- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Somansky #69297 üzenetére
Kevered a dolgokat. A 65X95L az a Mini ledes amit én sehol nem látok 900k alatt. Te honnan tudod azt beszerezni 600k-ért? Ha viszont te tudsz egy 65X95L tévét 600k-ért, akkor azonnal vedd meg.
Amúgy itt vannak a szóban forgó modellek. Balról jobbra minőségi sorrendbe igazítva.
-
Joshi
titán
válasz
Somansky #69294 üzenetére
A Mini Led (XR-65X95L) Sony márkából OLED árban van, egyébként tesztek alapján a piacon talán a legjobb Mini Led-es tévé. Az X90L az csak FALD-os, nem ez a kategória, nem véletlenül annyival olcsóbb. Ha inkább filmre használnád a tévét, akkor az OLED a legjobb választás.
-
medvegy
aktív tag
válasz
Somansky #69289 üzenetére
Most tényleg eléggé megugrott az ára, de biztos lesz majd még akciózás...
Amúgy, érdekes ez; ahogy nézegettem, a TV-k jellemzően valamivel drágábbak itt, mint Magyarországon, de pl. fényképezőgép váz, objektív, drón, stb. szinte mindig jóval olcsóbb, akció nélkül is. Amikor vettem, az ajánlat azért volt igazán ütős, mert a jó ár mellé 5 éves gyári gari kiterjesztés is járt a TV-hez, ami alapból nem olcsó, de szvsz kötelező egy ilyen tételnél. -
medvegy
aktív tag
válasz
Somansky #69277 üzenetére
Szerintem a Sony A80L és a LG Evo C3 is nagyon jó TV, egyikkel sem jársz rosszul. Nemrég eközött a két modell között dillemáztam, és végül a 65A80L lett befutó. Ami a felhasználást illeti, szinte kizárólag filmezés nálam a szempont; amikor csak lehet 4K HDR, de 1080p sőt 720p anyagok is pörögnek azért. Játék alig-alig (a jó öreg PS4 az elmúlt két évben kb csak akkor volt bekapcsolva, amikor az asszony takarítás közben véletlenül rányomott a power gombra...)
Mind a két TV-nek van előnye és hátránya is. Az LG-nek nagyobb a fényereje, a Sony viszont jobb képfeldolgozásban és mozgásmegjelenítésben. Értelemszerűen, ha sokat néznéd egy fényes szobában, akkor a C3 fényereje jól jöhet, a Sony tudása viszont például nem 4K anyag felskálázásánal jön majd nagyon jól. Emellett nálam a Sony mellett szóló érv volt még, hogy az LG WebOS rendszere nekem nem igazán tetszik, illetve az is említésre méltó, hogy a Sony-nak igen jó a hangzása, már-már soundbar szintű. Az LG általában jóval olcsóbb, szóval ár/érték arányban ő a nyerő, ezért szerintem többen is választják.
Végül az döntött, hogy sikerült belefutnom egy jó kis after BF akcióba (MM, Ausztria), és gyakorlatilag C3 árban kaptam meg a Sony-t. Az első 65A80L-t visszavittem pixelhiba miatt (MM nem szarozott, cserélte gond nélkül), de a második tökéletes. Nem tudok rosszat mondani. Fényerő nekem elég bőven, igaz jellemzően sötétítünk, ha úgy rendesen nekiülünk filmezni. Hangzás tényleg nagyon jó, egyelőre nem is érzek késztetést, hogy a régi soundbar + subwoofer rendszerem rákössem. Ami még meglepő volt, hogy 1080p és 720p anyagokat milyen szépen skálázza föl.
-
Joshi
titán
válasz
Somansky #69277 üzenetére
"A 80L, ha minden igaz az LG Evo C3 panelt használja..."
Az A80L-ben elvileg a G2-es LG panel van, de azért nézz utána. Ha filmre kell, akkor a Sony OLED a legjobb megoldás, ha játszanál is, akkor én inkább az LG OLED-et venném.ui.: az igazán jó Sony OLED az A95L amiben ugye a Samsung QD-OLED panelja van, annál az LG WRGB OLED panel mindenképpen gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest