Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz
AMD Power #2792 üzenetére
Mivel eddig sem voltam nagy fotós, így ez nekem pont jó. Vaku van rajta, aránylag télleg jó képeket csinál, úgyhogy nem lehet ok panaszra.
aeroxr...ez a legjobb megoldás erre...hidd el. 5k nem vészes. és a hpm-70 már önmagában is nagyon jól szól, és kizárja a környezeti zajokat.
[Szerkesztve] -
-
aeroxr
tag
Sziasztok!
Hamarosan veszek egy k800-at.
Jelenleg egy sony mdr-ex51lp fülest használok zenehallgatáshoz.
A kérdésem az h. ezt a jack csatis fülest vmilyen átalakítóval tudom használni a telóval vagy nem?
Ez a füles is rohadt drága volt nem szeretnék még1szer több mint 10k-t fülesre csak azért h. a telóhoz is legyen egy normális. -
kp78
addikt
Bronz színűre akkor van esélyed, ha függetlenül veszed, szolgáltatók úgy tudom nem forgalmazzák.
Különösebb teendők szerintem nincsenek, szoftot csak akkor frissíts, ha vmi konkrét hibát (bug-ot) tapasztalsz, néha előfordul, hogy a friss szoft több hibát rejt, mint a régi.
Szóval nem kell szoft frissítéssel kezdeni.
Egy memóriakártya beszerzése viszont mindenképp javasolt, mert anélkül nem sok helyed lesz a képek, és zenék tárolására. Ha zenét is akarsz hallgatni, akkor egy hpm-70-es füles is kellene, mert a gyári nem túl jó.
Röviden ennyi. -
febi
tag
Sziasztok, A héten veszek ilyen telefont, mert most már árában is megfelelő
Valaki nagyon röviden össze foglalná, hogy mi legyen az első teendő mielőtt beüzemelem a K800i-t,,,, pl;szoftverfrissítés, hol tudom megnézni és letölteni a legujjabbat(legjobbat, ami már bevált).....stb. Elnézést, hogy nem olvasom végig a fórumot, elég sok hozzászólás volt.
Köszönöm szépen a segítséget!
Ja és még egy kérdés BRONZ színűt szeretnék venni, nem akarok feketét, mert már mindenkinek ez van(meg tetszik is), mennyire tartja meg a színét? Nem kopik le a sok használattól?
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
Elég hülye hiba, na majd vhogy megszokom. Azért a k750i-nél jó volt ez az opció.
A repülő mód annyira talán még nem gázos, de ez a hiba egy kicsit zavaró. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj.
Amúgy nagyon jó a teló, tényleg megérte az árát.
Kár, hogy nem lehet csak java-s cuccokat rárakni, mondjuk nem lehet panasz, mert van pár progi rajta, ami jól jön. Pl a segédfény bekapcsoló nagyon jó, vagy térkép, szótár, számológép...stb.
Na, jó ez a teló nem vitás, a kijelző és a kamera a legjobb, de a zenelejátszás is szuper, a képek jól mutatnak rajta, és szép maga a készülék is.
[Szerkesztve] -
nemma
addikt
válasz
Nightmare #2780 üzenetére
Először nekem is fura volt a médialejátszó, de szépen lassan megszoktam és most már tetszik. Erre más megoldás nincs, csak a megszokás. Ha az aktuális zenéidet akarod elérni, arra pedig ottvan a ''Most játszott'' menüpont(rövid ''ü'' betüvel
)
A Flight mode sajnos csak reboot után választhatóBezzeg a Nokiánál...
-
Nightmare
senior tag
#2757-re valaki?
Másik. A reülőgépes módot csak bekapcsoláskor lehet elérni? Menűbe nem lehet aktívvá tenni, hogy ne kelljen ki be kapcsolni a telót? -
Apollyon
Korrektor
Például az én független W610-emet sem lehet... (Bár én nem sufniban vettem hanem ismerős útján – de majdnem ugyanaz)
Na és mért nem tudok frissíteni? Mert a telefon eredeti nyelvei között nem volt magyar, így hát rátették...
Mivel ezzel hozzányúltak a CDA-hoz, már nem tudom frissíteni SEUS-on... -
-
Apollyon
Korrektor
SEUS-szal csak a gyárilag kártyafüggetlen telókat lehet frissíteni, amihez nem nyúltak hozzá.
Jelenleg most a legújabb szoftver a R1KG001 valóban.
Esetleg a függőket is lehet, de csak nagyon-nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem. -
Bounty
tag
válasz
Apollyon #2768 üzenetére
Köszi a segítséget a fene se gondolta volna, hogy kell driver a kábelhez. Így pár pill után kiírta, hogy elengedhetem a c-t. Viszont nincs frissítés azt írta, ami gyanús. A neten meglehet valahol nézni, hogy milyen típusú telóhoz melyik a legújabb sw? Vagy csak a frissítés után lehet megtudni, ha megnézzük a tenóban?
-
Nightmare
senior tag
Melyik most legújabb szoft a telóhoz? A seus-t most azért nem akarom felrakni.
r1kg001, kamera 2.5 a jelen verzió.
Előre is thx.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Ez a hülye RSS-s jell nem akar eltünni a telefonról.
-
Lacafi
tag
Hali joey 20
A takarékos módú órán azt kell érteni, hogy nem kell a kijelzőt felkapcsolni ha az időt akarjuk megnézni, ami nem takarékos. Az nagyon picit fogyaszt, ami igazán takarékos, és jó a fordítás. Nem vitaképp irom, csak logikai alapon.
A töltésjelző meletti óra nem is tudom minek, olyan pici. Vagy legyen jól látható szuperszemmel nem bíróknak is, vagy felesleges ha nagyra állítható. De ezt a dátumra is írhatnám. -
Bounty
tag
Sziasztok
Frissíteni szeretném a telóm sw-jét (k790), de nem megy. Mindíg azt írja ki az Update Service, hogy kapcsoljam ki a telót, vegyem ki majd rakjam vissza az akkut, dugjam rá az usb kábel a c gomb nyomvatartása mellett, blabla. Le tudn írná valaki a frissítés menetét ponrtól pontra? -
Apollyon
Korrektor
Valaki meg tudná mondani hogy a K800i-n milyen verziójú CID van? CID49, 51, 52?
-
Nightmare
senior tag
Sziasztok.
A k750i-nél, ha a zenét hallgattam, egy számra rányomva, akkor a vissza gombbal egyel visszament, és a számokat mutatta, amik vannak a listában.
Na, itt a helyzet az, hogy a k750i-hez képest kettőt ugrik vissza a menűben, magyarul nem a számokhoz, hanem oda, ahol a litákat lehet kiválasztani.
Vmit ötlet erre?Mert így rossz, ha vissza akarok menni a számokhoz, akkor újból bele lépnem a zenék közé, mert a listákban találom magam. -
Lacafi
tag
Kamerafedél ügyben.
Mechaniki műszerész révén mondom, hogy elég gagyi megoldás. Nem is illík valahogy egy ilyen megoldás ehhez a telóhoz! Feleslegesen hosszú, meg idokolatlanul növeli a vastagságot. A 810 -nél már sikerült sokkal jobb módot alkotni.
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
válasz
AMD Power #2752 üzenetére
Jobban hangzik a porszívó , nem biztos hogy a sűrített levegővel nem fúj még több port bele
Egyébként nektek mennyire karcolódott már meg a teló előlapja ? Csak azért kérdem , mert mindig ugy látom mintha benne lenne valami a telóm kijelzőjébe , de szerintem ez fullra zárt , és csak amikor fény vetül az előlapra akkor látszanak a karcolások ugy mintha lenn valami alatta .. -
joey04
titán
A Takarékos módú óra nekem is ki van kapcsolva de nálam soha nem is volt bekapcsolva még, szóval nem tudom a különbséget lemérni.De tuti jobban bírja hiszen ha rányomtok a takarékos módú óránál h információ, akkor ezt írja: Válassza ki hogy energiatakarékos üzemmódban be vagy ki akarja-e kapcsolni az órát.Vagyis szerintem a fordítás az ami nem a legjobban sikerült hiszen 10ből 9 ember a takarékos módú óráról arra asszociál hogy ezzel a móddal tovább bírja az akksi.
A kamerafedél nekem mint mondtam már szerencsére nagyon ritkán nyílt még ki pedig sajnos sokszor nyitogatom a fedelet de nem kopik.néha benyúlok a zsebembe és 2x-3x ki-be nyitom-csukom csak úgy unalmamban(pl amikor várok a buszra) mire ráeszmélek h mit is csinálok és mekkora hülye vagyok és abbahagyom. -
-
AlyArkhon
őstag
válasz
AMD Power #2747 üzenetére
Amióta olvastam itt a topicban , hogy az is jobban szívja az aksit , azota én is kikapcsoltam a takarékos módú órát , és mintha jobban bírná az aksi .. Bár mondjuk nekem eddig sem volt gondom az aksival , messzemenőkig megbízható az akuszint kijelzése , és üzemórája , nekem még szinte mindig ugyanannyit bír mint amikor tavaly megvettem ...
És ez nagyon LOL ...
A fedél lazaságáról meg annyit kérdeznék , hogy hogy használjátok ti a telót ?? Én fényképeztem már a telóval pár százat , és nem is vagyok egy gyakran fényképezgetős tipusú ember , de semmi baja nincs a telónak sem a fedelének .. Bár igaz ami igaz , ha farmerbe megyek valahova vagy olyan ruhába aminek szük a zsebe és rálehet az övre akasztani a tokot , akkor tokban hordom a telót ..
Kb 10-szer ejtettem el eddig a telómat , egy másfél méter magasságból , de semmi baja se lett eddig .. Grat a készítőinek , jól összerakták .... -
Apollyon
Korrektor
Akkor én is kérdeznék kettőt!
Miért problémás az a kamerafedél? Lötyög, recseg, ropog?
A másik meg hogy nálatok van olyan takarékos módú óra? Hol?
Az én nem K800-amban csak az óra méretét lehet állítani a főképernyőn...
Mást nem lehet az órával.. -
Lacafi
tag
válasz
Apollyon #2741 üzenetére
Hali.
Pl: kamera fedél megoldás enyhén szólva kaki, gyenge vidofelvétel, takarékos üzemű óra láthatósága. A szoftveres részben több középszintű gyenge megoldás van!
Szerintem ha tud valami valamit, akkor azt a legnagyobb megelégedéssel tudja. Nem hiszem, hogy a fentiekkel a legtöbbünk elégedett lenne. Nem lett volna gond választási lehetőséget biztosítani 1-2 dologban. -
Lacafi
tag
Hi.
Lehet valahogy a betűméretet növelni a K800i telcsinél? Nekem ez a legnagyobb bajom ennél, a pár kisebb melett.
Köszi. -
mcwolf79
veterán
Hát a T610 után felüdülés ez a telefon. Nem bántam meg,hogy ezt választottam az N73 helyett. Manapság kevés telefon jön ki,amelyik tetszik is. Ez olyan.
Igaz,most helyhiánnyal küszködök,de jövő héten kap egy 2 GB-os kártyát,és megoldódik a problémám.
A gombokat nagyon szokni kell.Még jó,hogy van egy kis körmöm.
A képe szép (a T610 után mindenképp),a menü átlátható. Reménykedtem,hogy a szoftver sebességén sikerült javítani,és nem kellett csalódnom.
Röviden: bejön a teló -
Nightmare
senior tag
Hülye kérdés---de hol van az automata bllenytűzár bekapcsolása? Nem találom...
Már megvan..aki hülye haljon meg.
koxkids : thx...biztos lesz majd kérdés, de az első tapasztalatok nagon meggyőzőek. Ezt soha nem fogo eladni...bár a k750-esre is ezt mondtam
Iscariah , azért kicsit átrendezték a menűt, de nem vészes. Viszont egy vmit hiányolok... a mega bass-t. Az jobb volt a k750-esben...de tudod mit? Le van szarva, a többi kárpótol mindent
Akkor mindegy...
Igen ott van #2...igen, ott bizony
[Szerkesztve] -
amerigo
aktív tag
Szevasztok
Hátha tud valaki segíteni!
Privátban írjátok meg lécci, ha tudtok egy megbízható szervízt, bizonyos
műveletek végrehajtására K800i-n. -
szombo
csendes tag
Ha hozzá szólhatnék.Nagyon régóta mobilozok.Nagyon sok mobilom volt.Aktatáskától a cigis dobozig.Szinte minden márka megfordult nálam.Mindegyiket szerettem mimdegyik jó volt a maga nemében.Azért a sokból kettő kedvencem van, egy NOKIA 6310i és a SE k800i.Kategóriájuk legjobbjai.
-
Oly
őstag
válasz
Apollyon #2730 üzenetére
Most ki fikázza a SE-t?
Csak annyit mondtunk, hogy nem csúcs minőségileg!
Én már (még) akkor is szerettem, mikor mindenki hozzámvágta, hogy szar SE...
Lassú, fagy meg hasonló szoftverhibákkal küszködik!
Sőt! Én magam is tapasztaltam... Soxor fagyott, tűntek el számok a telefonkönyvből (azért ez sem apró baja egy telnek), stb.
Mostanában kezd kicsit fejlődni ezeken a területeken is, de még van mit javítani.
De úgy van ahogy mondod. Nekem már akkor színes kijelzős, Bluetoothos, wap 2.0-ás, mms-es, kamerás (igaz csak csatlakoztatható) telefonom volt kifutó szériás SE T68i személyében, amikor a nokiások még az infráról is csak álmodtak és örültek a www.777.hu-n szerkesztett monokróm operatorlogójuknak... Nekem meg színes (256) háttérképeim voltak, fényképes telefonkönyvvel!!! -
Apollyon
Korrektor
Oké, ezzel Te is, meg Oly is azt mondjátok, hogy nem a minősége a jó. Tehát akkor a SE SZAR minőség!
Ezt ti mondjátok.
Kérlek szépen, tényleg NEM CSAK a meggazdagodás az egyetlen szempont, igaz az is, de nem egyedül csak az. Amikor másoknak még mindig monokróm kijelzős telójuk volt akkor igaz nekem is, de legalább volt benne 4 árnyalat és azért eléggé feldobta a hatást.. Például. Azért recseg a telefonotok mert nem vigyáztok rá!
Én soha nem ejtem le, és sem a T200, se a T300, a K510i sem, és a mostani telóm sem recseg
Vagy: Hol kapsz te Nokiát meg Samsungot 60ért 3,2 kamerával? Árkategóriában azért eléggé lejjebb van a többi gyártónál... Satöbbi!
Amúgy meg sztem a SE leszarja a Nokiát. Is. A felső bekapcs gombon kívül nem nagyon emlékszem arra amit lekópiztak volna tőlük. Igaz versenyeznek, de ha kezembe veszek egy nem SE-t, ha még sokkal jobb is mint amim van, hiányolok belőle egy csomó dolgot, ami az enyémben már rég benne van.
Szóval nem kell fikázni a SE-t, mert mérges leszek!
Viccet félretéve, ők tényleg nem annyira pofátlanok mint a többiek! -
-
joey04
titán
Nekem összeszerelési gondom soha nem volt SE-vel a szoftról meg annyit h nézd meg a Nokiákon milyen szintű az 1. szoft.De ők meg az SE is legalább javítják a hibákat nem úgy mint a Samsung.(legalábbis jóval kevesebbet javítanak ők)
Az persze tény h az SE is a meggazdagodásra megy az utóbbi időben meg főleg de még mindig nem olyan gátlástalanok mint a többi ''nagy''.
[Szerkesztve] -
nemma
addikt
válasz
Apollyon #2722 üzenetére
Milyen minőségről is beszélünk? Nekem ahány SE-m volt, mindegyik recsegett kicsit, ha a külsejét vesszük figyelembe. Valamint mindegyik olyan korai sw-rel rendelkezett, hogy csak bámultam miket csinál(illetve miket nem).
Mindentől függetlenül a szívembe zártam mindegyiket, de ez a kijelentés nem kis mértékben lepett meg:''nem mindenáron a meggazdagodás a céljuk''
Ezt komolyan gondoltad? A SE is csak egy vállalkozás, mégis mi lenne a céljuk? Azon kívül, hogy csökkentsék a Nokia részesedését? -
-
Nightmare
senior tag
Megvettem ma életem egyik legjobb telóját! Legalábbis külsőre.
63000 huf volt egy 512-es karival, 1 év garanciával. Még nem nagyon nézegettem meg, de egyelőre csak jót tudok mondani. A kamera volt az első, amit megnéztem...hát, szép képeket csinál, tényleg. Jól láttam, hogy lehet fix fókuszra is állítani?
Most lépnem kell, ha tudok akkor még írok. -
brno
csendes tag
Mit kell tennem, hogy ne nyiljon ki állandóan a lencsevédő lemez? Marha idegesítő. Zsebre teszem, és már nyilik is. 3 hetes a gép, de egyre könnyebben csuszkál.
K810-en is ilyen szar? -
Oly
őstag
válasz
koxkids #2714 üzenetére
És még ki is hagytam a legfontosabbat...
Ami a leg jobb volt az egészben!
T20 után még volt egy T68i-m is, amit a ballagási pénzemből vettem...
Azt cseréltem a V200-ra, majd annyira hiányzott, hogy vettem egy olyat másodlagos telefonnak.
Most is meg van még, egy haverom használja... -
Killdog
csendes tag
[link]
Szép ugye -
-
Hát igen..akik ragaszkodnak az SE-hez..
Én mondjuk T610 után váltottam eree..hát mitne mondjak..elég nagy ''váltás'' volt
De hát majd ugye jön a K850i -
Hali emberek!
Látom igen aggódtok a vodás K800i-ért..nekem az van
Nincsen Live!,nincsen logo,se elöl se hátul..
szvl olyan mint egy független telo csak annyi h nem független.
Ha vmi kérdés van akkor szivesen válaszolok...bye -
kp78
addikt
válasz
mcwolf79 #2698 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy egymás alatt kétszer van kint a Vodafone felirat a kijelzőn, az annak az oka tudtommal, hogy még régebbi a sim kártyád.
Nekem 2 vodás előfizum van, az egyik viszonylag újabb sim, és ott csak egyszer van kiírva a voda, míg a másiknál nekem is kétszer. Egyik teló K790, a másik K610. Szóval mindkettő SE. Egy sim kártya cserével tudod ezt megoldani, szerintem máshogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest