Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
(ÉN)közPONT: van egy jópár lehetőség, a Csakajósörben behűtenek neked bármit a választékból, s van egy hatfős asztal, néhány hordó és két bárszék, szóval el lehet férni, főképp napközben, egyébként 10-15 féle már eleve van a hűtőben. Nagyon jó a Pivo, 5-6 féle sör csapon, de érdemes előre helyet foglalni. A Pirítósban a szlovák Kaltenecker kiváló sörei vannak, az ára némiképp húzós (700-900 Ft). A Ferdinándban 500 egy sör, csehek és remekek, 3 féle van, időnként vendégsör is van csapon.
Én ezeket ismerem :-)jookomak: én sem tudom megszokni az édes ízt, de ajánlom, a Primátor 24-et messzire kerüld el, az kétszer olyan édes, mint a GD :-)
A Borsodi Borostyánt a mai napig szoktam venni, üvegesben igazán jó, s nekem a Búza is igazából bejön (nem a dobozos) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest