- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Henker2 #19712 üzenetére
Igen, a Poseidon D50/D60-at nézegettem én is. Jófogáson van egy D50 46-ért. Csak vidéken sajna, nem Bp-en, és jófogáson meg nem szívesen vásárolok így látatlanban, előre utalással.
Viszont most rákerestem kíváncsiságból kuponkeresős oldalon, és BG-n EU raktárból $114,79. Lehet, hogy akkor egy ilyenre lecsapok. -
Bondix
aktív tag
válasz
Henker2 #19668 üzenetére
Nem bíztam arra mivel nem ismerem és ugye plusz sok a fizetett hirdetés plusz valószínű a fizetett komment is így....😂
M5Norbi persze
Vakon most a D70 így kupon és ajándékkal mene már.
Csak közbe lett lehetőség meghalgatni egy D50
No de a baj most ez 🫣
Ha az tetszik akkor jön az hogy D70 az plusz ~30 és plusz idő míg ide ér 5-8 nap. Viszont tudom sokkal jobb de ugye az plusz pénz idő ami...😂
Az meg ha tetszik rögtön hozhatom el és mehet is a mozi.
Vagy már úgy kell mennem kipróbálni hogy tudom kell hogy találjak valami hibát benne, vagy ne is menjek el 😂 -
Bondix
aktív tag
válasz
Henker2 #19666 üzenetére
10.en fizetés akkor rendelem le amint megjön már írom is.
Ha csak nem jön közbe egy jó kupon a 60ra ami lenyomja 50-60ra de az esélytelen kb
Szerintem YouTube-on a létező tesztek és kommentek 90%-át végig néztem ebbe a pár napba. Plusz a mesterséges intelligencia véleményét is kikértem.
-
Sámuel11
lelkes újonc
válasz
Henker2 #19655 üzenetére
Kinézete nekem fapados. Hangzása ? Én várom a feltöltésed. Jókat írsz róla pedig a nem fizetett oldalakon a vásárlók lehúzzák [link]
"A telepítés rendben van, szerszámok szükségesek, csatlakozás jó, a tv-beállítások állíthatósága rossz. YouTube segítségre van szükségem, a hangzás remek a szobámban, ez minden, amire szükségem volt. De a basszus borzalmas, ha basszust akarsz, gyakorlatilag semmit nem kapsz a mélynyomót jobb zsámolynak használni, mint egy mélysugárzót, mert csak összességében rossz a teljesítmény, és a BASS X beállítás nem hasznos, akkor a basszust normálra is állíthatod (+1 ) no bass(0) (-1) csak soundbar, basszust akartam, ezért vettem ezt. Semmi sokoldalúság, ha a mélynyomó kivételével minden másra vágyik, ne vegyen más márkájú házimozi hangrendszert, mert nem kap semmit. Az Atmos Dolby beállítása pedig közepes, akárcsak a térhangzás." -
Bondix
aktív tag
válasz
Henker2 #19650 üzenetére
Azóta én is több helyen néztem olvastam komemntek stb
De.nem lehet tudni melyik fizetős azaz kamu vélemény 🫣Van ahol az volt h nagyon gyenge a terhangzas vagy gyenge a basszus. Van ahol meg agyon dicsérik.
Kipróbálni meg ugye nem lehet tehát lutri...
Az már tuti h a Bluetooth ugye alap tömöríti a hangot tehát valószínű jobb ha hdmi-vel vagy optikaival össze van kötve az jobb minőség lesz.
De engem is érdekelne vagy jó lenne egy használat közbeni videó igaz a telfon nem adja vissza de azért jobb mint egy reklám bemutató videó ami azért nem olyan hiteles.
-
siletto
tag
válasz
Henker2 #19437 üzenetére
Én kíváncsi lennék a Nova s70re- mert elég vegye értékeléseket látok.
Egy magyar tesztet olvastam, amiben nem voltak elájulva tőle, de nem tudni, hogy a vélemény-író most sokmilliós audiofil vonalról, vagy moziélményű körökből érkezik.Egyébként nem tudom mi lenne ~50eFt körül a legjobb vétel Atmos fronton.
-
Voice24
őstag
válasz
Henker2 #18146 üzenetére
Amíg nem jutok a végére, nem akartam ezzel untatni a közönséget. A lényeg röviden, hogy miután megjött a cucc, felraktam a honlapon elérhető, többféle állítási lehetőséget kínáló szoftvert. Ezzel még nem volt gond, de amikor utána végre meg is akartam hallgatni, kiderült, a sub nem kapcsolódik a soundbarhoz. A szoftverre gyanakodva visszatelepítettem az elvileg gyári szoftvert (a honlap szerint is van rá lehetőség), de ezután viszont meghalt a soundbar, nem tudtam életre kelteni. Elkezdtem a levelezést a supporttal, nagyon segítőkészek. Ma végül odáig jutottunk, hogy küldtek emailben egy bin fájlt, azt kellett pendrive-ról telepítenem a halott állapotban, és lőn csoda, életre kelt a soundbar. Azt még előtte írták, hogy többek tapasztalata alapján régebbi pendrive-okkal szokott gond lenni a frissítés során, először én is egy elég régi darabbal próbálkoztam.
Nos, volt örülés, hogy mégsem halt meg teljesen a cucc, ismét összeállítottam, de sajnos a sub továbbra sem hajlandó összekapcsolódni a soundbarral. Most erre várom a megoldásukat.
Amúgy a support teljesen jó, viszonylag gyorsan lépnek mindenre, keresik a megoldást. Felajánlották, hogy cserélik a cuccot, de ha ugyanilyenre szeretném, akkor várnom kell, mert a következő szállítmány április közepére várható, vagy cserélik a D60-ra és visszatérítik a különbözetet. Ha cserélni kell, maradnék az S80-nál, de remélem, hogy lesz megoldásuk a párosítási gondomra.
Most ezzel a sztorival biztos elriasztottam pár leendő Ultimea vásárlót... -
joydrv
aktív tag
-
griffin90
tag
válasz
Henker2 #17783 üzenetére
köszönöm, ezt a tesztet néztem is, és szimpatikus, az én igényeimnek valószínűleg megfelelne!
az alábbiakat találtam még, leginkább ár, illetve itt néhány komment alapján. ad bármelyik annyival többet a különböző hangok megszólaltatásában, mint amennyivel drágább?
filmes tartalom leginkább netflix.Samsung HW-Q600B - 100k
Samsung HW-Q600C - 120k
Samsung HW-T650 - 120k
Samsung HW-S800B/EN - 120k
JBL Bar Studio 2.0 - 85k (mélynyomó nélkül)
Bose TV Speaker - 110k (bár ez talán kiesik, mert csak a saját drága mélynyomójával kompatibilis..) -
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
Henker2 #17765 üzenetére
Egyes tévék háklisak a HDMI kábel minőségére. Nekem a Hisense tévével csont nélkül működik az S50 a gyári kábellel, a TCL tévével meg sehogy sem tudtam működésre bírni, jó minőségű kábellel sem. Olvastam olyat is, hogy valakinek csak aktív HDMI kábellel szólalt meg TCL tévé mellett a soundbar. Én feladtam a kísérletezést, rákötöttem optikaival, azzal jó. A Hisense-en meg tökéletes a gyári HDMI-vel. Sajnos sok gyártó szarul implementálja a HDMI ARC funkciót, mindig problémás terület volt ez.
-
Gino20
őstag
válasz
Henker2 #17758 üzenetére
Miért, van jobb ötleted?
Kérdezz esetleg rá a fw frissítésre a forgalmazónál és/vagy a gyártónál. Írd meg, hogy Amazon visszajelzésekben is szerepel ilyen hiba.
Samsung-oknál volt anno olyan probléma, hogy hosszabb standby után lecsatlakoztak a surround hangfalak és újra párosítani kellett. Egész pontosan HW-Q90R-nél volt ilyen. Ezt sajnos én magam is megtapasztaltam, de közben a legtöbb felhasznak meg nem volt ilyen baja. Fórumon találtam rá, hogy val fw. Frissítettem az SB-t, majd utána soha többé nem csinált ilyet.
Ha neked nincs lehetőséged fw-t frissíteni, akkor gari. Ha korrekt a bolt, akkor kér egy visszahívást, vagyis megrendeli valamelyik futárszolgáltatótól a csomag felvételét, de ha nem, akkor súlyos eurókat fogsz elkölteni erre a mutatványra. -
Voice24
őstag
válasz
Henker2 #17736 üzenetére
Én is nézegetem ezt a cuccot, az elég rövidke fő egységen kívül szimpatikusnak tűnik. Azt megmérnéd, hogy a hátsó hangszórókhoz milyen hosszú kábelt adnak? Mert ugye a mélyládába kell dugni őket, és a kábelhossz behatárolja a mélyláda és a hátsók elhelyezhetőségét.
Amúgy kíváncsi lennék élőben a hangjára, nyilván a youtube-os videók nem adják vissza a valóságot, és meghallgatnám, a mostani JBL-emhez (SB260) képest mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest