- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Piftuka #8907 üzenetére
Na az jó, vagyis lehet van némi értelme ha jól értem az 5.1-hez járó külön kalibráló mikrofonnak, igaz itt nincs se magassági se oldalsó hangszóró, így nem látom sok értelmét. Beépített mikrofonnak szintén nem tudom mi értelme lehet, hisz szerintem ennek pont az lenne a lényege mint a komolyabb AVR-ek esetén, hogy a nézési pozícióba helyezed a mikrofont. A lényeg, hogy SB esetén, ami egy helyről próbál varázsolni (vagy jó esetben van 2 szatellited hozzá), nagy jelentősége szerintem nem lehet, mert ahogy írtam ezektől csodát nem kell várni, de persze attól még tud baromi élvezetes lenni
és mint kiderült van ,,olcsóbb" kategóriában is kalibráló mikrofon ha valakit ez megnyugtat
-
Marko_
tag
válasz
Piftuka #8816 üzenetére
A mélynyomót és kábeleket hm szetthez írtam, azoknak az ára még hozzá jön az általad linkelt szetthez, így már nem ugyanannyiba kerül, mint mondjuk a JBL bar 9.1.
A mélynyomó véleményem szerint elengedhetetlen része egy házimozinak.
Ha a tápellátás nem megoldható, akkor tényleg nem sok lehetőséged maradt soundbar tekintetében.
Samsung hw-q90r-em van amúgy. -
Marko_
tag
válasz
Piftuka #8813 üzenetére
Azért ahhoz az elég alap szetthez (meg bármelyikhez) nem ártana még egy mélynyomó, meg kábelek.
Szerintem meg nem nagy áldozat, ha a surroundokat árammal kell ellátni, hülyét kapnék, ha még a hátsó hangszóróknál is az akksik töltöttségével kellene törődnöm. Egyszer felszereltem őket, azóta hozzájuk sem nyúltam.
Soundbart szerintem akkor kell venni, ha a körülmények nem teszik lehetővé házimozi szett használatát, vagy valaki kompakt eszközt szeretne és kisebb elvárásokkal rendelkezik. -
Roben
csendes tag
válasz
Piftuka #8801 üzenetére
Köszönöm a választ! Érthetetlen, hogy miért nem pörgött rá a többi gyártó, erre a megoldásra! Közben megvettem a Bar 5.1-et. Elég komoly a teljesítménye, viszont nem találok eq lehetőséget rajta, csak beállított sémákat, illetve a mélyet lehet külön állítani! Az Lg sh7-es szerintem szebben szólt, persze nem ilyen teljesítménnyel!
-
Danex
addikt
válasz
Piftuka #8523 üzenetére
Pl nálam sehova se tudtam volna rakni normálisan az akksis hangszórókat.
Valahol meg azt írják, hogy nem jól illeszkedik a soundbarhoz és kicsit lefelé lógnak mikor töltenek.
Bekapcsolt állapotban meg nem lehet tölteni őket, tehát ha már gyengül az akksi akkor muszáj majd megállítani a filmet és tölteni rajtuk.
Én ezeket olvastam róluk.
-
Marko_
tag
válasz
Piftuka #8523 üzenetére
Azért itt csak 1-1 tápkábelről van szó, ez nem ugyanaz, mint bekábelezni egy komplett hm rendszert.
Nekem pl. pont nem tetszik az akksis megoldás, hosszú távon csak a problémát látom benne, előbb-utóbb tönkremegy az akku, aztán lehet kábelezni azt is (vagy power bank, de az sem szép megoldás). Ennek max akkor van előnye, ha nincs lehetőség felrögzíteni a hátsó falra, különben úgy sem érdemes mozgatni, ha meg van az optimális helye. -
Marko_
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest