Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Ricardo #2390 üzenetére
Így van!amikor megvettem én is csalódtam benne egy kicsit de aztán ahogy lementem vele sétálni egy órácskát utána megváltozott a véleményem!mostmár semmi pénzért se használnám a gyárilag mellékeltet!egy hibája van h egy kicsit halkabban szól a HPM-70 de maxon azért nekem elég.
-
Halikaa!
mától eme gyönyörűű telefon nagyon boldog tulajdonosa vok a vodátóól
Semmi live!,semmi logo..és 2 év garii
Nah majd ha vmi kérdésem lesz,felteszem,egyenlőre még tanulmányozom
nah byee -
AlyArkhon
őstag
Nektek hogy bírja a kijelző ? Nem karcolódott még össze ?
Én próbálok maximálisan vigyázni rá , de már így is van rajta egy jópár karcolás ..A fényképező lencséjének védő fedelével semmi gond sincs , mert raktam rá foliát amit ha lehuznék róla karcmentes állapotban lenne még most is .. -
lajos001
aktív tag
válasz
úúútálatos #2373 üzenetére
Innen rendeltem: [link]
Jelenleg 240MB szabad hely van rajta és tökéletesen működik. Mindent le tudok játszani...nem lassul be a teló sem. -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #2376 üzenetére
Ha az adapterrel hallgatom akkor is nagyon halk. De ha bele rakok az adapterbe egy másik fülest azzal jó.
-
-
AMD Power
titán
Vissza mentem a Speedshop-ba és vettem egy HPM-70-t. Az adapter az nagyon jó. De a füles úgy szól mintha le lenne halkítva a zene. Pedig nem. Se a telcsin keresztül se a PC-n keresztül nem jó. Halk és nagyon gázul szól.
-
Oly
őstag
válasz
AMD Power #2371 üzenetére
Nem cseszegettelek ezzel... csak halkan megjegyeztem. Az utolsó 30 hsz-ből 13 a tiéd.
Félreértés ne essék... tényleg csak egy észrevétel volt számomról!
És mint láttad én is kérdeztem abban a postban, választ is kaptam.
Te is...
Azért merült bennem fel a ''miért'', mert nálam BT-n történik az adatcsere, így eszembe sem jut, hogy rá-rá tölt. Bár _szerintem_ nem okozhat problémát neki... -
Apollyon
Korrektor
válasz
AMD Power #2366 üzenetére
Én a W610-emen kikapcsoltam az USB töltést, mert minimálisat tölt csak, úgy meg semmi értelme az akkuval szórakozni.
Nyilván csak akkor nem fogja tölteni az aksit ha USB-re nyomod, hálózatival kell hogy töltse, mert először is az nem USB, másrészt meg csak nem csesz ki saját magával a telefon -
AMD Power
titán
Az létezhet ,hogy ha a szervíz menüben kikapcsolom az USB töltést akkor a sima hálozati töltövel se tudom tölteni a telcsit?!
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #2364 üzenetére
Bruttó kisker. ár: 4,140 Ft
Az így már jobban hangzik. Mennyiért tudom eladni külön a füllest!?
De ez is jó lenne.
[Szerkesztve] -
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #2362 üzenetére
Ok! És akkor hol is olcsó?
-
-
AMD Power
titán
Audió adapter, SonyEricsson D750i, K750i, W800i, 3.5mm-es jack átalakító.
Speedshop Cikkszám: 8292
Utángyártott termék
Bruttó kisker. ár: 1,789 Ft
Most mehetek majd be egy ilyen 1800Ft-s szarsá* miatt. Érdekes a gyári Sony ami a HPM-70-hez volt annak még a mai napig nincs semmi baja (haver használja már..). Pedig vagy 1000 órát ment... -
AMD Power
titán
Vettem szombaton egy audió adaptert a telcsihez. Eddig bírta. Használtam vagy 1.5 órát és már most recseg meg nem szól rendesen ez a Kínai csoda!
-
róland
veterán
RSS olvasót használjátok? Mert a PH! RSS hírcsatornáját nem sikerült beállítanom rajta.
-
joey04
titán
Válaszoltál is magadnak!
az az ikon a 3G jel! -
AMD Power
titán
A térerő mellett van egy ilyen fehér kék motívum. Az micsoda?
Illetve honnan tudom ,hogy ahol vagyok az 3G ''képes''!? -
AMD Power
titán
Az mitől lehet ,hogy van olyan MP3-s szám amit tudok törölni és van olyan amit nem tudok!?
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Megvettem az audio adaptert hozzá! Szól a kis Scooter a SE-ből...!
-
lajos001
aktív tag
Az megoldható, hogy a fülhallgató csatlakoztatásakor automatikusan átváltson ''Hord. kihang.'' profilra? Ebben a profilban automatikus hívásfogadás esetén nem lehet beállítani, hogy hány csengetés után vegye fel?
-
AMD Power
titán
Istenem ez a telefon! Nagyon baba! Főleg egy X700 után!
-
AMD Power
titán
Mivan akkor ha 1 órá után kuhúzom már ezt a genyót?? 100%-on áll és ennyi. De azt nem írja, hogy vége vagy ilyesmi....
-
AMD Power
titán
Most nyomom rá az új sw-t de megált 100%-nál. Az nem isl enne baj ,de vagy már 10 perce ott áll. A zöld valamik mennek a telcsibe de azon kívűl semmi.... Meddig csinálja még?
-
róland
veterán
T650 ''BalckUI'' témát hogyan lehetne rátenni a k800i-re?
-
lajos001
aktív tag
válasz
úúútálatos #2313 üzenetére
Lentebb linkeltem egy boltot ott 5900, igaz a postaköltség 2000 és egy hét a várakozási idő.
-
Luser2000
addikt
valami fészkelődés lehet a SE házatáján, mert a support weboldalon most épp a ''frissítési szolgáltatás'' nem érhető el (nincs tartalom). ilyenkor mindig változni szokott valami. lehet jön a vista kompatibilis verzió?
(legutóbb pár napja a pc suite 2.0.6 nem volt letölthető). -
Oly
őstag
Memókarik a szomszédból: [link]
-
nemma
addikt
válasz
úúútálatos #2313 üzenetére
Nem rossz, de a postaköltséget sokallom-->1.500,- Ft. + 20% Áfa
De lehet, hogy így is megéri? -
úúútálatos
tag
Ha kártyát vennétek érdemes megnézni a bótot!
Keresgéltem sokáig egy olcsó helyet, szerintem ez http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=6&pi_id=417&ppt=0 az!
-
AMD Power
titán
Bocsi a hülye kérdésért. Megyek Tunéziába nyaralni. Érdemes szerintetek úgy ''támaszkodni'' a K800i mint egy ''fényképezőgépre''.
-
makk_
csendes tag
hello mindenki
réggebben hozzászóltam, h az első szériás k800-asom halk volt
de mivel csak 1 jó telefon, most is beszereztem 1et és ezzel (hangosság terén) meg vagyok elégedve.
viszont lenne 1 dolog:
a sonyericsson software-update-tel akarok frissíteni (most: R1ED001 -> nemtom milyen régi de ráférne 1 új, mert elég furcsa dolgokat nyom). csakhogy hiába telepítek fel mindent a cd-ről, új pc suite-ot a netről, amikor feldugom a frissítéshez kér vmi sw?? vagy sh?? drivert. ez viszont nincs rajta sem a cd-n, sem a neten, sem a k750 dcu-60 driverek között sem
vmi ötlet??
a telefon használt, nemtom milyen idős, de annyira nem féltette az előző gazdája: karcos, ütődött, kopnak a gombokról a fényes réteg (hámlikés a joy balra nem mindig akar érezni
ja és a legfőbb gondom: utángyártott 750mAh-s ion-os akku-> 3g hálózaton, kb 30-40 perc 2g telefonálással, 1-2 sms, pár perc nyomkodás és 1-2 mp3 után (mindez 15h alatt) 28%-ig merül, vagyis minden este töltés
a gyári akku ilyen körülmények mellett mennyit bírna ki? (már ha nem gond ha erről kérdezek)
ja és: bond-os házat szeretnék. tudja vki hol lehet beszerezni? -
kp78
addikt
Frissítettem én is a telefonom erre az R1KG001-es szoftra. Szerintem kicsit gyorsabb lett a menüben való navigálás is.
Annak direkt örülök, hogy a videókat már nem játsza le kicsiben a fájlkezelőben, mert nekem van egy hosszabb viedóm, amire ha véletlenül ráléptem, akkor nem bírta kicsiben lejátszani, és baromira belassult a teló, majd 3-4 perc alatt szokott magához térni.
Egyebet egyelőre nem találtam én sem. -
Oly
őstag
válasz
Remittenda #2304 üzenetére
Én meg azt mondom irány az ágy... jó9
A piros háromszöget pedig megfigyxelem legközelebb, ha arra járok, hogy mi is volt abban a hibaüziben. Valami átviteli hiba rémlik! -
Oly
őstag
válasz
Remittenda #2301 üzenetére
De mikor lesz országos hálózat???
-
válasz
Remittenda #2301 üzenetére
Illene már fejleszteniük nekik is...
-
Remittenda
aktív tag