- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A CD/DVD-olvasók hátlapján lévő SPDIF-kimenet tudomásom szerint csak audió CD normál lejátszásakor (nem grabbeléskor) működik, amikor az előlapi fejhallgató-kimeneten - ha van - hallod is a hangot. Olyan, mintha egy asztali CD-lejátszón lenne digitális kimenet. Egy műsoros DVD-n lévő audio stream - legyen az PCM, DD v. DTS - lejátszáskor nem fog rajta megjelenni.
Ha meg is jelenne, a hangkártya nem fog semmit kidekódolni belőle, mert az nem a hangkártya feladata. A Hollywood+ kártya kimenetén tényleg megjelenhet 5.1-es digit jel (beállítástól és természetesen lemeztől függően), de ezt csak egy külső dekóder v. erősítő fogja Neked diszkrét analóg csatornákra bontani.
A hangkártya SPDIF-kimenetére történő 5.1-es jeltovábbítást szoftveres lejátszáskor a DVD-lejátszó programok ill. (pl. DivX-lejátszáskor) az AC3-filterek is támogatják, összekábelezés nélkül is. A H+ kártya más tészta, mivel neki saját digit-kimenete van, amit mellesleg én nem tudtam összehozni még egyetlen hangvezérlő SPDIF-bemenetével sem. (Fizikailag összekábeleztem, de nem tudtam elérni, hogy a hangkártya SPDIF-kimenetén kiadja ezt a jelet, hogy ne kelljen hol a hangkártya, hol a H+ kimenetére dugdosni az erősítő/dekóder felé menő digit. jelkábelt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest