- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
válasz
zolszi #10099 üzenetére
Helló!
Nekem T650 van, és ha a film hangja 5.1-es, akkor dts-re állítom, úgy szuper.
Viszont úgy meg - szerintem - borzalmas a TV sztereó hangja, ezért tévézésnél visszaállítom Standard-ra.
Ha így elindítok egy filmet, akkor van az, hogy nem értem a párbeszédeket!Hozzáteszem, nekem valamiért túl sok a mély: általában -6 álláson van a mélynyomó, éjszaka -12, néha, ha olyan a film, -3 is lehet, de ennél több nem. A magasakat meg feljebb állítottam, +3 ha jól emlékszem. Az EQ-val még nem szórakoztam...
Üdv: Vasti
-
-
zolszi
tag
válasz
zolszi #10099 üzenetére
Lehet, hogy film specifikus?
Mintha némelyik filmnél halk lenne, a többinél megfelelően hallható a beszéd.
A netflixen: Tíz ember a szigeten sorozatnál például alig halható. Ha meg adok rá hangerőt, akkor az effektek lesznek túl hangosak.
Esetleg valaki ki tudja próbálni, hogy másnál is fennáll-e ez a helyzet ennél a filmnél?
Köszönöm -
Rico33
aktív tag
válasz
zolszi #10020 üzenetére
Nekem a vida van swa-8500-al, pont annyit tud amit igér, a szerelése nem rakétatudomány, a mellékelt csavarokkal a hangfal rögzithető ( a csavar fejét a hangfalba tudod illeszteni, de jó mélyre kell dugni, a maradék menet bőven elegendő a rögzitéshez). A szállitás kb 1 hét, dpd futárral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest