Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
Igen ..rendszerint az exportra szánt sörök egy jó része dobozos....pl vannak olyan országok ahova egyéni dobozméretet is gyártanak pl Kína......ezt egy ismerős mesélte ,hogy literes kiszerelés is van német sörből
....gondolom szintén a gazdaságos szállítás végett .Tegnap vettem egy Valentins fehér búzát.....összevetve a Dunkel változattal kapásból szembetűnik ,hogy az testesebb sör...ezel nem mondok újdonságot
..nekem mostanság az erőteljesebb barna sörök jönnek be.....a Valentins Dunkel nem az ...az olyan átmenet az olcsó mainstream sör és a prémium kat között valahol amúgy a fehér is még az iható kategóriába sorolható, de nekem a dunkel jobban bejön mostanság.
Egy dologban lehetne alapból jobb mindkét változat ,hogy lehetne egy kicsit több habja
Új hozzászólás Aktív témák
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett kofferben - VADONATÚJ drón
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....gondolom szintén a gazdaságos szállítás végett .