Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Nagy gondolkozásomban csak megrendeltem, a Sony HT-ZF9-et 136k Ft-nyi fontért. Habár az ára magasan túl van azon amennyit soundbarra akartam szánni, de remélem kárpótol majd.
-
Sisco2
tag
válasz
Mitya2010
üzenetére
Samsungnak van az új HW-R450, -ezt javaslom kiprobálásra. Meghallgattam MM-ben telorol BT-al és már ott is nagyon jól szólt. Nekem is 20nm nappaliba lesz. Subwoofert -6 és + 6 között tudod állítani szóval ha sok akkor lejebb veszed a mélyet. 52e körül van, adnak hozzá optikai kábelt, pofás a távírány is.
Nekem nagyon tetszik. Szerintem nagyságrendekkel jobb mint a K335, ahhoz optikait sem adnak így meg már árban sem nagy a különbség. -
Mitya2010
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdésben szeretnék tanácsot kérni: 20+ nm-es nappaliba szeretnék valamilyen hangcuccot, de még sok a kérdőjel. Társasházi lakás, így durva mélyekre, nagy hangerőre nincs szükségem, de szeretnék egy relatíve igényes hangzást zenehallgatáshoz (főleg elektronikus zene) esetleg filmnézéshez. Ahogy láttam, a klasszikus hifi tornyok, házimozi rendszerek gyakorlatilag kihaltak. Soundbar, nagyobb bluetooth hangszóró, esetleg valami Apple Homepod szerű cucc jöhet számításba. Szeretném, ha nem foglalna túl sok helyet, nem lenne feltűnő a szobában vagy nagyon letisztult, minimalista formája lenne. Képbe került a Samsung HW-K335, esetleg LG SJ2. Sharp HT-SBW110 még ezektől is olcsóbb, nem tudom milyen minőségű. Esetleg érdemes egy nagyobb bluetooth hangszórót venni? (30e körüli JBL pl.) Hordozhatóság nem szempont. Ha esetleg valaki tudna segíteni a döntésben megköszönném.
-
Chalez
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
A JBL 5.1 hátsó hangszóróinak fullos vezetékmentessége főnyeremény... nálam az egyik a belső ablakkönyöklőre, másik a nagy kanapé szélére van hanyagul odahelyezve, aztán mozi után 5mp visszapattintani őket a helyükre. Szól mint az állat, tény, zenére nem ideális, de nem rossz. Mozi alatt viszont még a zenék is ütősen szólnak, ugye a tér itt kiszélesedik szépen

-
Acheron
őstag
válasz
szgaborsz
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod!
Igen, éppen emiatt emeltem ki a szoba elrendezést. Azóta olvasgattam a témában, és magam is attól tartok, hogy a hangprojektor nem tudná rendesen "belőni" a teret, féloldalas maradna a hangzás. Igaz, ez csak feltételezés, ha esetleg próbálta már így valaki, megköszönöm a tapasztalatait.
Esetleg szóba jöhet még olyan soundbar, aminek vannak fizikai hátsó sugárzói, mint pl a fentebb Antipasti által ajánlott JBL 5.1 (ez úton is köszönöm az ajánlást), vagy a Polk Audio Magnifi Max SR. Ugyan a surroundok elhelyezése itt is problémás lenne, de ilyen méretben azért mégis könnyebben kivitelezhető, mint pl a Lektorok hátrahelyezése, emellett az erősítőtől hangfalig vezetékezést ott megspórolhatnám. Ezek remélhetőleg kevésbé építenek a falakról visszapattanó hangokra.
(Zenei )minőségben kétségtelenül a jelen rendszer továbbfejlesztése lenne a legnagyobb előrelépés, már az általad ajánlott 3.1 elrendezés is, de két normális front + a center és egy sub kiépítés a jelenlegiek hátrahelyezésével mindenképp többet hozna, mint bármelyik soundbar. Filmben nem vagyok biztos, de esélyes. Viszont itt a dobozok elhelyezése és a vezetékezés - nagyon macerás
A Yamahára épp a fentiek miatt nem mentem rá (el is vitték már azóta, ha jól láttam), de mivel nem sürgős, várok valami jó vételt a nívósabb soundbar -ok közül (a fenti Polk pl szimpatikus). Azt nem tudom, hogy az LG és Samsung csodái mire képesek, milyen valódi tudás rejtőzik a hangzatos funkciók mögött - tanulmányozom még a fórumot és egyéb szakirodalmakat, teszteket. -
tomp
félisten
válasz
FireFox1996
üzenetére
A HTS350-es olykor mintha bugos lenne. Azaz némelyik Dolby hangsávnál olykor mintha "dobozos" hanghatás jönne elő. Nem mindegyik filmnél és nem folyamatosan. Ilyenkor segít egy "Music" hangmód kapcsolása. Írtam a Sony-nak, hogy jó lenne javítani egy fw frissítéssel. Ha már van rajta egy rejtett USB(hátulján egy műanyag fedelet kell leszedni: [kép] ) ami kizárólag fw frissítésre használható akkor igénybe is venném...
-
szgaborsz
tag
válasz
Acheron
üzenetére
Szia,
Az a baj, hogy asszimetrikus a szoba, illetve az egyik oldal nyitott. Ez azért gond, mert a hangprojektorok a falra vetítik a hangnyalábot és az arról visszapattanva jut el hallgatói pozícióba. Mivel nálad az egyik oldalfal hiányzik, így nincs miről visszapattannia, így oda térhangzás.
A legjobb ebben az esetben a hagyományos sztereó rendszer, mivel az feléd sugározza a hangokat.
Amennyiben mégis a hangprojektor/soundbar vonalon szeretnél maradni, akkor az említett yamaha ysp 3300-sa bomba vétel, teljesen más kategória, mint az ennyi pénzért kapható soundbarok. A yamahán manuálisan tudod egyenként állítani a csatornák sugárzási szögét, erősségét, arról nem is beszélve, hogy mikrofonos bemérőrendszer is társul mellé, illetve rengeteg egyéb beállítási lehetőség, ami a soundbarok esetében hiányzik.
Én a helyedben a dalik mellé vennék egy centert és egy kisebb subot, szerintem így érnéd el a legjobb hangzást.
Ha szimmetrikus lenne a szobád, akkor a yamahát preferálnám, meglepődnél, hogy milyet szól :-), hosszan hallgatható, élvezetes mozit csinál, olyan mintha egy hangburokban ülnél, totál körbevesznek. -
válasz
FireFox1996
üzenetére
53k most az lg sk5 akcióba.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nem próbáltam őket, de ekkora összeget nem terveztem kiadni értük.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ma volt annyi időm, hogy BestByte-ban kipróbáltam az SJ4-et és az SK5-öt, ugyan csak telefonnal csatlakoztam rá és zenét hallgattam velük. Meglepődtem, ugyanis az SJ4 jobban szólt, az SK5-nek "doboz" hangja volt. Elvileg mindkét eszköz alapbeállításon van az eladó szerint és ő is azt mondta, hogy amikor mások tesztelték az SJ4-et, akkor is jobbnak vélte. El tudom képzelni, hogy filmmel más lenne, az SK5-nek a Dolby hangzása akkor mutatná meg magát, de nem tudom az mennyit számít =/
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Sziasztok!
Lehet, kicsit hosszú lett a bevezető, leegyszerűsíteném a kérdésem
A cél egy, a saját árkategóriájában az 5.1 hangzást legjobban megközelítő soundbar vagy hangprojektor beszerzése.
Mik ajánlhatók leginkább újonnan, esetleg használtan 150 - 250k ársávban?
Thanks előre is! -
Acheron
őstag
Sziasztok!
Kérnék némi útmutatást az audio rendszer átalakításához, remélem a fórum tapasztalatok segíthetnek az én dilemmáimon is.
Korábban 5. 1 rendszer kiépítésében gondolkodtam (Jelenleg egy Denon AVR-3310 + Dali Lektor2 adja a TV -nél jobb hangot, ehhez kellene még két front, center + sub), de a nappali elrendezése nem támogatja a hangfalak elhelyezését, és a kábelezés is nehezen oldható meg. Különösen a háttérsugárzók elhelyezése problémás, a "TV néző kanapé" bal oldalán gyakorlatilag nem lehet megfelelően elhelyezni a hangfalat, emellett a tér is aszimmetrikus, egyik oldalon nyitott, a másikon zárt. Ezért újabb alternatívák után néznék, célszerűen soundbar vagy hangprojektor vonalon.
A korábban leírtak miatt elsősorban olyan eszközök jöhetnek szóba, amihez nem társul hátsó hangszóró pár, hanem e nélkül próbálják leképezni a megfelelő hangteret (emiatt pl a Polk Audio MagniFi MAX SR rendszernél rezeg a léc, pedig alapjaiban szimpatikus)
Fontos megjegyezni, hogy bár szeretem a minőségi termékeket, de nincsenek audiofil adottságaim és igényeim, így minden további nélkül tudok kompromisszumot kötni a zenei lejátszás minőségével - ha a rendszer "sztereóban" tudja hozni a jelenlegi (fenti) páros minőségét, akkor azzal már alighanem elleszek.
Visszatérve a lényegre, első körben azon gondolkodom, hogy a modern soundbar -ok hozzák -e a kissé régebbi hangprojektorok minőségét, illetve utóbbiak mennyire vannak felkészítve a mai igényekre, pl egy önálló bluetooth hangszóróra való átjátszásra (van eset, hogy nem járatnám az egész rendszert, elég lenne egy önálló hangszóró a TV -ről egy másik helyiségben).
Jelesül pl a Hardveraprón találni egész emészthető áron Yamaha YSP-3300 hangprojektort, de nem tudom, mennyire van pl ez pariban egy frissebb soundbarral (még ha utóbbi bolti áron drágább is), pl egy Denon Home Cinema HS2 -vel, egy Polk Audio MagniFi MAX (esetleg SR, bár ennek is vannak háttérsugárzói) rendszerrel, vagy akár egy drágább példával élve a Harman Kardon Enchant 1300 -al.
A hangprojektorok elvileg magasabb szintet képviselnek a soundbar -oknál hangleképzés terén, de a fenti soundbarokról pl egész jó kritikákat (is) lehet olvasni különböző fórumokon.
Árszint: 150 - 200k (kiemelten jó vétel esetén több is szóba jöhet, pl a fenti HK -t láttam már 300k körül subbal, azon elgondolkoztam)
Köszönet a segítő hozzászólásokért előre is! -
AMD Power
titán
válasz
Funthomi
üzenetére
Én ennyiért ezt venném!
BestByte-ban szinte ingyen van. 52 999 FtLG SK5 HANGPROJEKTOR
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni soundbart, viszont egyenlőre nem túl drágát, mert a TV hangszóróját akarom kiváltani jobb hangzással, de még nem moziteremmé tenni a nappalit

Nézegettem a Blitzwolf BW-SDB1 és BW-SDB2 termékeket, ahogy látom mindkettő alap (persze a BW-SDB2 már újabb), viszont kedvezőbb áraikhoz képest egész jók. Ti mit javasoltok, hagyjam ezeket a termékeket? Nyilván jobb lenne egy soundbar+mélynomó kombó, de ezek már kicsit húzósabbak árban is.Köszi a javaslatokat előre is!
Üdv!
-
szana8
tag
Sziasztok,
Soundbar-t szeretnék venni. Egy Sony KD-55XE8505 TV-hez. Tudnátok ajánlani valamit olyan 100k-ig (+- 20%) amit érdemes lenne megvenni. Ha lehet olyan kellene ami megbírkózik a különböző 5.1, 7.1 formátumokkal illetve Bravia Sync kompatibilis.
Köszönöm,
-
AL
addikt
Szia ! Sajnos ilyen idétlenül vannak megcsinálva a filmek, a szinkron. Én is több házimozirendszert cseréltem, eladtam, mire megtaláltam az igazit, ahol miden szó tisztán, érthetően hallatszik. Yamaha 2700 ast használok, ez tökéletes. Biztos van olcsóbb is, ami jó, csak meg kell találni. Hogy melyik jó az meg csak otthol derül ki, amikor már megvetted. Ez is lutri, mint minden műszaki cikk vásárlása. Üdv.
-
htom127
aktív tag
Üdv
LG SPK8 hátsó hangszóró kittet használ valaki? 5.1 hatást rendben adja? -
Dino69
aktív tag
Sziasztok, egy LG SJ4 boldog tulaja vagyok.

Milyen hangsávú filmeket lehet vele úgy hallgatni, hogy a beszéd nem lesz halkabb a zaj/zenénél a filmben.
Jelenleg plex média szerverről hajtom a tévét és úgy kapja a jelet a soundbar.
-
törölt tag
Kicseréltem a madzagot ilyenről

ilyenre
,
de semmi különbséget nem veszek észre!

-
Sisco2
tag
Sziasztok!
Az új Samsung HW-R450 -et birtokolja már valaki?
https://www.samsung.com/hu/audio-video/hw-r450/
[link]Ha igen írhatna véleményt, mennyire van megelégedve vele.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Kéne egy kis segitseg. A Hangprojektor megjott (Samu M450). Tv-el ,az uj Samuval osszelotem meg a setup boxal. Minden happy. Gondoltam en kis naiv optikai kabeken osszekotom a tv meg a hangprojektort. Mert ugye a tv meg a setup box hdmi van osszekotve ,es persze a xbox a tv-el... szinten hdmi-el. De igy viszont se a tv se az xbox semmi hangot nem tol ra a projektorra. :( Nem ertem... Szerintetek hol voltam pancser? -
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
sony ht-xf9000-el valakinek tapasztalata?
Kezdek beleszerelmesedni

-
-
CharlieDrop
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
igen, stimt.
Pedig én jártasnak gondoltam magamat a technológiákban, de most már tudom ez tévképzet volt.
Köszi
-
gertitorpe
tag
Köszönöm a választ, jó tudni a különbséget és a cikk is nagyon érdekes volt a 40 hangszórós hangprojektorral.
Nagyon leegyszerűsítve akkor egy hangprojektor egy kalibrálás során figyelembe veszi a környezetet és a visszaverődéseket felhasználva próbálja megvalósítani ami lehetetlennek tűnik: térhatás elérése 1 forrásból.
Azt azért érdemes tudni hogy a magas hangok jobban "pattognak", a mélyek kevésbé.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Ezt elolvasva szerintem mindenkinek tiszta lesz a kép, hogy mi a különbség egy soundbar és egy hangprojektor között, rálátva a kétfajta egység működésbeli és hangzásbeli eltérésére. -
Mat86
tag
Nem rég vettünk egy LG SK5 hangprojektort, közvetlen kapcsolaton még elment a hang, de bluethooth-on keresztül elég doboz hangja volt, kevés mély, magas meg nem sok. Így el is álltunk a vásárlástól. (MediMarkt-ban így kell amúgy ajándékutalványból készpénzt csinálni, de persze nem direkt csináltuk
)Most majd egy Magnat SBW 250 érkezik, reméljük jobb lesz.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Brutálisan jó cikk
Bele is szerettem ebbe a Yamaha projektorba, csak a pénztárcám nem lájkolja
-
tomp
félisten
Ma beruháztam egy Sony HT-S350-re mivel a régi HT-CT80-as beadta a kulcsot. Pukkant egy nagyot a mély és onnantól csak pattogott. Szerencsére anno vettem hozzá +2év garanciát így beszámították.
Érezhetően máshogyan szól a 350-es. Dinamikusabb és erőteljesebb. Végre nyugdíjazhattam az optikai kapcsolatot.
-
Bossp
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Azt gondolom. Bár a két hatso kis zajongoval a soundbar is egesz jo terhangzast alakit ki. Meglepoen 🙄
-
-
válasz
gertitorpe
üzenetére
Ha már nem akarsz guglizni akkor mondjuk itt egy cikk, tessék.
Olvasd el az elejétől a végéig.De felrakok én is két képet: A felső képen két hangprojektor látható, az alsón meg egy soundbar. Szemmel látható a különbség. De a lényeg a működésében van, amiről többek között a fenti linken is olvashatsz.
-
Bossp
addikt
válasz
gertitorpe
üzenetére
Az egyikben 10* annyi hangszoro van

-
gertitorpe
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Mi a különbség a kettő között?
-
-
peti85
senior tag
válasz
hermandani
üzenetére
Szerintem a "Mozi szintű filnézés" és a "100e Ft-ot áldoznék rá kb." erősen üti egymást. 100e-ért szerintem is csak soundbar fér a keretbe, pedig ha tényleg moziszerű hangzást szeretnél, ahhoz rendes 5.1 kell vagy csúcskategóriás hangprojektor(!) nem soundbar. Konkrét típust nem tudok ajánlani, nem ismerem ezt a kategóriát, de biztos lesz aki tud 100e-ért ajánlani valami jót.
-
Corleone
újonc
válasz
hermandani
üzenetére
SONY XF9000 Soundbar
Elég pöpec cucc 
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Egy 40 négyzetméteres nappalihoz és egy 65col Samsung tv-hez szeretnék valami brutális térhangzást brutális basszussal összerakni.
Mozi szintű filnézés és "disco" zenék dübörögtetése lenne az elsődleges.
Nagyon nem értek a hangcuccokhoz, az összes műszaki üzletben ezeket a hangprojektorokat ajánlgatják az 5.1 helyett...Mit ajánlanátok ti?
100e Ft-ot áldoznék rá kb.Előre is köszönöm a segítségeket

-
törölt tag
sziasztok,
minél olcsóbban szeretném megoldani egy tévé kihangosítását, sajnos elég pici, egy kis polcnyi hely áll rendelkezésre, mit javasoltok? -
gertitorpe
tag
Én a Samsung nagyfiúján, a Q90R-en gondolkozok. Ha megint lesz értékelhető akció mint ami a Mediában volt 2 hete lecsapok rá. Lecserélem a meglévő erősítőt + 5.1-et.
Mindenhol jókat olvasni a hangjáról, van benne 4K, Dolby Atmos, mindenféle Passtrough és még eARC is, amivel elég jövőbiztosnak tűnik (már amennyire egy gadget az lehet).A connectivity issuek, amik a wifis kapcsolattal járnak a sub meg a hátsó hangalakhoz úgy érzem hogy így a harmadik generáció környékére nagyjából megoldódnak. Volt ugye korábban a K950 és az N950 mint elődök
Ha sikerü a megfelelő szobában berendezni, biztos nagyon jól szól. Mondjuk eszközöm még nincsen ami meghajtaná az Atmos hangot de a középtávú tervekben szerepel egy C9-es LG

-
Bossp
addikt
Megjött a hw-N650-em mivel ajánlatos leginkább használni? Hdmi arc, Optika vagy BT?
-
benvolio
őstag
Engem az új LG modellek érdekelnének, konkrétan az SL8 típus, kíváncsi vagyok, hogy a Meridian mit tett hozzá. Ha esetleg valaki találkozna új modellekkel az írjon róluk.

Üdv! -
-
LG SK5
Egy hete van meg, addig nem akartam írni, amíg nem használom több napon keresztül, változatos tartalommal.
Egyszóval: Tökéletes!
Első nekifutásra 100ezer ft környékén nézegettem, rengeteg tesztet olvastam, próbáltam hallgatni youtubeon, de amire rájöttem, hogy ez az ami teljesen felesleges mert így ez nem úgy adja vissza a hangokat ahogy az tényleg szól. Kb meg voltam a kiválasztással, úgy voltam hogy legyen egy olyan hangbár ami tudja a DTS-.t és a mély megfelelően erős..nem akartam azt érezni mint eddig, hogy kellene még, de nincs.. ekkora jött az LG SK8 meg valamelyik Samsung.. fórumtárs beszélt le a Samuról aki írta hogy mennyire borzalmas volt a doboz hang meg a mély hiánya..Aztán rá akadtam egy érdekes összehasonlításra ami azt prezentálta, hogy az SK5 majdnem fele annyiba kerül, viszont egyáltalán nem marad el hangzásba az SK8tól, oké oké szólgáltatások terén mint Atmos (ebben a ketegóriában inkább csak liszensz mint sem tényleges használható dolog) vagy a Wifi.
Mivel ezek nélkül tudtam élni, így elmentem és vettem egy SK5-őt.
Nagyon jó vétel volt, nincs doboz hang, beszédhang teljesen oké, sőt.. totálisan megvagyok vele elégedve!
Zenehallgatásnál inkább ilyen tucc tucc zenéket néztem, és mondani sem kell a 200W-os mélynyomó oda tetszi magát.. röviden úgy fogalmaznék róla hogy sokkal többet ad ez a soundbár mint amit pénzért ki kell csengetni érte. 60ezer ft alatt van.. Bestbuy! -
szabi__memo
nagyúr
Kihúztam minden HDMIt, de ezek mindig is ott voltak, és megoldódott.. elég érdekes
-
Bossp
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Atmesz haverhoz tesztelni. Probaltad optikat BT-t?
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Sony 60xf8305 Samsung n450 soundbarral egyik napról a másikra nem látja egymást HDMI-n (arc). Egyik sem lett frissítve. Találkozott valaki ilyennel?
Kikapcs bekapcs kihúz bedug nem segít. Most honnan a pékből tudjam meg mivel van gond???
Köszi -
Üdv!
Samsung HW-MS650 hangprojektort hallotta, tesztelte már valaki. Nagyon vegyes vélemények vannak róla, valahol dicsérik, valahol (pl itt is olvastam) meg nagyon leírják. Más típust köszönöm de nem kell ajánlani, ehhez most nagyon jó áron tudnék hozzájutni, de ha nagyon felejtős akkor inkább kihagyom. Annyit még, hogy zenehallgatás abszolút nem cél vele, tévézés és filmezés mellé kéne.
Köszönöm. -
Zizi123
senior tag
válasz
bobby45
üzenetére
Szia!
Szinte mindegy, hogy hogy kotod ossze, minosegben nem lesz kulonbseg.
A lenyeg, hogy vagy az egyikbe (TV), vagy a masikba (Soundbar) dugd az osszes periferiat, hogy ne kelljen a TV-n, es a soundbaron is a HDMI bemeneteket kapcsolgatni, mert abbol nagy katyvasz lesz.
Ha mindent a TV-be dugsz, akkor a JBL taviranyitojat nem is kell majd hasznalnod.
Szerintem. -
Bossp
addikt
Sziasztok. Úgy néz ki nem akar megjöni a Samsung Hw-n650-em. Az R széria miben különbözik az N-től? A hw-r650 ugyan olyannak tűnik mint a Hw-n550.
-
bobby45
tag
Sziasztok, nèmi segitsèget szeretnèk kèrni. Adott egy 65"-os Samu qled tv, ehhez van egy jbl 3.1 hangprojektor, egy ps4 pro, ès egy telekomos ip tv beltèri. A tv-n van Arc hdmi, ès a soundbar-on is. Illetve a soundbaron van mèg hdmi bemenet több is. A kèrdèsem az hogy kössem össze őket hogy a lehető legjobb hangminösèget kapjam vissza? Elgondolásom az hogy Arc-on a tvt plusz soundbart össze, a többit meg simán a tvbe vagy rosszul gondolkodok? Mivan ha mindent a soundbarba kötók ès csak az Arc hdmi megy a tvbe? Lègyszi segítsetek hogy lenne a legjobb??
-
peti85
senior tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Vagy valami gebasz van Nálad az elektromos hálózattal, esetleg azzal a konnektorral.
-
pauliboy23
senior tag
Csütörtökön hoztam el az LG szervízből az újracserélt mélyládámat, erre ma megadta magát ez is. Jelenleg egy SJ2-őm van, mivel ennek a fejegysége fér el. Én vagyok ilyen "szerencsés" vagy ez egy hibás széria?

Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 10 db Multimedia Speaker AX510 -Soundbar - Hangprojektor
- 2 db DELL Multimedia Speaker AC511 - új ára 35.000Ft/ db
- JBL BAR 300 5.0 Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- Eladó Bowers & Wilkins Panorama 2 soundbar
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elég pöpec cucc