Új hozzászólás Aktív témák

• oceanearth
    őstag
    válasz _Volkovy_ üzenetére #208

idáig rossz söröket ittál. a sör alapvetően jó csak az a baj, hogy ma a piacon rengeteg rossz van. midnenkinek más ízlik hiába ajánlok én neked egy PAULANER HEFE-WEISSBIER DUNKEL-T, vagy egy GRIMBERGEN DUNKEL-T ha neked nem izlik. alapból én például barna söröket szeretm. azon belül is van egy csomó, szűretlen búza barna, lager tipusú barna. nagyon szeretm még az ale-kat, mert azokban kevés a szénsav és nagyon szeretem a fekete sört(Guiness), amiben nincs szénsav és a habját rágni lehet. én azt ajánlom, hogy ki kell próbáéni őket. vagy elmész ide: www.crazycafe.hu ez egy kávézó ahol kb. 100 féle sör van. vagy elmész a www.finnker.hu ba ahol rengeteg sör van vagy 150 féle. és veszel azokból. igazándiból én azt ajánlom, hogy tendálódj egy típus felé, szín felé és az alapján válassz. nagyon sok finom sör van, például sztem a legjobb sör a grimbergen double dunkel, ami ahoz képest hogy 6,5-ös nagyon finom kicsit édeskés. midnenféleképp ajánlom, hogy kóstold meg. remélem segítettem. ha van valami kérdésed írj

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák