbítást szoftveres lejátszáskor a DVD-lejátszó programok ill. (pl. DivX-lejátszáskor) az AC3-filterek is támogatják, összekábelezés nélkül is. A H+ kártya más tészta, mivel neki saját digit-kimenete van, amit mellesleg én nem tudtam összehozni még egyetlen hangvezérlő SPDIF-bemenetével sem. (Fizikailag összekábeleztem, de nem tudtam elérni, hogy a hangkártya SPDIF-kimenetén kiadja ezt a jelet, hogy ne kelljen hol a hangkártya, hol a H+ kimenetére dugdosni az erősítő/dekóder felé menő digit. jelkábelt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs