- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
Csak próbaképpen azt esetleg nem nézted, hogy ha teljesen kikapcsolod a TV-t (kikapcs gombot hosszan nyomod a távirányítón), akkor is random felébred a soundbar?
(#3535) Zizi123 nah pont te is most írtál ezzel kapcsolatban! Én úgy próbálnám ki ahogy fent írom, mert a TV azzal is kizárható. Lehet nincs különbség a két módszer eredményében, de hátha....
-
Joezyka
senior tag
nekem is SONY tv-m van (igaz nekem w43KDL756C) ARC-on van bedugva és működik minden tutit.
A beállítások/hang/ menüpontban ki tudod választani, hogy az audiorendszer szóljon. Én ha bekapcsolom a tv-t, kb 2-3 mp-ig szól a tv hangszórója, addigra érzékeli, hogy megy a hangbár. TV kapcsolással együtt kapcsolódik a hangbár is be/ki. Nekem LG SJ7 van, az igaz, de azóta kb azt se tudom, hogy hol a távkapcsolója a hangbárnak -
Zizi123
senior tag
Vegre 1 sorstars.
Nekem az 1-el regebbi Sony-m van az 55XD8505, es pont ugyanezt csinalja. Folyamatosan bekapcsolja az SB450-et. Hulyet kapok tole. Nem tudom, hogy mire allergias az SB450, hogy mit erzekel oylan jelnek, amire fel kell, hopgy ebredjen, de iszonyat idegesito.
En tobb honapja hasznalom igy, mar nagyon ott tartok, hogy at kellene rakni nem ARC-os HDMI-re, es akkor nem kapcsolgatna, de akkor meg mind 2 taviranyitot hasznalnom kellene.
Vagy marad az optika, de akkor meg nekem kell manualisan kapcsolgatni a JBL-t.
Neked ha jol gondolom, akkor mar az Android 7.0 van rajta?
Mert az enyemet (tavalyi modell) meg 5.1-el adtak ki, utana vartam a frissitest 6.0-ra mint a messiast, de nem javitotta meg a hibat, es most oszre igertek a 7.0-t, de akkor valoszinuleg ez sem fogja megjavitani...
Rohadtul irni kellene a Sony-nak, hogy valamit csesszenek mar neki, mert ez nem normalis.
Kivancsi lennek, hogy ha Sony soundbarom lenne, azt is ugyanigy felkeltene folyamatosan?Probaltam mar rendszer visszaallitast, az sem olja meg, es igazabol semmi programot nem telepitettem a Kodi-n kivul, de az pedig nincs elinditva, igy az nem szorakozhat a kimenettel.
-
Tommmysun
aktív tag
Nekem is ilyen TV-m van .... menüből ki kell választani, hogy csak az audiorendszeren szóljon a hang! Most nem otthon vagyok így sajnos pontos menüt nem tudok, de be lehet állítani, azt is hogy mindegyiken szóljon, vagy csak itt, csak ott, stb.. Nekem a soundbar is Sony, amit full automatikusan felismer, meg kezel a TV, de eleinte számítógép hangszóróval használtam és ott is tudtam állítgatni ezeket a dolgokat.
Normál esetben max annyi fordulhat elő, hogy a TV hamarabb bekapcsol mint a soundbar és az első pár másodpercben ezért még a TV-n jön a hang, de utána automatikusan át kell váltania!
gurus Miiii, na ne már, ha ez így van akkor még jó hogy nem SB450-et vettem
, egy ilyen elhelyezéshez kb az egész szobát át kéne rendeznem
-
F_Peter
őstag
Biztos hogy mind a kettőn az arc - ot használod?
Más eszköz nem csatlakozik? Tv audio illetve Arc beállításokat nézd át szerintem, ott lesz valami.Harman volume csökkenti a dinamikát, így nem lesznek hírtelen nagyon hangos vagy nagyon halk részek.
A mélynyomón a frekvenciat állítod hogy mennyire mély tartományokat vegyen át. A legalacsonyabb esetén csak a legmélyebb hangok fognak a subbol szólni, minél nagyobbra teszed annál magasabb frekvenciák jutnak rá ezzel jobban segítve a bar részt. Ha nagyon magas akkor már nagyon pozicionálhatóvá válik a mélynyomó. Ízlés és szoba kérdése, de a közepe körül próbálgasd.
A fázis kapcsolót hagyd 0-n, kivéve ha az veszed észre hogy nem hallasz mély hangokat. ☺️A bar hátulján a kapcsoló a mélyhangokat befolyásolhatja, hogy azok mennyire verődnek vissza a falakról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest