- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi08
tag
válasz
forguet #5958 üzenetére
Volt pár nézeteltérésem az amazonnal úgymond ezek kompenzálásaként pl ingyen postával küldték illetve volt gift cardom is plusz alapból akciós volt. Így 137ben állt meg.
Ezért mondtam, hogy ennyiért szerintem ezt kellett választanom de nem bántam meg.
Már csak vagy a TV falikonzoljához vagy a falra kellene fogatnom. Ti hogyan oldottátok meg?
-
shift+ő
senior tag
válasz
forguet #5911 üzenetére
Google home sem kell, ha egy hálózaton van, akkor a spotify már látja hangeszközként.
A goggle home-al, akár hanggal is tudod vezérelni. Nekem egy philipsem van ami chromecast képes, reggel szólók a ébredéskr egy "hey google good morning" és szépen bekapcsolja a rádiót, pontosabnban streameli a Tune-in-t. De TV-s, közben akár elég szólnom, hogy növeld a hangerőt, és megteszi.
,
-
Gengi
senior tag
válasz
forguet #5769 üzenetére
Én egy hónapja döntöttem el, hogy kellene valami hangtechnika a házba, mert nincs.... Namost elkezdtem nézelődni és először csak egy Sony Soundbar-t találtam. Mondtam jó lesz ez...
Na aztán elindult a lavina, mert annyira még sem jó. Sőőt... Megnéztem az LG SJ4-et, SK5-t, de előtte sajnos a JBL 3.1-et hallgattam... Azóta keresek ahhoz hasonló terméket.
A Yamaha YAS-207 azért esett ki a kalapból, mert túl sok a hangszóróselyem és félek, hogy a macskáim szétszaggatják... Ámbár nagyon szépen szól, csak az USB port rajta az nem alkalmas zenelejátszásra.
-
karicsek
aktív tag
válasz
forguet #5705 üzenetére
Pont a helyhiány miatt kell projektor. Viszont, akkor hogyan kell használni, hogy az összes hangformátumot kitudjam használni, ha akarom. A tv samsung Q8. Dts hangot nem tudja. Hogyan kössem akkor? Rákötöm a vinyót a tv-re, onnan hdmi kábel a projektorba és, ha kell akkor atmos hang is kijön, vagy a tv-n nem megy át?
-
Elux
tag
válasz
forguet #4973 üzenetére
Szia! Nem én foglalkozok vele, de megadom az illető elérhetőségét privátban, ha szeretnéd és Te beszéld meg vele. Hollandiából hozza.
Én is, és az ismerősöm is tőle hozatta, és korrekt volt az eljárás, szállítólevelet ad hozzá, és 1 év garanciát. Csak kipróbálás után kell fizetni, előleget sem kell adni. Személyesen át lehet venni, de futárral is elküldi. Én személyes elhozatalt választottam, és a barátom is. Kérlek írj rám holnap, és megkeresem az elérhetőségét. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
forguet #4837 üzenetére
JBL Cinema SB 450
Hallottam, nekem jobban tetszett az új JBL változat, a JBL Bar 2.1. Az SB450-nél a mélynyomó önálló életet élt, mintha nem ahhoz a központi egységhez tartozna a mély. Ezt magyar tesztoldal is leírta amúgy. Amikor a JBL Bar 2.1-et hallottam sokkal jobban egyben volt a rendszer.Yamaha YAS-207
Nem ismerem, de valahogy sosem ajánlanám egy márka legalsó kategóriáját. Itt mindig azt tapasztaltam, hogy bementek a "nagy" gyártók ebbe a kategóriába, de valójában márkanevet fizetsz, nem tudást. Elismerem, hogy a Yamaha nagy név a hangprojektor termékekben, csak nem a 100 ezres kategóriában.
Ettől még persze lehet, hogy megéri, de mondom engem Denon és hasonló "nagy" nevek ilyen alacsony szinten még nem tudtak meggyőzni.LG SJ7
A gyakorlatban valóban nem fogod helyezgetni a hangszórókat, de nem ezen van a lényeg. Hanem hogy bármilyen távolságra elhelyezheted egymástól őket. Korábban is írtam h több soundbart hallottam nálam, ehhez képest a többi mononak tűnik, mivel itt távol tudom az egységeket helyezni egymástól. Egyébként elég jól szól.LG SK8
Az SJ8 újabb 2018-as változata egy felújított/nagyobb mélynyomóval. Az SJ8-ról sem voltak vélemények, erről sem egyelőre. Ezeket a 2018-as soundbarokat már a [Meridian Audio] -val fejleszti az LG. Hogy ebből mi igaz, mi nem vagy csak reklámfogás, ezt mi nem tudjuk. Azt viszont igazolom, hogy amikor kb. 10 éve az LG Mark Levinsonnal reklámozta a cuccait, na az nem volt kamu olyan szempontból, hogy azok tényleg mérföldekkel jobbak voltak, mint a konkurencia termékei. Viszont a mai világban erre nem alapoznék.
Én ezekből a JBL Bar 2.1 és LG SJ7 között gondolkodnék innen 100 ezer körül. Ha viszont eltudsz menni 140.000-ig is, akkor JBL Bar 3.1 és szóba jönne a [Jamo SB40].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest