Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Voice24
őstag
válasz
Bondix #19652 üzenetére
Azt még vedd hozzá a latolgatáshoz, hogy a D70-es és D80-as már 6,5-ös subbal rendelkezik, ami azért nyilván jobb, mint az 5,25-ös (ami a D50-ben és D60-ban van).
Én az S80-nal most tökéletesen meg vagyok elégedve, ár/érték arányban szerintem nagyon jó.
Én voltam az, aki írtam még tavasszal, hogy vissza kellett küldenem, mert nem kapcsolódott a bar a mélyládával (bár ebben akár én is lehettem a hunyó, mert még azelőtt ráküldtem a frissítést a pendrive-ról, hogy legelőször összeállt volna a rendszer). De gond nélkül cserélték, küldték a postai feladáshoz az ingyenes kitöltött bilétát, nekem meg csak fel kellett adnom. Aztán hamarosan jött az új, na ott már vigyáztam, hogy addig ne frissítsem, amíg össze nem kapcsolódott, aminek össze kell.
Ja, én az ultimea.com oldalról rendeltem, és Hamburgba ment vissza a csomag. -
Bondix
aktív tag
válasz
Bondix #19654 üzenetére
Ezek után meg kb ha 50rol nem váltok 60ra akkor 70re se érdemes nekem.
Viszont ha váltanák akkor meg 70re váltani érdemes mert a kupon miatt jobb ár érték arányba van akkor már.De mivel azt írtátok a 50-60 között nincs akkora különbség ami miatt váltani kéne akkor 50-70 között se biztos megéri az a plusz 30.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Bondix #19652 üzenetére
Valahol mindig a kettő közt lesz az igazság. A külföldi rendelés hátránya hogy ha nem jön be akkor nem tudsz simán elállni tőle. De hiba esetén ha jól rémlik volt itt olyan akinek vissza kellett küldenie és az viszont flottul ment.
Csodát nem szabad várni pláne ha valaki zenére is használni akarja és az olcsóbb soundbarok között nézelődik.Filmeknél viszont tudnak sokkal jobbak lenni a tv hangzásánál. És inkább HDMI-vel összekötve.
És akkor még ott van a szubjektivitás. Van akinek egy kedvezőbb árú soundbar is nagyon bejön de volt itt olyan is aki a Q990.-et is nagyon gagyinak értékelte. -
Bondix
aktív tag
válasz
Bondix #19630 üzenetére
Ezt néztem még mint hangfalszett csak ehez kell kábel még.
-
válasz
Bondix #16885 üzenetére
Hát a Creative talán még egész használható,de az inkább PC-hez ideálisabb,vagy kisebb szobába.
A másikat nem ismerem.
Ahogy Gino20 is írta,nem tudod úgy összekötni a rendszert hogy benne van egy sb és a Genius szett is.
Vagy ez,vagy az,de a kettő együtt nem
fog menni sehogy sem. -
válasz
Bondix #16879 üzenetére
30-50k igazából ablakon kidobott pénz a JBL után,de még ehhez a Geniushoz képest is.
Sajnos ha valami használhatót akarsz,akkor a használható legalja valahol 80-100k körül van (Samsung B650/Q60B/Q60C),plusz a hátsók ha kell az 5.1.
200k alatt megúsznád,de ez is még csak egy belépő szett,messze nem szól úgy mint mondjuk egy Q800B és innen felfele.
30-50k körül semmi használhatót nem fogsz kapni,inkább használd addig a Genius szettet amíg össze nem jön a keret egy már értelmesnek nevezhető soundbarra. -
Gino20
őstag
válasz
Bondix #16877 üzenetére
"30-50 lenne rá de ha olcsóbb de baj csak legyen egy terhangzas"
Ne viccelj. Esélyed nincs erre. A 30-50e Ft-os OK és hasonló vackokból max annyit hozol ki, hogy valamivel jobb lesz a hangja, mint a TV-nek, de ennyi. Amúgy a fizikát sem igen lehet megerőszakolni, szóval valós "5.1" térhangzáshoz kell a hátsó hangfal is. Ezt szettben pl a samu Q930 tudja. Ebből most van egy jó ajánlat [link], de ez is a sokszorosa a leírt keretnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest