- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Nalam nincs ilyen gond, tehat a Polk Audio tudja a valtasokat. Nalam a Sony TV-n fut a Kodi, ezert ARC-on csatlakozok a soundbarra. Valoszinuleg az lenne a legjobb megoldas, ha a tv boxot direktben a soundbarba kotned, mert ugy tuti fogja kezelni a megfelelo hangsavokat.
-
bozont
veterán
Valószínűleg ez a TV hibája lesz. Ugyan ez a helyzet szüleim H7000-esével. És ha jól olvastam ez amolyan Samsung betegség/feature.
Mivel a TV-box is a TV-be fut be és az továbbítja a hangot, valószínűleg azért nem működik úgy sem. Próbáld ki, hogy a boxot kötöd a soundbarra.
-
peti85
senior tag
Szia!
Szerintem is jogos igény lenne a videós Chromecast, ha már vannak rajta HDMI csatlakozók is, de valóban csak audiot támogat Chromecasten a Polk MaginiFi MAX. Azért a Bluetooth-nál jóval többet tud hangminőség szempontjából, nincsen lekorlátozva a BT kodek bitrátájára. (Bár azt hiszem AptX-et is támogat, de azért onnan van még feljebb) Úgy tudom hogy ha pl. Spotify-ról küldesz valamit a soundbar-ra, akkor közvetlen a Spotify szerveréről játssza le neten keresztül, a telefonod onnantól csak egy távirányító szerepét tölti be. Létezik Windowsra is egy nem hivatalos Chromecast kliens, amivel a számítógép hangját lehet átküldeni LAN-on vagy WiFI-n, így az sem korlátozódik le a BT képességeire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest