- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
-
zsé666
csendes tag
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Messss #22772 üzenetére
A B 2014, C 2015, D pedig a 2016 os típusokat jelöli.
Szóval a 498005C 2015 ös. Viszont ezt a TVt nem ajánlom neked, belépő kategóriás UHD, butítva ahol csak lehet.
Továbbá UHDt 55" alatt fölösleges, nem látod majd a különbséget. Még 55" nál is csak 1,5 méterről látnád (persze ha UHD filmet néznél ami még pl nincs nagyon.)
W755C W805C nézd ezek még bele férnek a keretedbe és jól sikerült modellek. -
hyperspace
őstag
válasz
Messss #22698 üzenetére
50-es W755-öt behúztam múlt héten Edigital-tól 195-ért, szerintem nagyon pöpec TV.
Egyetlen egy negatívumot tudok mondani, a csatorna sorrend állítása nagyon lassú, és valami zavar van ott. Idő és türelem kell, be lehet állítani, csak furcsa, hogy a többi funkció sebessége rendben van, ott meg mintha nem optimalizáltak volna semmit. -
hitchins
őstag
válasz
Messss #22695 üzenetére
Szerintem azert a legtobb ember valoszinuleg elfogult ebben a topicban nem hiszem hogy sok negativ kommentet fogsz kapni.
En probalok objektiv maradni de szerintem kategorian belul sony jobbkepet produkal mint samu lg stb bar arban altalaban kicsit dragabb is.
W705c helyett en inkabb w755/756 ajanlanam 50-es meretben mostanaban tobb helyen is volt 200 korul. Szerintem + 20-30 ezret meger.
Ha ennyit nem szansz ra akkor en szemely szerint inkabb egy mas markat ajanlanek ar ertek aranyban jobban kijosz mint w705-tel bar szemelyes tapsztalatom nincs ezzel a modellel csak kiallitva lattam.
Ha 3D-s sonyt akarsz akkor 220 korul lesz az ar ez a 50w8-as szeria. Az ertelmes uhd pedig meg tobb.
Nekem 50w8..c van elegedett vagyok vele.
Altalaban nem aramtalanitom csak kikapcsolom (standby) innen a bekapcsolas 2-3 masodperc. Ha aramtalanitva van akkor lehet fel perc valoban.
Androidos a tv korabban volt random ujraindulasom de jottek frissitesek azota en csa youtube appnal lattam par masodperces fagyast. Kb havonta egyszer. Nekem ez belefer.Szemely szerint nem kivanok 400e adni tvre ezert en ma is ezt vennem vagy esetleg Panasonicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest