Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
úúútálatos
tag
válasz
koxkids #3313 üzenetére
Sziasztok!
Én még nem tudtam többet kihozni belőle 2,5 napnál úgy, hogy naponta kb.: 30-50 perc telefonálás esetleg 1/2 óra rádió van benne és este természetesen nuncs kikapcsolva!Memória kártyára! Kapaszkodjatok meg széééépen az íróasztaaalbaaaa!
Éééés:http://www.shoppingworld-hu.com/index.php
Tapasztalat nincs! Nem tudom mennyi idő alatt szállítanak ténylegesen, de van telefonszám, meg lehet érdeklődni! Egy 2Gb.-t én is kinéztem magamnak csak több és többféle kártyával szeretném megrendelni egyszerre!
Viszont, ha nem túl nagy kérés, cserébe! Ha meg lesz a kártya, tud nekem valaki segíteni új szoftvert és egy két programot telepíteni a telóra?
Előre is köszi! -
Shalala
senior tag
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
koxkids #3098 üzenetére
Az érdekes.Akkor lehet,h nem csatlakozik rendesen a gépedhez.De ez csak lehet!
Nekem pedig a gyári cdről mentek fel a driverek.Emlékszem,h ugyan ilyesmibe ütköztem én is,aztán vhogy csak összejött. Nem akarok hülyeséget mondani,de úgy rémlik,h k750i-s driver mappából is illesztettem be neki fájlt
nahh...látom siker!akkor mégiscsak csatlakozási problem
[Szerkesztve] -
SonicBoom
csendes tag
válasz
koxkids #2920 üzenetére
R1KG001-esek, próbáljátok ki a fotómentés sebességét úgy, hogy a dátumozás be van kapcsolva, és úgy is, hogy nincs!
Nekem régen nem volt lényeges különbség a kettő között, úgy tűnik most ez okozza a prblémát.
Nem hiszem hogy ez a post-process ennyire leterhelné a telefont...
BUG! -
Oly
őstag
válasz
koxkids #2714 üzenetére
És még ki is hagytam a legfontosabbat...
Ami a leg jobb volt az egészben!
T20 után még volt egy T68i-m is, amit a ballagási pénzemből vettem...
Azt cseréltem a V200-ra, majd annyira hiányzott, hogy vettem egy olyat másodlagos telefonnak.
Most is meg van még, egy haverom használja... -
-
-
Oly
őstag
válasz
koxkids #2240 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kiegészítve annyival, hogy a joy nem 4-5 hónap alatt szokott tönkre menni.
Használat függő a dolog... Én, ha tehetem, nem használom.
Kamerafedelemen már látszik a műszerfalon való csúszkálás
Vannak-e olyan beállitások video lejátszásra(konvertálásra), ami a telon szép képet eredményez..és nem késik a hang.
Vannak... de csodát ne várj tőle. -
blueMerle
veterán
válasz
koxkids #2240 üzenetére
1. A joy nekem lassan 2 hónap után is tökéletes, sok használattal. De mint tudjuk, ez egy gyenge pontja a készuléknek.
2. Egy HPM70-es fulessel szinte ugyanaz mint bármely más W-s modell, csupán nincs MegaBass. Egyszóval nagyon jó.
3. Egérmozi nem az én világom, otthon a 107 centis tévén, házimozin, a kedvenc kanapén, asszonnypajtival karöltve egy kicsit komfortosabb filmet nézni
4. Nekem egyáltalán nem kopik, és jól bírja a strapát, pedig napi szinten sokat van használva.
állítólag a Vidáson még a logo sincs. Nekem gyári van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest