- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Luissimo #11309 üzenetére
Nekem a 209-es van és amivel többet tud (WiFi, net csatlakozási lehetőség) annyival nekem többet is nyújt. Nem bluetoothon nyomod rá a zenét hanem WiFi-n keresztül így minősége is jobb és nem vagy helyhez kötve, ha kimész a könyhába vagy az udvarra attól még a zene szól tovább.
Zenére amúgy nagyon jó ill. a sztereo hangképet is egész jól visszaadja, mélyei is rendben vannak. Ilyen szempontból teljesen ugyanaz mint a 207-es.
-
Kroni1
veterán
válasz
Luissimo #11259 üzenetére
Kösz a Jethro linket! A Floyd nem ennyire jó anyag, inkább azt mondanám h a hangja az egész rendben van, egy PinkFloyd HD csatornának vannak egész jó vidijei, gondolom ismered, de asszem konkrétan EZ volt amit meló közbe benyomtam a háttérbe és elég szépen szólalt meg a Soundbaron ahhoz képest hogy Youtube..
-
-
mexel
veterán
válasz
Luissimo #10051 üzenetére
Már a sokadikat veszem, most éppen tesztelgetni van kedvem
Mélyben simán hozza a Yamahát és a JBL-t. A yamahát istenízik sokan, de nem jobb annyival mint sok másik, ott is találtam hibát mint mindnél. ( nekem a JBL pl jobban tetszik mint a YAS207)
De nyilván ezek nem is azért középkategóriás sb-ok mert mindenben jók, van kompromisszum mindnél. Van itthon most vagy 5 db, és még lesz is, van pár egzotikus típus is a listámon még tesztelni.
Sajnos nagyon ráérek most az önkéntes karantén miatt, valamit csinálni kell. -
Joezyka
senior tag
válasz
Luissimo #9863 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az app tanácsot.
Ma végre ki tudtuk próbálni, és nagyon más.
3D virtual valamin volt alapból, úgy förtelmes hagja volt. Az appal váltogattuk, és mikor épp mi ment rajta, úgy változtattuk, szépen ki is jöttek a hangszínek. A távkapcsolója, csak a Surround meg a 3D között váltogaott.
Sikerült sógoromat meggyőzni, hogy azért szépen szól ez, és ne adja el, csak a telefonját is használni kell mindig és váltogatni. (ő is próbálkozott ezzel az appal, csak valahogy neki nem sikerült csatlakoznia akkor, most már igen). -
-
da.
tag
válasz
Luissimo #9863 üzenetére
hm. nagyon kíváncsi lennék, lehet, hogy meghallgatom majd egy euronicsban.
nekem Samu T650 van, ami mozira sztem kb oké (nyilván figyelembe véve az árát), de zenére... büntetni lehet vele.
nemrég vergődtem, hogy T650 vagy YAS-207 legyen, de épp felugrott a Yamaha ára, úh T650 lett. -
Joezyka
senior tag
válasz
Luissimo #9863 üzenetére
Köszi az írást, a tapasztalatok 90%-ban a sógorom tapasztalatai.
Én ott voltam vele az euronixban amikor vettem, ki is próbáltuk, meghajtottuk, és az eladók köcsög módon ugattak, hogy ez nem koncert terem, halkítsuk le (amelyik eladó velünk volt ő csak röhögött, hogy mit ugatnak már megint), ott szépen szólt, de sajnos kb 30 mp-t ha halgattuk.Az eredeti kérdés az volt, hogy lehet-e valahogy kalibrálni, állítani? Erre válaszoltál is HT Controller app címében. Ezt ki fogjuk próbálni, mert szinte mindenhol azt olvassuk, hogy ez best buy, jól szól, csak nálunk nem, így valószínűleg nálunk van a hiba.
Ha eladásra kerül a sor, majd jelentkezem
Most épp karanténba van a sógorom, és nem a lakásában, így még egy hetet várni kell mire ki tudjuk próbálni. Addig tovább gyűjtöm az infót, köszönöm szépen!
-
mexel
veterán
válasz
Luissimo #9548 üzenetére
Egyértelmű hogy későbbi széria hiszen most az L kapható és a K már nem ( mondjuk van most N5 is). A kérdésem arra vonatkozott hogy az 5-ös szám a sorozat utódjának tekinthető-e, vagy a cég már kisebb-vagy nagyobb ligában futtatja azt a darabot ( logikát nem keresek a gyártóknál, akkor túl egyszerű lenne a vevőknek)
Másrészt az "utód" nem törvényszerűen jobb az előző szériánál.
Van Ugyanannyiért Sony 350-es is, kérdés az milyen lehet. Sajnos a topikot olvasva alig van erről az árszegmensről szó. -
válasz
Luissimo #9114 üzenetére
Nem úgy értem.
Az sb egyik portja arc kompatibilis,abba dugva a tv arc portját és a TV-re kapcsolva az sb-n a bemenetet kellene mennie a tv hangjának plusz a vezérlésnek (ki- és bekapcs,hangerő),egy kábel kell csak ehhez.
Ha hdmi-re állítod az sb-t akkor az sb másik hdmi portjába dugott egyéb cuccnak a hangja szól(na).
Nem tudom mi lehet nálad a gond. -
válasz
Luissimo #9111 üzenetére
Lekopogom nekem nagyon nincs vele bajom,néha-néha nem kapcsolja be a subot (kb 20-30-ból 1x),de egy ki-bekapcs segít.
Amúgy a hdmi bemenet nem a hdmi arc hangját “veszi”,a TV a hdmi arc.
A tv beállításait nézted nem e ment el valahogy?
Beállítások-Általános-SIMPLINK (HDMI-CEC) ? -
válasz
Luissimo #8836 üzenetére
Használd örömmel.
Egy apró hülyeséggel találkoztam csak vele kapcsolatban.
Néha,ritkán ha a tv kapcsolja be nem kapcsol be a rúddal együtt a láda,csak a rúd szól.Akkor kikapcs,aztán bekapcs és jó lesz.
Ezt csak azért írom le neked,hogy ne aggódj ha esetleg nálad is előfordulna,nem romlott el a sub. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged