Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Bernardo20 #4070 üzenetére
Pedig kezelnie kéne...
Használat előtt meg kell formázni a telefonban (ha esetleg nem volt meg)
Vagy ha még az sem volt, tolnék rá egy SEUS frissítést ha nem a legújabb soft van rajta. -
Apollyon
Korrektor
Akkor nem fogalmaztam pontosan.
"Ha BT-n küldöd, akkor mindenképp berakja azt vagy a játékok, vagy az alkalmazások mappába..."
Na ez itt a gáz. Eddig bármikor bárkinek küldtem bármit (legyen az K700, K750, K550, K770, W300) mindig az egyéb mappába érkeztek a fileok. Ha nekem küldenek valamit az én telómon is ez a szitu.
"Viszont ha kábellel küldöd a telóra (másolod), akkor az egyéb mappába teszi, ahonnan Te magad telepíted"
Ez is gáz. Mért kell kábelen átmásolni hogy tovább tudjam másnak is küldeni? Mindegy milyen úton jön – kábelen, infrán, BT-on – a fileoknak az egyéb mappába kell megérkezni. (Most itt nem képekről meg videókról van szó, mert azokat egyértelmű hová teszi) Mindig is utáltam ha vmilyen eszköz az én belegyezésem nélkül cselekszik, szóval nem értek egyet ezzel az "automatikus telepítéssel"
Gondolom akkor nem telepítődik a játék, amikor a "Fájlátvitel" módot használod. De mivan akkor ha "Telefon mód"-ban küldöd fel a dolgokat? Akkor is telepít magától?
-
Apollyon
Korrektor
"- live hivatkozások nem tudom miért zavarnak annyira, a független is van ott egy letöltési hivatkozás, csak épp a SE-ra visz fel. Őszintén Te töltöttél már le onnan valaha vmit??"
Nem töltöttem soha, de akkor is zavaró.. Hogy néz már ki? Igen a gyáriban is vannak, de ha nincsenek beállítások, nem csinál semmit, míg a live-osban egyből csatlakozik és szívja a pénzt.
"- böngésző helyett live. A gyári böngésző is úgy sz@r ahogy van, kit érdekel, hogy a live a nyitólapja. Opera minit kell használni, az tuti live mentes."
Az opera mini sem tökéletes! Akinek megfelelne inkább a gyári akkor mértnem használhatja live nélkül inkább azt?..
"- BT-n keresztül küldött alkalmazások/játékok telepítése után igenis megkérdi, hogy hova mentse el. Nekem speciel még kompatibilitási gondjaim sem voltak, ami játék fent volt a független K790-en, az a vodás K800-ra is felment gond nélkül."
Bárcsak úgy lenne, de amivel én találkoztam liveos K800i csak annyit kérdezett, hogy fogadja-e a filet, egy igen és egy adatátvitel után (ha egyáltalán összejött) meg már ott volt telepítve a Filekezelő/Játékok mappában
Tehát az érkezett *.jar kiterjesztésű fileokat külső beavatkozás nélkül sajnos nem lehet már onnan továbbítani.
Így már nem hinném h a névjegyk. küldés lenne az egyetlen butítás...
Amúgy pedig úgy tudtam h minden bővíthető SE-hez jár legalább egy 64-es M2. Ezekszerint rosszul tudtam, elnézést.
Üdv -
Apollyon
Korrektor
Live-os telefont egyáltalán nem vennék. Volt már, jól el is cseszték vele, és a közelmúltban vett egy kollegám is egy K800i-t a vodánál – tapasztalatok:
Undorító live-os ikonok – az összes témánál.
Főmenüben Live hivatkozás
Minden menü első menüjében (sorában) Live hivatkozás (képeknél, játékoknál, csengőhangoknál)
Bönégsző helyett Live
Kissé más menürendszer, pl a játékok csak a filekezelőben van
Live logo
Szedtem neki netről játékokat, amik K800-ra (240x320-ra) vannak. Ugyebár ezek *.jar kiterjesztésűek. Kékfogon keresztül küldtem az én szintén SE telómról át neki az alkalmazásokat, és amint megérkezett a telefonjára, telepítve is lett mind. Már amit elfogadott.
Tehát a vodás k800-ra nem lehet tenni "csak úgy" játékot. Ez így gáz, mert az enyémnél pl oda telepítem ahová akarom
Mellesleg nem adtak hozzá M2-t, ami egyébként igaz h csak 64MB-os de akkor is jár.Voltak egyéb problémák is, de hirtelen most ezek jutottak eszembe.
Következtetés: A Live-os K800i egy butított K800i. Én nem ajánlanám a megvételét!
-
-
Apollyon
Korrektor
Értem én, de Te nem érted
Nem a vezeték a lényeg, hanem maga a port. Az hogy vezeték, az csak egy köztes dolog. Ugyanígy különbözik a Bluetooth 1.0 meg 2.0. Az egyik hagyományos, a másik stereo-t is tud.
Ebben az esetben az egyik gyorsabb, a másik lassabb.
Nos ide le van írva hogy mire képes az USB, de nem a kábeleknél, hanem a portnál, de a lényeg leszűrhető belőle: [link]
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
USB 1.0 vagy 2.0. A különbség a sebesség.
1.0-val max 512KB/sec amit én elértem.
2.0-val több mint két mega.
Na és nekem nem mindegy, hogy a 120 megabájtos zenei albumot 4 perc alatt, vagy fél perc alatt másolom fel a telóra. Ráadásul nem csak azt az egyet, hanem hogy majdnem tele legyen az 1GB-os kártya... -
Apollyon
Korrektor
Például az én független W610-emet sem lehet... (Bár én nem sufniban vettem hanem ismerős útján – de majdnem ugyanaz)
Na és mért nem tudok frissíteni? Mert a telefon eredeti nyelvei között nem volt magyar, így hát rátették...
Mivel ezzel hozzányúltak a CDA-hoz, már nem tudom frissíteni SEUS-on... -
Apollyon
Korrektor
SEUS-szal csak a gyárilag kártyafüggetlen telókat lehet frissíteni, amihez nem nyúltak hozzá.
Jelenleg most a legújabb szoftver a R1KG001 valóban.
Esetleg a függőket is lehet, de csak nagyon-nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem. -
Apollyon
Korrektor
Valaki meg tudná mondani hogy a K800i-n milyen verziójú CID van? CID49, 51, 52?
-
Apollyon
Korrektor
Akkor én is kérdeznék kettőt!
Miért problémás az a kamerafedél? Lötyög, recseg, ropog?
A másik meg hogy nálatok van olyan takarékos módú óra? Hol?
Az én nem K800-amban csak az óra méretét lehet állítani a főképernyőn...
Mást nem lehet az órával.. -
Apollyon
Korrektor
Oké, ezzel Te is, meg Oly is azt mondjátok, hogy nem a minősége a jó. Tehát akkor a SE SZAR minőség!
Ezt ti mondjátok.
Kérlek szépen, tényleg NEM CSAK a meggazdagodás az egyetlen szempont, igaz az is, de nem egyedül csak az. Amikor másoknak még mindig monokróm kijelzős telójuk volt akkor igaz nekem is, de legalább volt benne 4 árnyalat és azért eléggé feldobta a hatást.. Például. Azért recseg a telefonotok mert nem vigyáztok rá!
Én soha nem ejtem le, és sem a T200, se a T300, a K510i sem, és a mostani telóm sem recseg
Vagy: Hol kapsz te Nokiát meg Samsungot 60ért 3,2 kamerával? Árkategóriában azért eléggé lejjebb van a többi gyártónál... Satöbbi!
Amúgy meg sztem a SE leszarja a Nokiát. Is. A felső bekapcs gombon kívül nem nagyon emlékszem arra amit lekópiztak volna tőlük. Igaz versenyeznek, de ha kezembe veszek egy nem SE-t, ha még sokkal jobb is mint amim van, hiányolok belőle egy csomó dolgot, ami az enyémben már rég benne van.
Szóval nem kell fikázni a SE-t, mert mérges leszek!
Viccet félretéve, ők tényleg nem annyira pofátlanok mint a többiek! -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Nightmare #2692 üzenetére
Jobban tetszik? De hát külsőre teljesen ugyanaz, csak annyi hogy a K800-on van egy plusz kamera.
A K790-t inkább felejtsd el, nehezen fogsz már olyat találni olcsón. Igazából nem tudom hogy a Vodafone hogy nyúlt bele a K800 szoftverébe, de ÉN csak kártyafüggetlent vennék... Rádobsz egy max 5-6K-t, és már annyiért lehet is kapni függetlent. Hogy hol, nem tudom, de pl az olcsogsm.hu-n, vagy ilyesmi. De ott pl nem biztos h kétéves a garancia! -
Apollyon
Korrektor
válasz
Nightmare #2690 üzenetére
Jobban jársz, ha K800i-t veszel. A 3G nélküli változatot kevesen árulják, így nem fogod sokkal olcsóbban találni, mint az olcsóbb helyeken ahol csak K800i van. K790-t egyedül a Pannon árult (asszem) a szolgáltatók közül, és mivel mki megveszi inkább a jobbat, egyszerűbb a K800... Egyébként mi a baj vele?
És kb milyen árra gondoltál? -
Apollyon
Korrektor
válasz
AMD Power #2366 üzenetére
Én a W610-emen kikapcsoltam az USB töltést, mert minimálisat tölt csak, úgy meg semmi értelme az akkuval szórakozni.
Nyilván csak akkor nem fogja tölteni az aksit ha USB-re nyomod, hálózatival kell hogy töltse, mert először is az nem USB, másrészt meg csak nem csesz ki saját magával a telefon -
Apollyon
Korrektor
válasz
blueMerle #2280 üzenetére
Hja ezt a nős dolgot csak rám korlátozva értettem, a Te egészségedet nem vontam kétségbe, csak azért tettem még hozzá mert kicsit elfogult vagyok a telefonom iránt
Szerintem ha kövi telóm ha lesz, az már K-s széria lesz, bár ki tudja, attól függ milyen optika lesz bennük... -
Apollyon
Korrektor
válasz
blueMerle #2277 üzenetére
Aki ebből él annak könnyű
Gondolom annyira nem is ragaszkodtál hozzá...
Lehet hogy hülyeség, de én pl kötődöm az én telómhoz, végülis mindig ott van amikor kell, kiszolgál, zenét ad, szórakoztat stb. Pláne mert már nagyon vágytam rá.
De azért egészséges vagyok, és a nőket szeretem, csak nem adnám el ilyen könnyen ''őt''.
A kövi meg már a P1 lesz?
mod: off...
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Nekem volt T300 amit két évig használtam viszont nem volt semmi baja. Volt egy K510i is, annak sem, viszont az egy évet sem volt nálam, leginkább csak telefonálásra használtam.
A bátyám K700i-je viszont nemsokára 2 éves lesz, és a joystick jobbra iránya már vagy 1 éve szarakodik neki, egyre rosszabb – gondolom mivel öregszik.
Viszont az én új SE-m már funkciógombos, nincs többé joystick!Csak annyira nem kedveltem, néha félrenyomtam.
De ha megnézed a SE honlapján az újabb telefonokat, láthatod, hogy már csak a K810i-nek van még joystick az újak közül, szépen lassan, de tűnik el ez a megoldás. Gondolom nem véletlenül. Egyébként K800/K810-et emiatt sem vennék.
Most már a funkciógomboké a jövő -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2197 üzenetére
Én azzal csak lementem a gépre a számokat, ha neajdisten valami történne a sim kártyámmal...
Transferre SZVSZ inkább jobb a TCMD...
A kártyaolvasót meg csak annak tudatában, ha tisztában vagy vele hogy a sok ki-be rakosgatástól elhasználódik a kis védőajtaja... -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2193 üzenetére
Az hogy az akkor érdekes.
A DCU-60-nak 2.0-ás sebessége van ami 10-szer gyorsabb amit te írtál. Nos az én telómhoz (nekem nem K800 van) DCU-65-öt kaptam, ami csak USB 1.0 és még az is 300K-val viszi a cuccot..
Szóval ott vmi driver dolog van. PC suite fennt van? Illetve mivel szoktál telóra felmásolni?
Mintmár írtam a múltkor, én Total Commanderrel... -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2191 üzenetére
Jó azt gondoltam hogy nem a konnektorba nyomtad
De milyen az a kábel? Amit írtam, annak szürke színe van és kb egy méter hosszú vagy több... Hogy néz ki? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2189 üzenetére
200-270KB?! Milyen kábeled van??? DCU-60?
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
czipaocsi #2177 üzenetére
Ezt gondoltam, amúgy az én telómon is 2.0 van.
De a nem walkman telókon is van MegaBass meg hangszínszabályozó – szóval a ''botfülűeknek'' csak a style ami különbözik...
Hja egyébként ha valakit érdekel, fennt van már a neten a K810i fw-je és rá lehet flashelni a K800-ra is: R1KC001
Persze csak ha nem érdekes a garancia -
Apollyon
Korrektor
válasz
AMD Power #2174 üzenetére
A külső hangszóró szerintem annyira nem is lényeges. Legalábbis nekem.
Zenét nem teszek csengőhangnak, mert az érdekes lenne... Főleg ha csak úgy elkezdene üvölteni a szimfónikus black metál
Amúgy csengésnek én afféle Classic Phone-t raktam be, sms csengőhangnak meg a Bartók rádió déli híradó szignálját
De akkor az a lényeg hogy így is úgy is jól szól a K800i a W800-hoz képest...
Ezek szerint a Walkman funkciónak csak a könnyebb elérhetőség miatt lenne értelme? -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2126 üzenetére
A Quicktime-mal vagy a RealPlayerrel tudsz 3GP videókat nézni;
a SUPER nevű programmal pedig átalakítani őket *.aviba vagy akármi másba. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #2086 üzenetére
Hja épp ezen gondolkodtam, hogy vajon ez szoftveresen van megoldva, vagy hardveresen...
Mert ha szoftveresen van, akkor meglehetne oldani egy jobb kamera szoft. ''felflashelését''. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2081 üzenetére
Hát bizony még a K810i-ben is az lesz a legnagyobb video felbontás: 176x144...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
AMD Power #2075 üzenetére
Hát az úgy volt, hogy van nagykeres kapcsom, és rajtuk keresztül kaptam meg és a garancia is ott van – a PZ csak a hely volt ahol átvehettem.. 1 év garanciát kaptam, ez volt az ára hogy olcsóbban jutottam hozzá. De csak azért mentem bele mert még eddig (kopp-kopp) soha nem kellett egy telefonomat sem szervízbe vinni (kivéve a megboldogult T10s-t mert sokszor leesett a földre
)
Szal magát a PZ-t nem ismerem, csak hogy lehet ott is kapni Silver-t. -
Apollyon
Korrektor
válasz
AMD Power #2073 üzenetére
Akkor megnyugtatlak, hogy én már láttam
Amikor mentem a mostani telómért amit a Phone Zone-ban kaptam meg, akkor láttam ott azt a Royal Edition-t.. A dobozán rajta van az ''új'' James Bond... Kicsit tényleg drágább, de nem mkinek van olyan
Szóval nézd meg sztem azt a PZ-t! -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2056 üzenetére
Nem olyan jó az az U600 hogy most ennyiszer verd a fejed a falba
Amit tegnap vettél az az egyik legjobb választás volt a nem túl óriási kínálatból (A jó telefonokra gondoltam)
Amiért még talán aggódhatnál, az a K810i [link] -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2034 üzenetére
Nah akkor kiegészítem az előző hsz-emet
A PC suite-ot csak azért teszem fel, hogy biztos hogy felismerje az XP és hagyjon békén.
Szinkronizálásra a MyPhonexplorer [link] a legobb, fájlátvitelre pedig számomra a TCMD. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dying Fetus #2029 üzenetére
A PC suite-ot rakd fel mindenképpen!
És elvileg külön meghajtóként fogja kezelni a telefont is, meg a M2-t is.
Persze csak akkor, ha a ''Fájlátvitel'' módot választod. Ha a ''telefon üzemmód''-ot, akkor csak a PC suite File managerén keresztül tudod böngészni a telefont. -
Apollyon
Korrektor
Hmmm én elhiszem, de ezt az állításodat tudnád esetleg vmi linkkel is alátámasztani?
Én akkor sem vennék K800i-t fényképező helyett. Nem azér, mert nekem is csak egy ''béna'' kompakt digigépem van, de fényévekkel jobb mint a nyers 3,2 MP. És ha már ott tartunk, semmilyen mobiltelefont nem vennék helyette. Persze nekem hobbim a fotózás, és érzékeny vagyok a minőségre. Tehát ha csak úgy ''lövöldözgetni'' kell és nem teljesen komoly dolgokra akkor biztos hogy tökéletesen helytáll ez a telefon
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Gallardo007 #653 üzenetére
Ha végiggondoljuk hiába 3,2Mp nem az a lényeg. Egy mobiltelefon a mikro méretű kamerájával soha nem fog olyan jó képeket csinálni mint az optikai zoom-os kb 3x akkora fényképezőgép, ami csak és kizárólag erre az egy célra lett kifejlesztve. Én is haboztam annak idején telefon és fényképező között. Ha most a digigépem és a K800i közül kellene választanom, akkor a digigépet venném, mellé meg egy K790i-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest