- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #14813 üzenetére
Egy tavaszi főzésben benne lennék :-) Még nem vagyok százas, de 1-2 sört ittam mostanában (hűlnek az Aldis svéd ipák pár napja :-) szóval pár hónap múlva jó lehet :-)
jookomak: hát erre a Splah-re baromira nem emlékszem....pedig jó lenne. Nekem a Primátor 12-nél jobb láger nem kell, max. ha magyar :-)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr.Zoo #14539 üzenetére
1600ft/2.5dl már pofátlan túlzás, nem egyszerűen húzós. A legtöbb, amit eddig sörért fizettem, talán 1500Ft/3,5dl volt, a Freaky Freaky, és még csak meg se érte. Mondjuk így is jobban járok, mint bármilyen csúcs whisky-vel szerintem, mert marhára nem jön be az ízviláguk.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Dr.Zoo #14383 üzenetére
Nekem nagyon ellenszenves ez az egész Csíki sör dolog, pedig egy családi barátunk eléggé benne van a dologban (nem tudom, hogy van-e része benne, de erősen fűződik hozzá). Tipikus lehúzás azzal, hogy ráírják, hogy "kézműves" meg "erdélyi", mert ugye ezzel mindent el lehet adni. Aztán most a mi pénzünkből akarják megmenteni őket.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr.Zoo #14383 üzenetére
Drága. Mostanában láttam értékéhez közelítő áron 249 Ft + betétdíjért. Tavaly még 400 Ft-ot kértek egy üvegért, ami igen túlzó egy Heineken ízű és minőségű sörért boltban. Nyilvánvaló, hogy itthon az egész értékesítés Árpád apánk sávjaira és Erdélyre épült, legalábbis a hagyományos világos sörük esetében - bár ugye a tömegek pont ezt a fajta sört isszák, a barna rétegigény. A Székely Sört még nem kóstoltam (a barnát se), de kezdettől fogva elég lett volna mindet azzal a névvel forgalmazni, a névvita mellé a gyártó cég sóval bevetős betiltós meséje nagyon nem kellett volna. A Mézes viszont életem legrosszabb sörei között van. Kicsit átgondoltabban kellett volna terjeszkedni.
-
jookomak
őstag
válasz
Dr.Zoo #14126 üzenetére
Alpha jéghidegen elmegy kategória volt nálam. Mythos egy fokkal jobb, de drágább
Polipot mink is ettünk, és tényleg nem volt nagy szám. A többi GÖRÖG kaja rendben volt. ( aki görögországban lasagnet és bolognait eszik, az ne csodálkozzon, hogy nem jó.) Mellesleg nem értem ezt a nyomorult sültkrumpli mániájukat. Biztos az átkozott brit turisták miatt van, merhogyugye azok mindent azzal esznek. Tény, hogy a világ legjobb gyrosában is van, de ott még elfér. (aki még nem volt itt, az menjen el, mert átkozott jó)punkipa által szponzorált hozzászólásunkat olvashatták
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr.Zoo #13862 üzenetére
van 1 barna perlenbacher otthon (kaptam), a festbier-üket kóstoltam pár hete és nem volt rossz... kaptam még borsodi tüzes+jeges-t is 2-2 dobozzal, ebből valamelyiket kóstoltam már korábban és nem estem hanyatt tőle... kukoricás mindkettő
...talán lesz beragadt bud nem heroináron, aztán kerül a kosárba belőle
#13861: nem kóstoltam eddig, de majd odafigyelek rá
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr.Zoo #13859 üzenetére
...oké, csak meglepődtem, hogy korábbról nem ismerte a vaníliás kólát
barna lett volna jó, de szóba jöhet bármi világos, amit találok
madarasteszkó nem esik útba, egyedül penny... leginkább amúgy lidl-be mennék, ha válogathatnék, de az meg abszolút más irány
ui: búzasört ritkán iszok... párszor próbáltam a valentins-t, ízlett is, de 1-2 doboz búza után már túl édes nekem és csömöröm lesz
-
juliabrilke
veterán
válasz
Dr.Zoo #13686 üzenetére
Ne várj tőle sokat tényleg (Impérial), kicsit erősebb édes sör alkohol tartalmat nem lehet rajta érezni, inkább nőknek tudom elképzelni, hogy ízlik nyáron. Én őszintén barna sört vártam, csak a boltban láttam, hogy világos sör.
Viszont az üvege jól néz ki, olyan pezsgős.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Dr.Zoo #13593 üzenetére
Nem kötekedésből, csak pont most olvastam: 199Ft az auchanban.
-
jsk
senior tag
válasz
Dr.Zoo #13566 üzenetére
Régebben a Bohémiában vásároltam. Ott 550 Ft + 50 Ft (visszaváltható üveg) volt. Utána egy évig az Örsön éltem. Ott a Cédrus piac egyik kínai boltjában vásároltam 500 Ft + 50 Ft-ért. Az volt a legolcsóbb.
(#13568) Dorian: Csakajósör, Hopaholic, és még a Hops Beer Bar is jó hely. Kb. egy rakáson vannak a 7. kerületben.
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #13246 üzenetére
Szerintem jó ötlet! Most hirtelen kettőre emlékszem, az egyik a Cerna Hora Kvasar, a másik a Barbar Honey, amit ittam. Ha teljesen leerjed a méz, akkor nem marad benne ugye az édesség, viszont emelkedik az alkoholfok, amit te is említesz, ezért - javítson ki valaki, ha nem így van - az erjedést meg lehet szakítani egy felforralásal, amikor is elpusztul az élesztő, viszont megmarad az édes-mézes aroma. Nekem egy ideje bejönnek ezek; édesből Primátor 24-et, Gulden Draakot gyűlöltem, de mindkettő kedvenc lett. Szóval én támogatom :-)
Más. "Felfedeztünk" kollégákkal egy helyet a 8. ker. Vajdahunyad utcában, Bujdosó a neve. Pécsi Háromkirályok sört csapolnak; 6,3%, 450 Ft egy korsó. Nekem nagyon bejött, kicsit english ale hangulatú sör, édeskés ízvilág, szinte nuku komló. Ha azzal még megbolondítanák (keserű/aroma fronton), szerintem sokkal jobb lenne. Így kicsit csajos, de nagyon itatja magát :-)
-
looser
addikt
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #13089 üzenetére
Mindent beleszórunk egyszerre és csak kavargatni kell :-))
Ha jobb idő lesz, esetleg visszatérhetünk rá? Kocsim nincs, szóval a ládás-üveges ajánlat úgy élne, ha valaki lefuvarozná hozzád, de egyébként mindent megvennék Olasznál. Akár egy BD Punk klónt is megfőzhetnénk, az összes receptjüket elérhetővé tették a skót kutyák :-))Szakértőket kérdeznék, mert valami sok olvasásra sem tiszta, a kihozatalt hogyan számolják?
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #13050 üzenetére
Hát én tökre benne lennék :-)
Ha jól látom, megy Újpestről busz felétek. Vinnék pár palack Primátort :-)
Van három rekesz üvegem; ebből kettőt elvinnék, ha gondolod és akkor belőhetnénk 20 literre a cumót. Jó lenne azért szakértő is, én évekkel ezelőtt elolvastam a Vogel-féle könyvet, de ideje lenne felfrissítenem a tudásom. A srác, aki ezt a blogot viszi, régebben (lehet, most is, csak én már nem olvasom :-) sokat írt az Indexes Sörfőzős topicba; az ő blogja is jó iránymutatást adhat. Szerintem elsőre (ez olyan előremutatóan hangzik :-)) valami egyszerű recept kellene, amit mindannyian szívesen innánk. Egy jó ipa 6-8 közötti alkohollal szerintem jó lenne, kétféle maláta és kétféle komló, egy amerikai felsőélesztővel. Persze a technológia lenne a lényeg, a recept mindig hamarább megvan :-)) Volt a '90-es évek elején egy punk/hc bandánk (ill. több is, de akkor szinte hetente alakultak (át) zenekarok) és az énekesünk tök jól rajzolt, már vagy 5 lemeznyi külső-belső borító megvolt, amikor még csak elkezdtük megismerni a hangszereket :-)))
Na de majd az is jön magától, csak egy kicsit ki kell kupálni magunkat. Mondjuk én egy brutkó dipában vagy risben is benne volnék, hadd szóljon, mondjuk ez utóbbinak kellene akár egy év is, mire kikerekedne rendesen. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Dr.Zoo #12766 üzenetére
Itthon a motyó!
Boci: köszi, táraztam az infót!!!
Szerk: pénteken lesz itthon a Munchen-i rendelés, változtattam rajta ezt-azt, remèlem lesz minden, amit rendeltem.
63 euro lett a vège.Szerk.szerk: annyit még kiegészítésképp, hogy minden bortársaságos boltban, ahol van készleten Franky, 1500/palack. Az összes bót'ban.
-
válasz
Dr.Zoo #12763 üzenetére
Nem éppen eldugott, és nem is kicsi, de ha nem találtok olyant (nekünk nem sikerült), akkor mi a Beer Museumba töltöttünk el egy kellemes délutánt (nehezen akartunk onnan elmozdulni).
Igaz, akkor nyár volt, és hátul kiülős rész, így az irtózatos nagy tömeg eloszlott, most télen nem tudom mi lehet.30 csap, ha jól rémlik csak Cseh sör, de olyan, hogy a feléről nem hallottam a másik fele meg még akkoriban nem került el idehazáig.
Itt kifejezetten kedvesek voltak a pultos lányok
-
looser
addikt
-
Dorian
félisten
válasz
Dr.Zoo #12629 üzenetére
Nem tudom. Régebben is ittam felsőbb kat. söröket, nyilván éreztem is, h a Leffe azért kicsit lejjebb van, de az árához mérten kifejezetten finomnak ítéltem. Most meg vmiért egyáltalán nem ízlett. Lehet, h csak kényesedtem, de elég más és összetettebb ízvilágra emlékszem.
Búzákkal kapcsolatban úgy vagyok, h elismerem a Hoegaarden vagy a Blanche de Namur erényeit, utóbbiból múltkor vettem két palackot is, de nekem a klasszikus bajor típusú búzák ízvilága sokkal jobban bejön, mint ezek a túlfűszerezett "limonádéfriss" belga jellegű búzák.
Viszont most nem tudtam a boltban megállni, a kutyák is kapnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest