Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
válasz
Meizubee #19618 üzenetére
Még egy pozitív vélemény a JBL bar 1000-ről. Vágj bele nyugodtan nem fogod megbánni. A basszus ütős, a hangzás szép, tényleg élmény rajta filmet nézni ( persze ha olyan a forrás.) Hogy az egyik haveromat idézzem, amikor az új tramsformers filmet néztük: ez még talán jobban így mint a moziban! Egy szó mint száz, tuti nem fogsz csalòdni, ha ezt választod!
-
válasz
Meizubee #19618 üzenetére
Sokat olvastam ezt a topikot (is). Úgy látom, a Samsungot favorizálja a többség. Nálam a falra szerelt 65"-os G3 és a szekrény között csak a Jbl fér el, így nem volt kérdéses, mit vegyek. Előtte már volt egy 300-as, ami a tv hangjának lecseréléséhez nekem nagyon megfelelt. A subbal volt dilemmám, mert jelentős a mérete ahhoz képest, milyen szűkös a helyem, de megoldottam. Tartottam attól, hogy tölteni kell a hátsókat, de vettem 2 db 20000-s power bankot, így nem kell visszacsatolnom őket, helyükön megoldva a töltés. A hangzással teljesen elégedett vagyok, a basszus kiemelkedő. Beszédhang tiszta. Többen problémáztak, hogy a hátsókon kevés a hangerő: nos ez szerintem leginkább a forráson, lejátszott anyagon múlik. Összességében nekem bejön, mondhatnám "mozis" a hangzás. (de nem járok moziba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest