Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Na, hazaértem ma melóból, és felfektettem a gépet az asztalra, széttettem a lábát és bevágtam neki a... Jaaa, nem, ez egy másik rész, szóval...

Komolyra fordítva a szót, előkerestem a sűrített levegőt. Kiszedtem a karit a slotból, nagyítóval miliméterenként végig sasoltam a karit. Észrevettem, hogy két réz érintkezőn található egy-egy fekete pötty, ami nem akart lejönni. Elkezdtem fülpiszkálóval dörzsölni, majd rájöttem, hogy az lehet, hogy kopás nyom. Na mindegy. Aztán kivittem a gépet és brutál módon kifúvattam a gépet és a slotot is a portól! Kb. nagy ívbe leszrtam volna ha sérül az alaplap, úgy be voltam pöccenve. Gondoltam lesz a mi lesz! Majd felhoztam a gépet a szobába, és észrevettem kari beszereléskor, hogy a khmmm... gumicsavarok kicsit benyomják az alaplapot az alaplaptálca irányába, kb 1 mm-t. Mert ugye a rezgés minimalizálása érdekében gumicsavarral rögzítettem az alaplapot IS! a helyére
(Lehet ez volt a baj) aztán fogtam egy műanyag olcsó fájin műanyag tollat, kiszedtem a betétet belőle, majd az alaplap aljánál, ahol a pci slot van, bedugtam az alaplap és a tálca közé, hogy a slotot kiemelje 1-2mm-re. Tehát most már tökéletesen fekszik bele a kártya(Na nem mintha eddig nem tette volna azt, de ezek szerint az az 1mm is sokat számít az Elite Prohoz képest. ugyanis a másik gépemben a merev vízhűtőcső az Elite Pron 3mm-rel lett rövidebb a kelleténél, emiatt minimum 3mm-rel kintebb lóg a slotból az egész kártya, mégis tökéletesen működik így, már másfél éve!)
. Na szóval toll az alaplap alá, és a karit belefektettem. Lefixáltam csavarral, majd procit és alaplapi elemet kivettem és csináltam egy cmos resetet. Majd proci be, hűtő fel majd bekötöttem a helyére!És most jön a lényeg:
Daniel K driver szintén szar, nem megy fel! Nem találja a hangkártyát! Felment viszont egy Auzen PAX driver gond nélkül, gép újraindít, majd fél óra állítgatás után életet leheltem a hangkariba! Win-be, a Console Launcherbe minden elállítva de olyan szinten, hogy már kilógótt a cerkám az udvarra, annyira kivolt az egész folyamattal, de egyszer csak felélesztette a Z-5500 kijelzőjét egy Dolby DTS logoval!

Szóval heppi(meal) minden, megdöngettem a kicsikét!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: A kérdésem most már csak az, hogy ilyen LM49860-as műv.erősítőt honnan lehet beszerezni? Tudom kérdeztem már privibe, de gondoltam az óta hátha van valami üzlet pl Pesten, ahol lehet vásárolni több féle-fajtát

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)