-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
somasz #18909 üzenetére
Ahogy elnézem, nincs alacsony alkoholtartalmú (4%<=) sörük, de a Bécsi Ászok jó lehet, tuti ittam, de nem emlékszem :-) Ogre 5,6%-os, az hamarább összezavarja a népet :-D Egyszer pár éve, amikor a Felvonulási téren volt a Főzdefeszt (talán ez után vonultak be a Városligetbe és utoljára a Napmező vagy mi nevű tisztásra...), akkor épp volt a Rizmajernek egy esküvőre főzött egyszeri alkalmú sörük, ami szerintem szenzációsan jó volt, egy félbarna bak? ale? Szóval szerintem a szentandrásiak is főznek, ha nem szeretnél ekkora mennyiséget (bár gondolom gyakorlott vagy, ha belevágnál) de tuti bérfőznek is.
Viszont...évek óta hébe-hóba letöltöm a Drinkunion árlistáját és elidőzök a cseh hordók felett...én biztosan Primátort vennék, vinnék, egyik sörükben sem csalódtam még. A Primátor Premium évek óta kedvencem, de ha Antonin-t vinnél, az 50L-es hordó 240Ft/korsó lenne (9B, 4%). Csak egy tipp :-) Hajrá és érezzétek jól magatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Robogó, kismotor
- Ford topik
- Magisk
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged