Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibz03
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tessék: [link]
Ebbe konkrétan 3 ilyen ''határvonal'' is került...
Illetve továbbra is probléma, hogy elfelejti a beállításkoat a telo: tehát a saját menü mindig ''kiürül'', ahogy azt már leírtam.
-
-
-
tibz03
őstag
Vettem egy ilyen telot. Eddig meg vagyok vele elégedve, leszámítva azt az ''apró'' hibát, hogy kb. minden 3. fotón van nagyjából középen egy éles ''határvonal'', attól lejjebb sötét a kép, feljebb világios (vagy fordítva) Mit lehet ezzel csinálni? Mivel nem minden képen van rajta, nem gondolom, hogy hibás lenne a kamera, max. szoftverhiba lehet. Vagy tévedek? Találkozott már más is ezzel a hibával?
-
Dracula
őstag
Na működik!
De csak a magyar, az angol nem ment. Nem is baj 
[link]
Üdv -
-
Dracula
őstag
ByB:
Hát kösz ezt, de ez fizetős, 30 dollár az nagyon drága... én egy ingyenes-t használtam a 6230-omon, csak az a link, amiről letöltöttem, már nem él (a getjar.com-on volt)...
Üdv!
Ricardo:
Kösz!!!
Meg is nézem őket...
Ma amúgy előjött egy vicces hiba! Miközben néztem az ''eseménynaplóban'' a bejövő sms-t, az akku töltöttségjelzője SZÉTESETT, ilyen csíkokból állt. Aztán visszaváltott zöldre, a kis elemformára...
Mi lehetett ez?
Üdv!
Viktor0610:
Hello!!!
Ja igen, valóban ez az! Meg is van: [link]
Akkor töltöm is... anno bevált. Csak már a linkje más, azért nem értem el.
1000x
Üdv
[Használd, légy szíves a MOD-gombot.
Köszönöm.
Viktor0610] -
kp78
veterán
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Milyen egy értelmetlen kérdés ez?
Szerinted ebben a topicban bárki is le fog beszélni róla??
-
Darth Mumus
tag
Ki mit tud a Sony Ericsson k800i-ról?
Érdemes venni vagy inkább nézzek más után? -
Dracula
őstag
Valaki tud mondani MSN Messenger java klienst a telóra?

Üdv! -
Dracula
őstag
Kösz Dj Neo!
File módban megy a másolás, csak nem tudok áttérni valamiért telefon módba... Pedig használtam már úgy is, egyszer...
A MyPhone Explorerben pedig hiába nézi végig a COM39-COM41 virtuális portot, amin valójábann az X-Micro (Widcomm) BT adapterem van (a programja mondja ezt), nem találja.
De nem is a lassú BT-on használnám, hanem az USB-vel, de hát akkor várni kell a MPE újabb verziójára.
Az Oxygen Phone Manager nem kezeli? Régen használtam azt asszem a t610-el. Meg is nézem majd...
-
AlyArkhon
őstag
hallod , tényleg hagyjátok már abba ezt az aksis ide szolok oda szolok civódást , nem kell ez senkinek sem ...
Egyébként meg tény , hogy ami le van irva , az le van irva , amit meg mondanak az ...... na mind1 .... -
Gubro
senior tag
Oké, akkor mégis:
1. azért akartam lezárni, mert ez itt offtopic, nem a készülékről szól
2. szerintem semmivel sem hivatalosabb a ''gyárban mondták'', mint a linkek
3. ugye Te sem gondolod komolyan, hogy direkt kiszúrásból emberek rajzolgatnak, publikálnak az interneten minden alap nélkül?
4. a 3 éves link is érvényes, hacsak meg nem cáfolták, persze erre Te nem tudtál bizonyítékot hozni.
5. szeretnél esetleg frisebb linkeket?
6. az idézet mit is bizonyít?
7. nem tudom elismerni, mert félinformációkon alapul és sajnos téves is. Amennyiben van hivatalosabb információd, akkor talán Te is viríthatnál egy kicsit, én már megtettem.
8. természetesen nem kizárólag fizikai behatással tehető tönkre egy akksi, szemben a vasgolyóval. Gondold végig egy kicsit.
Természetesen bármilyen, az azt mondtáknál komolyabb érvet elfogadok, ahogy eddig is tettem volna, ha megtiszteltél volna vele. -
Skipqer
tag
Természetesen ragaszkodok a nálam már bizonyítást nyert verzióhoz, de szívesen meghallgatok mindenkit, mert megfelelő tényekkel alátámasztott érvelést bármikor elfogadok.
Nem városi legendának ülök fel, egyrészt van saját tapasztalatom a témában, másrészt az információ amivel kezdtem hivatalos SonyEricsson forrásból van, talán egy cseppet jobban ismerik, hogy mit gyártanak, mint mások.
Több problémám is lenne az általad ajánlott linkekkel (sajnos a 3-at nem sikerült letöltenem):
Egyrészt a legfrissebb dokumentum is három évvel ezelőtt készült, azóta nem kevés változás történt ezen a területen, erről is lehet olvasni a neten.
A Panasonic doksin kívül a másik kettőnél semmi féle forrás nincsen megjelölve, így érdemben használhatatlan az egész. Kb. 2 perc alatt én is fel tudok dobni bárhová egy ilyen cikket, forrás, tények nélkül semmit nem bizonyít az egész.
De tegyük fel elfogadom, hogy a cikkben leírt adatok igazak, de akkor figyelmesen olvasd el a cikket végig, különös figyelemmel ezt a részt:
''A csepptöltés egy olyan, fémes líthium réteget képezne a felületen, amely a cellát labilis állapotba hozná. Ehelyett, egy korrekt záró töltés pótolja az akku kismértékű önkisülését és védőáramkörének fogyasztását. A töltő minőségétől, valamint a telep önkisülésétől függően célszerű minden 500 óránként vagy 20 naponként záró töltést végezni. Jellemzően a töltés akkor kapcsol be, ha az üresjárási nyitott kapocsfeszültség 4,05 V és akkor áll le, ha a feszültség újra 4,2 V/cella.''
Lehet lovagolni a szavakon, de ez ugyan az csepptöltés azaz megtartja az aksit hosszabb ideig teljesen feltöltött állapotban.
Könnyebb lezárni egy témát, mint elismerni, hogy abban is lehet igazság amit a másik fél mond...
UI: Küldj át egy úthengert azon a vasgolyón, utána nézd meg hogy gurul! Szerintem elromlott az is... -
Ck.
addikt
Nem csak ő ragaszkodik a saját verziójához, hanem én is. És az eredmény határozottan jelentős különbséget mutat, én magam teszteltem, hasonlítottam össze az akksik teljesítményét a két eltérő bánásmód alapján - a tapasztalat engem igazol.
Részemről vége, te sem tudsz meggyőzni engem az igazadról, és én sem téged a sajátomról. -
Gubro
senior tag
Nézd, úgy látom, ragaszkodsz a saját verziódhoz. Azért figyelmedbe ajánlanék néhány linket, hátha még nem olvastad (szerintem nem, mert akkor nem állítanál olyat, ami nem igaz). Nem nekem kell hinned, hanem a szakembereknek ahelyett, hogy felülnél egy városi legendának, aztán terjesztenéd mindenfelé.
A témát szerintem zárjuk le, ez nem az akksi-topik.
[link]
[link]
[link]
[link]
Az utolsó linken az ábrát érdemes megnézned.
Elég?
A vasgolyós példa pedig nem jó, a vasgolyóval ellentétben az akkumulátort el lehet rontani. -
Skipqer
tag
Ez a kisütés dolog olyan mintha egy vas golyót szeretnél elrontani... az is megoldható meg ez is...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy miből tudod ilyen pontosan, hogy minden aksi 2,5 óra töltésből több mint 1 órát csepp töltéssel üt el?
A gyártó miért gyártaná, csomagoltatná, szállítaná, és adna ki nagyobb kapacitású aksikat meglévő modellekhez, ha úgysem akarja eladni, csak új telefonokat, ahoz meg minimálisan 1évig úgyis jár a garncia.
Az összegzésedre csak egy kérdéssel reagálnék: akkor Te miért próbálod meg meggyőzni a többieket arról, amit nem tudsz bizonyítani, hogy igaz? -
kp78
veterán
Pedig kezeli a myphoneexplorer a k800-at, nálam BT-n keresztül semmi gond vele.
Csak a megfelelő kommunikációs portot kell neki megadni.
A BT menüjében hozzáadod a telót, mint új BT eszközt, ekkor feltelepíti a pc amit kell, majd a végén kiír két COM port számot. Ezek közül kell vmelyiket megadni a myphone-ben, és elvileg mennie kellene. (Fájl > beállítások > port)
A sim tartó tényleg elég macerás, de meg lehet szokni, kicsi körmöt kell növeszteni hozzá, és akkor pikk pakk megy a kivétel.
[Szerkesztve] -
Dj Neo
tag
A Pc Suite nekem se jó, egyből, mikor megvettem, első dolgom az volt, hogy beledugjam USB-be, és fel akartam pár számot nyomni, de semmi nem történt, mindíg az volt kiírva, hogy NO CONNECTION, aztán megfogtam, és kihúztam a telóból a kábelt, és mintha azóta kicsivel lasabb lenne...
Ez a MyPhoneExplorer se jó nálam, mondjuk a PS az infrával működött... -
Ricardo
titán
A K800i témái jók a W850i-re? A kéjelző felbontást elnézve azt gondolom igen

-
Dracula
őstag
Hi.
Akkor pár kérdés:
1. Ha telefon módban használom a telót, akkor a SE PcSuite miért nem látja? Azt csinálom, amit mond, USB be, teló mód és ki is írja, hogy most már használható a számítógéppel. De a progi nem látja. Ellentétben az USB tölteni kezdi.
2. Kikapcsolási animáció nincs SE-os?
3. A képernyő alsó részére ragasztott T-mobile matricát valaki eltávolította-e már és hogyan?
Van ennek bármi hatása pl. a garira (lehet, hogy hülyeség a kérdés
)
4. Nekem sajnos a MyPhone Explorer nem ismeri fel a telót... A PS-al meg nem láttam, hogy el lehetne menteni pl. sms-eket, és a telefonkönyvet. A Nokia progija tudta ezt. Itt nincs???
Ja és melyik állat találta ki ezt a SIM kártya tartót???
Üdv! -
nemma
addikt
válasz
copperhead
üzenetére
Az addig oké, hogy új típust csinálnak, de miért nincs 2gigás kártya belőle?

-
kp78
veterán
válasz
copperhead
üzenetére
Kár, hogy ez k750-be, meg 1-2 másik típusba való, nem ebbe.
Ehhez memory stick micro(m2) való.
-
copperhead
aktív tag
Memory Stick™ Pro Duo High Speed 2 GB 14000Ft.[link] Ennél jobbat még nem találtam.

-
Dj Neo
tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Olvasd el, hogy én mit írtam pár hsz-el előrébb, én is kb, amikor megvettem 2 hónapja a telómat, akkor rendeltem 1 gigás karit, semmi sem történt azóta, mindíg 1-2 héttel elhalasztották a szállítást....
Most szóltak itt a fórumon, hogy lehet a Gigatelnél, és a ... (valahol
) rendelni neten, és ingyenes a szálítás... Namost én ezt megkérdeztem, és azt mondta a csajszi, hogy 10k feletti rendelés esetén ingyenes bárhova az ország területén, meg is rendeltem tegnap délután, már holnap reggel 9 és 17 óra között ide is ér, és még 1 k-val olcsóbb is
!
Szval sztem te is rendeld meg ott, mert soha az életbe nem fog megjönni, ha ilyen T-Com zerű cégeknél rendeled... -
Gubro
senior tag
Nem mondtam, hogy okos vagyok, és Te is leírtad, hogy milyen különbségek lehetnek. Hozzáteszem, nem mindegy, mennyit beszélsz rajta, kikapcsolod-e éjszakára, mennyit megy a kijelző, mint legnagyobb fogyasztó, estébé.
@Skipqker: valóban van védelem, de ki lehet azt az akksit sütni, ha nagyon akarod. Valóban van csepptöltés, a 2,5 órából ez tesz ki több, mint egy órát, aztán semmi. Igen, a gyártóknak nem érdeke, hoyg másik akksit vegyél, ellenben érdeke, hogy vegyél egy új telót.
Összegezve: csináljátok nyugodtan, nem ártotok vele, de ne akarjátok a többieknek megmagyarázni azt, ami nem igaz.
Köszönöm -
AlyArkhon
őstag
sikerült mar valakinek memo karit szereznie a telóhoz ?? Mert én mar kb masfel hónapja megrendeltem a kártyát a T-com-nál , de a raktári hiányra hivatkozva , eddig még semmi eredmény sem volt..
És már naon szeretnék egy gigás karit .. -
Ricardo
titán
A T-s telefonon van a jobb alsó részen magenta csík, és ha igen a témával el lehet tüntetni, vagy témától függetlenül ott van?
-
Ck.
addikt
Ha ennyire okos vagy, akkor magyarázd el, hogy én, aki megcsinálom mindig a 3x16 órát, miért tudom napokkal túlszárnyalni az ismerősöket? Ja és ne gyere az adótorony távolságával és a jelerősséggel, mert direkt csak a hozzám közel lakó ismerősöket vettem figyelembe. Természetesen a telefonok és az akksik típusa megegyezik.
-
Skipqer
tag
Azért ne keverjük a dolgokat, a teljes lemerítés - amikor a telefon kikapcsol - és a kisütés közt óriási különbség van. A telefon segítségével nem fogod tudni kisütni az aksit, mert ez ellen véd az aksi töltő elektronikája.
Nem állja meg a helyét az a kijelentésed miszerint a teljes töltés elérése után nem történik semmi! Csepp töltés formájában folytatódik a töltési folyamat, ami a maximális töltöttségi szinten tartja a cellákat, ez az ami jót tesz neki.
Az SE sem hülye, mint ahogyan összes többi gyártó sem, akik ebből kívánnak megélni, éppen ezért nem is érdekük, hogy egy évnél tovább is elfogadható teljesítménnyel dolgozzanak ezek az eszközök. Ezeknek a töltési ''formáknak'' a hatása jelentősebb mértékben csak hosszabb távon válik érzékelhetővé... -
Dracula
őstag
Na, hát ez nem volt egyértelmű nekem, de a C megnyomására és nyomva tartására a teló semmi nem reagál, ellenben ha utána így nyomvatartva bedugtam az USB kábelt, akkor továbbment.
Megtudtam, hogy elvileg a legújabb sw van rajta...
Üdv! -
Hedge
csendes tag
tényleg valakinek már sikerült Update Service-al frissítenie a T-Mobile-nál vásárolt telóját? ha igen, mi az új fw verziószáma?!
-
Dj Neo
tag
Nekem is hasonlók a tapsztalataim, épp az elmúlt hétvégén rengeteg kép készült, a 74-80mb-os memóriából maradt 2.4mb szabad memóriám, és nézegettük reggel osztálytársammal a képeket, ahogy mondtad te is, teljes képernyőben, aztán amíg nem lesz tiszta a kép, sokszor tovább sem enged, volt egy videó, amit kb 30mp-ig javított, addig a videó elején lévő képet láttuk, már ki akartam kapcsolni, de aztán továbbugrott, mondom faxa...
Ezek után marad az, hogy 3*3-as kis képekbe nézegetjük, és ha valamelyik érdekel akkor azt kinagyítjuk, meg sokkal gyorsabb is így, és nekem is egészségesebb, hogy nem b*-om fel magam rajta
!
Más...
Amúgy úgy volt, hogy ma jön meg a memóriakártyám, mondtam is pár napja, bemegyek az üzletbe, mondom a faszikámnak, hogy mi van, azt mondja ma se jött semmi...
Erre én mondtam neki, hogy nézzük már meg, most milyen dátumot írnak, aztán az volt az üzlet közleményében (mostmár nem is következő dátum) ,hogy lépjen kapcsolatba a Sony Hungaryval, mondom neki, akkor köszi, eleget vártam, mondjátok le a rendelést, majd én elintézem, mert semmit sem tesznek az ügyfél érdekében, így akor várhatják, hogy oda megyek következőleg vásárolni...
Erről ennyit
!!! -
Dracula
őstag
Na kösz mindkettőtöknek, leszedem.
Viszont az update nem megy. Kiír valami java hibaüzenetet indításkor...
Üdv! -
Dracula
őstag
A teljes lemerülést én is úgy tudtam, hogy el kell kerülni. Mind1, feltöltöttem ha kellett, ha nem.
Ezen ne menjen a vita.
A PC Suite-vel le tudom menteni azokat az adatokat, amik nincsennek a SIM-en a régi t610i-ről?
Vagy mivel lehetne átvinni? Pl. bejövő és kimenő SMS-eket...
Üdv! -
Hedge
csendes tag
Két hónapja vagyok tulajdonosa egy T-Mobile-os K800i-nek és úgy érzem ez elég idő volt arra, hogy kitapasztaljam a készülék negatívumait és pozitívumait. Szerencsére utóbbiból van több. Én a K-s szériát nem ismertem. nem voltam soha K-s telefon tulajdonosa, mint itt közületek sokaknak. A K800i-t megelőzőleg egy hazánkban nem forgalmazott SE z1010-et nyüstöltem, ami a majd két évet tisztességesen kiszolgálta... A K800i-re azért esett a választásom, mert kellett egy nagyon jó kamerás mobil. Dokumentálni. Ugyanis nem akarom mindenhová magammal cipelni a fényképezőgépem és ilyenkor jól jöhet a teló, főleg ha az 3.2 megapixel és olyan bitang jó vakuja van, mint ennek. Ezt az elvárásom és szükségletem maximálisan teljesítette, hisz bár nem a magyar piacon legjobb optikával kínált mobil, de a vakuval együtt véleményem szerint a legjobb fényképezős telefon amit ma választhatunk... Ezt számos buli igazolja
A teló nagyon strapabíró, legalábbis a ''munkásságom'' ezt igazolja. Nagyon jó anyagokból tolták össze, amik jól viselik a megpróbáltatásokat. Igazából külső kialakítással és kezeléssel nem volt gondom. Nekem igazából a szoftver az, ami negatívumokat szült. A szoftver R1CB001 (azt hiszem ez a verziószám), az update service szerint a legfrissebb, bár furcsálnám, mert alapból ez volt fent. Mindegy! Elsőként a fagyások, amik igazából a képek nézegetésénél jönnek csak elő. Lapozom full screen, fektetve a képeket és ha gyors vagyok (gondolom az élesítés miatt) néha a szoftver jópár másodpercre lefagyasztja a telót. Aztán továbbugrik egy kis idő után... Persze vannak még a szoftvernek gyenge pontjai, de inkább hiányosságoknak mondanám.
Egyelőre ennyi. Én csak ajánlani tudom a készüléket. Minden téren profi választás... -
Gubro
senior tag
Amint a kollega is írta, a kézikönyv is 2,5 órát ír. Az összeszerelőüzem ezek szerint nem beszél a gyárral.
A formázást, mert ezért kellett a 14 óra régen, nem ismerik a lítiumos akksik. Egyszerűen semmi nem történik a teljes töltés elérése után. Számos tanulmány, satöbbi született az elmúlt években. Most nem állok neki keresni, de gugli barátunk simán megteszi.
Mellesleg a lemerítés pont rosszat tesz az ilyen akksiknak. -
Skipqer
tag
Hát, tudod egy idő után ezek az ''apró gesztusok'' nagyon idegesítőek... Van már kb. fél GB-nyi ''gesztusom'' a különböző termékekhez mellékelt kártyákból, itt van a polcon és hozzá se nyúlok csak nagyon ritkán, elég idegesítő, hogy fizetek valamiért amiről ők is tudják, hogy nem tudom majd normálisan használni...
Sokkal többet érne, ha inkább adnának mondjuk egy 1000Ft-os kedvezményre jogsító bónt memkari vásárláshoz... -
Skipqer
tag
Előre is bocsi, amiért így minden előzmény nélkül bele szólok. Csak át tévedtem ebbe a topicba és nem tudtam szó nélkül elmenni e mellett...
Pár éve jártam egy Budapesthez közeli kis településen egy gyárban, ahol a gyári SonyEricsson akkumulátorok összeszerelése történik. Az Ericsson Magyarországtól vittek minket oda céglátgoatásra.
Ott is csak megerősíteni tudtak abban, hogy a mai Li-Ion és Polymer aksiknak is ugyan úgy kell a 12-16óra töltés kikapcsolt állapotban, sőt ha megoldható, akkor az első 4-5 töltés ugyanígy történjen, lemerítés után.
Ők azért talán jobban tudják, hogy mi a jó az aksinak... -
Dracula
őstag
Hello!
Megvan a teló, 14 órán át töltöm, mert ezt mondták... (a kézikönyv csak 2,5 órát mond...
) Mind1, kivárom...
A lényeg, hogy mi a SW szám megnézése? *#0000* ? Vagy máshogy van itt?
Érdemes rátenni a legújabbat, és hogy kell? A SE saját sw-el lehet?
T-mobile-os a teló... Vagy csak szervízben lehet frissítetni... Gar kérdése?
Üdv! -
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Uhh, ez elég ciki. A pannonnak

ByB!
Igazad van, de én akkor sem a gesztusra gondolok. Bár tényleg az átlag vevő látja, hogy adnak hozzá kártyát és esetleg azért veszi azt a modellt.DE, ha reálisan gondolkodsz, akkor ki az, aki vesz egy (függetlenül) 90-100ezres mobilt és sajnál 10-15e forintot egy kártyára? Szerintem senki, és nekem ezért szimpatikus, hogy nem adnak, mert csak pazarlásnak érzem.
Egyébként szerintem a téma túl is van tárgyalva
A speedshop tényleg ingyen szállít 10ezer felett?
[Szerkesztve] -
Enjoy
addikt
amúgy ezüstbe lehet már vhol venni a tellát?
-
Enjoy
addikt
hmm ez vicces!
de sztem még annál is olcsóbban csinálják ezeket a kártyákat!
nem lepődnék meg azonse ha kb olyan 10ft-ra átszámítva lenne nekik az előállításuk!
sztem csak a fejlesztésük lehetett drágább! nem a sorozatgyártásuk -
ByB
addikt
A gyártónak egy 64Mb-os kártya kb 3-500Ft-ba kerülhet, amit ha 100%-nal ad is tovább, max 1000Ft a készülék vásárlójának, ami ugye egy ilyen telefon ára mellett nem pénz! Ez a kártya pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy vásárló örüljön: mellékeltek kártyát, kipróbálja miket tud és használja addig, amíg nem vesz nagyobbat! Ezen a szinten ennek a kis lapkának, ha gesztus szinten is, de bele kellett volna férnie a dobozba!

-
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a Sharp nem vodás véletlenül? Csak mert úgy értettem eddig, hogy pannonos vagy

Na mindegy, szóval lehet, hogy valamelyik telefonban megállja a helyét a 64es kártya is. De én még mindig azt mondom, hogy egy kifejezetten multimédiás telefonhoz nem ésszerű ekkorát adni.
Dj Neo! Hajrá, drukkolunk
[Szerkesztve] -
Dj Neo
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én látod vennék.... Csak épp ebben a rohadt ''mindentől távoli'' országban nem lehet sehol kapni... Amikor Szeptember 13.án megvettem, el is mentem a Westendbe, megnézni, hogy mennyibe kerül az 1 gigás M2-es Memory Stick, és azt mondja csávó, hogy 17 990-ért van, már 1 hónapja megrendelték, és lehet már jövő héten meg is jön...
Mondom neki ok , majd keresem, haverom egy tök közeli suliba jár ott, elküldtem vele a pénzt, dehiába vártam, nem olt kártya akkor sem, ez volt 2 hónapja, itt a közeli Sony márkakereskedésbe megrendeltem ezek után, nos, azóta se semmi változás, minden héten csúszik 1-2 hetet a szállítás, legalábis ezt mondják, kicsit már unom!
Elvileg most azt mondták, hogy hétfőn jön, de a biztonság kedvéért írtam mailt a Sony Hungarynek, hogy sehol nem lehet elérni, és már nem lehet igaz, hogy ilyen van...
Másnap már kaptam is válszt, a legközelebbi Sony boltba már a héten, tehát a mostani héten szerdán már hoznak is, és mehetek érte, de viszont én Kalocsai vagyok, és ez Kecskemét, kb 70-80 km , és nincs kedvem csak ezrt lekocsikázni!
Haveromnak szóltam is, ha most nem jön kártya, akkor vegye meg, és akkor végre élvezhetem már!
Amúgy itt kaphattam volna bele 512-est, asszem az volt, csak épp az 13990, ez meg 17990, akkor a hülyének is megéri a dupla akkorát venni, mint 4k-val kevesebbért a fele akkorát!
Kb 3 hete haverom bnőjének meg bele próbáltam a 256-os kariját, amit hozzá kapott a Z530i-jéhez, és azt hittem majd belassítja, hát semmivel sem volt lassabb, tök ugyanúgy lépkedtem a menüben, és a kártyáról is ugyanolyan gyorsan nézegettem videókat és Mp3-akat, meg annak örültem, hogy kártyáról telóra egy 9 megás Mp3-at kb fél másodperc alatt másolta át, csak néztem, hogy milyen gyors a kártyakezelés...
Szval drukkoljatok, hogy végre megjöjjön az 1 gigás karim!
-
-
nemma
addikt
Nem igazán értem, hogy minek kéne egy 64megás kártyát mellékelni egy ilyen telefonhoz?
Szerintem csak pazarlás(a K750ben is az volt), ha meg egy nagyobbat adnának, akkor meg az ára lenne sokkal több!
Ez így jó, mindenki kedve és pénztárcája szerint vásárol hozzá egy normális méretű kártyát
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos trémobil beragasztotta!
Próbálkozunk, de szervíz lesz belőle, szerintem további erő hatására törne, a szervíz pedig nem hinne nekünk... -
ByB
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kizárásos alapon mi is erre a nyitási módszerre tippeltünk, de ha leszakad a körmöm akkor se nylik ki, az tuti!
Egy jó barátom vett pár hete egy K800i-t és azóta nem bírjuk felfeszíteni, neki meg nincs ideje ''szakemberhez'' fordulni...
Valakinek volt már hasonló tapasztalata? Elvileg mennyi erő kellene hozzá 1-től 5-ös skálán?
-
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Villám SOS kérdés: hogyan nyílik a memóriakártya takaró fedlap? Próbáltam millió módszert, semmi... Részletes leírást kérek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kp78
veterán
Nincs senki új k800 tulaj, akinek vmi megosztanivalója lenne?

-
kp78
veterán
válasz
Cyberslider
üzenetére
Na már kijött az 1.5.2-es verzió is.
Megint lehet frissíteni. -
kp78
veterán
Üdv!
Tényleg volt k750-em, de nem túl sokat használtam mp3 hallgatásra, azt is a gyári fülessel, néha biciklizés közben. A k790-nel még abszolút nem mp3-aztam, mert előbb egy memó kártya kellene bele, amire lehetne bőven pakolni.
Szerintem a rádiója meg az mp3 lejátszója is kb olyan mint a k750-é volt.
De, hogy melyik szól jobban.
Játékok viszont ugyanúgy mennek rajta, bár ehhez már kimondottan olyan felbontású játék kell, amik a k750-en mennek teljes képernyőn, azok közül nem mind megy ezen is teljes kijelzőn. De már lehet találni ilyen felbontású gameket.
Ha neked fontosabb a nagyon jó zenei minőség akkor szerintem W810i, ha viszont egy állat jó kamerát szeretnél mindig magadnál tudni, akkor k800/k790.
Nekem a walkman széria amúgysem a stílusom, meg inkább egy jó kamera legyen mindig nálam.
-
HSM
félisten
Hi kp78!
Egy külföldi fórumban olvastam,h a k790/800-nak érezhetően rosszabb a hangminősége mint a w800-810-nek (ami ua. mint a k750 csak más sofwerrel). Neked volt k750-ed olvastam a másik fórumban... Szted miyen a k790 hangminősége? Most akarok új telót venni és a w810 és k800 között gondolkozom és fontos lenne, h milyen az mp3-lejátszó benne, mert régen w800am volt és nem szeretnék visszalépni... Még egy fontos kérdésem lenne, h a k750-hez írt 3d-s java programok ugyanúgy működnek-e benne? (mert úgy tudom kihagyták belőle a 3d gyorsítást). Válaszodat előre is köszi....
Ha bárkinek van vmi tapasztalata az is írja meg! ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A &@##&@>><!!!!!!
...Szerintem mindenképpen vidd szervízbe

! hehe

Mi lehetett ez?

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/view/061113/se_upd_error_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)