Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Pedig ott van a távirányítón a surround +/- gomb. De az nyilván nehezen képzelhető el, hogy a fő egységet teljesen lehalkítod, a hátsók meg szóljanak, ilyen opcióval még nem találkoztam. Ha a fő egységet halkítod, az minden elemet halkít, a hátsót csak ehhez képest tudod valamennyire szabályozni.
-
Szigorúan szubjektív véleményem, hogy az emberi áron megvehető cuccokban (értsd nem sokmillás) ezek a virtuális okosságok valami borzalmasak.Szanaszét cseszik a hangot.
Lehet hogy így egy sztereó hang nem csak 2 csatornából jön, de a végeredmény inkább zavaró mintsem hasznos és élvezetes, legyen a forrás film, vagy zene.Legalábbis az én fülemnek. -
Voice24
őstag
Szerintem ugyanazt tudhatja a D80, amit a D70, csak kiegészítve az Atmos képességekkel.
Ha valaki nem sűrűn néz Atmos hanggal filmeket, nem hiszem, hogy megéri neki a nem kicsi felár.
A DTS egy hangformátum, ami elvileg jobban szól a sima 5.1-nél. Nem rossz, ha tudja egy rendszer, de az sem katasztrófa, ha nem, mert annyira nem elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest